Автор | Съобщение |
---|
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
| Заглавие: Re: Новини 6/27/2012, 14:26 | |
| Пак се разревах аз. Знам че е неизбежно, знам че ще излезе жив и здрав и всичко ще е наред , но ми става тъжно и това си е. Е, да поне подарък ще получим преди това :) |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Новини 6/27/2012, 17:02 | |
| Обявиха датата за влизане в казармата на Ким Кю ДжонгКим Кю Джонг от кпоп групата SS501 ще стопира певческата си кариера за известно време, защото следващия месец влиза в казармата (пръв от момчетата от групата).Певецът ще влезе в казармата за 2 години на 23.07.2012, за да отслужи военната си служба в 35-та дивизия, намираща се в град Джоунджу - съобщиха на официалния му сайт.След 4-ри седмици базисен тренинг в пехотната дивизия, той ще служи като публичен офицер останала част от службата си.Съобщавайки последните новини от агенцията му добавят, че Ким е зает с последни приготовления на последния му албум, преди да влезе в казармата, както и последно доизкусуряване на видеоклипа към него.В началото на месеца, Ким Кю Джонг информира, че ще стопира кариерата си за около 2 години тъй като ще отслужи военната си служба, както всеки корейски мъж.Новината дойде няколко дни преди неговата последна фен среща, финална за обиколката му от фен срещи, която се проведе в Сеул. Той беше отделил време, което да бъде пълно със запомнящи се моменти за своите фенове, а тази фен среща беше последната му официална, преди влизането му в казарма.Ким дебютира като част от момчешката група SS501 заедно с Ким Хьон Джунг, Парк Джунг Мин, Хо Йонг Сенг и Ким Хьонг Джун с първия им едноименен албум през 2005.Той подписва договoр с В2М заедно с Хо Йонг Сенг след като договорът на групата с DSP Media изтича през юни 2010. Ким Кю Джонг игра в мюзикъл и теленовела, а също така издаде първия си солов албум 'Turn me on' миналия септември. Credits: kstar10.com |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 6/28/2012, 17:13 | |
| |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Новини 6/28/2012, 17:27 | |
| Нуна, новината е чудесна! Явно всички момчета са решили да ни зарадват с нови албуми в началото на Юли...
Последната промяна е направена от AmiraSalvatore на 6/29/2012, 15:48; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 6/28/2012, 17:44 | |
| Определено... Само като си помисля, че Бебо, Мин и Кю издават албуми и снимат клипове в момента и съм във възторг... Изключително нетърпелива съм да чуя и видя всичко, което са ни подготвили... Но като гледам тази полянка, Кю има мн слънчев вид на нея... Значи и клипчето ще е слънчево и позитивно... Пък и ми напомня онази снимка, която беше пуснал, помните ли? Споделих я и ви казах, че е от фотосесия... Започвам да подозирам, че тази фотосесия е била за обложката на албума... Клипът и обложката са на една тематика... Или е била фотосесия към видеоклипа... |
|
| |
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
| Заглавие: Re: Новини 6/29/2012, 15:27 | |
| Иииииииии....е време да се подскача от радост! |
|
| |
GitaOgg
Henecia Fan Club Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Новини 6/30/2012, 08:03 | |
| Много слънчеви снимки :))) Нямам търпение да видя и клипа... |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Новини 6/30/2012, 12:04 | |
| Да и аз искам да го видя...Нямам търпение да излезе...А, кога ще е това? |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 6/30/2012, 12:06 | |
| Няма официална информация нито кога излиза видеоклипа, нито кога ще излезе албума, нито дали изобщо ще го промоцира... Надявам се скоро да обявят тази важна информация. Съдя, че ще е мн скоро по съобщението на Джош Рос, щом албумът е в редакция, значи това е финалът и скоро ще го чуем и ние... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 7/1/2012, 13:56 | |
| Идолите с красиви ръце, разчувстват сърцата на женитеДали ръцете на идолите мъже са по-красиви от тези на женските идоли?Напоследък в няколко онлайн издания пускат материали със заглавие: "Мъжки красиви идоли известни с красивите си ръце" и в тях се демонстрират снимки на идоли с красиви ръце.Заради това, читателите гласуват за Super Junior’s HeeChul, Seo TaiJi, Se7en, Shinhwa’s Eric, HyeSung, SS501′s KyuJong, JYJ’s YooChun, DBSK’s U-know YunHo, Park Hyo Shin и др. за красивите им ръце.Читателите, които са видяли снимките коментират: "Идолите с красиви ръце са толкова топли, сякаш са женски, чувствам се засрамена!"Credit: NEWSEN Chinese translation: redcat111@kimkyujong.com.cnEnglish translation: Bizhen @ DS501fanpage |
|
| |
Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
| Заглавие: Re: Новини 7/1/2012, 17:12 | |
| Да наистина някои имат много красиви ръце,но кажете ми кое в тях е грозно? Кю Джонг е много красив и е нормално да попада в такива класации. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 7/1/2012, 17:17 | |
| И аз така мисля, подкрепям напълно тази класация що се отнася до Кю... Той има изключително красиви ръце... Тези ръце неговите... Но не мога да отрека, че и Хьо Шин има разкошни ръце, за другите нещо не съм съгласна... Обаче добре, няма значение... |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Новини 7/1/2012, 19:50 | |
| Интересни класацийки си правят тез азиатци. Съгласна съм и аз за ръцете обаче. Нежно същество с нежни ръце. Кой ли не би искал да попадне в прегръдките |
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Новини 7/2/2012, 06:00 | |
| Честно казано и аз винаги гледам ръцете... По тях може да се съди за характера на човека. Когато видя някой с хубаво лице и фигура и красиви ръце просто се размазвам. Красивите ръце са индикатор за духовност и разни от сорта... Затова винаги гледам и ръцете на любимците си, без значение мъже или жени :) |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Новини 7/2/2012, 22:27 | |
| Кю Джонг влиза в армията на 23 юлиКим Кю Джонг скоро ще бъде в армията. На 2.7.2012 B2M Entertainment разкри, че певецът ще бъде назначен в Jeonju на 23.7.2012 и е зачислен към 35 дивизия в тренировъчния център. Там Кю Джонг ще получи 4 седмици обучение за изпълнението на двугодишният си дълг към страната. Възможността за зараза с вируса на хепатит В довежда до промяна във военните закони на Корея, поради тази причина Ким Кю Джонг е освободен от изпълнението си на дълга към родината и е назначен да служи като обществен работник. Не отдавна Ким Кю Джонг разкри плановете си да постъпи в армията на своята официална страница и сподели, че ще бъде първият сред членовете на групата си, който ще отслужи своя дълг. Агенцията разкри, че той подготвя песен специално за феновете преди да влезе в армията. Credit: http://enewsworld.mnet.com |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Новини 7/2/2012, 22:59 | |
| Съобщение от В2МЗдравейте, тук е изпълнителния директор. Отдавна не съм публикувал материали тук. Преди влизането си в армията Кю Джонг иска да изгради спомени с всички… Производството на албума е в ход. Погледнете снимката! Получихме Master CD, а това е последният етап от производството. Относно запитването по телефона и мейла за „песента на феновете”, ще ви дадем отговор за датата на издаването през тази седмица. Да ви кажа още нещо… Заглавието на песента, както феновете я нарекоха „песента на феновете” ‘Fan Song’ ^^ (Благодаря ви) Ние също планираме да прекараме известно време заедно, моля ви, бъдете там. Време става все по-горещо. Моля ви, пийте повече вода! Започна сезонът на дъждовете. Препоръчваме ви да слушате песните на Кю Джонг в дъждовните дни Добре тогава, бъдете на линия! Credits : kyu-jong.com + Eng Trans: xiaochu @ Quainte501.com & sgnoonas.wordpress.com |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Новини 7/3/2012, 10:57 | |
| Успокоих се, че поне ще е обществен работник... Ще чакаме албума с нетърпение |
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Новини 7/3/2012, 13:00 | |
| Ще чакаме, дано да е летен и весел албум. Не ми се иска пак нещо драматично. |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Новини 7/6/2012, 20:51 | |
| Ще е обществен работник :) И аз се успокоих,даже си мислч,че по честичко ще го вижда ме |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 7/10/2012, 21:15 | |
| Точно преди да влезе в казармата Ким Кю Джонг ще издаде солов албум
Певецът Ким Кю Джонг ще издаде мини албум непосредствено преди влизането си в казармата. Точно преди влизането си в казармата на 23.07.2012, Ким Кю Джонг ще издаде мини албума 'Meet Me Again'. Този албум е изпълнен с неговата любов и спомени към феновете и ще излезе на 18.07.2012 както в онлайн магазините, така и в обинковените магазини и няма да има никаква специално подготвени промоции за него. Ким Кю Джонг даде обещание да се срещнат отново с феновете след 2 годишното му отсъствие. Кю Джонг и феновете му са заедно вече 7 години от дебюта му в SS501 та до самостоятелните му активност. Той е бил ентусиазиран да запише албума си. Заглавната песен 'Precious Person’ е изпълнена с благодарността му към феновете, другата песен ‘Thank you’ направи своя дебют на ден срещата на 03.06.2012 и е лично написана от Кю Джонг. В допълнение, дуетната песен ‘One Luv’ заедно с композитора TaeWan и Shorry J от Mighty Mouth, който е рап вокал. Този мини албум ще има специално издание, при което всяка бройка ще има сериен номер. Ким Кю Джонг обяви влизането си в казармата чрез ръчно написано писмо на неговата официална страница през юни. thestar@chosun + English Translation xiaochu @ Quainte501 |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Новини 7/11/2012, 08:28 | |
| Надявах се,че ще има промоции.... Но пък нека да се радваме на самия албум,че скоро няма да има... |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Новини 7/11/2012, 21:39 | |
| Изобщо не съм се надявала на промоции... Предстои му голям тренинг..предпочитам да го дава по-спокойно до влизането в казармата, че там отначало няма да е леко... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 7/11/2012, 21:44 | |
| Ми и аз исках да има промоция, но не... Поне една седмица, просто да ни държи ситка... Но не... Мн тъпо. Но от тъпа агенция няма какво друго да очакваме... |
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Новини 7/12/2012, 09:57 | |
| Струва ми се, че повечето от момчетата не са случили с агенциите... Много жалко :( |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 7/18/2012, 21:20 | |
| Подробности за постъпването на Ким Кю Джонг в казармата ~ 18.07.2012
Здравейте! Ние сме B2M Entertainment На 23.07.2012 в 13:00 часа Ким Кю Джонг ще бъде приет в JeonJu Division 35 Training Centre. Преди официалното постъпване в казармата в 12:30 ще има време за сбогуване с феновете. Мястото за сбогуване е JeonJu Division срещу вратата в ляво от автобусната спирка. Очакваме феновете, който са оттам, да ни помогнат с организацията. В деня на постъпване на Ким Кю Джонг в казармата има още много други момчета, които ще бъдат постъпят. Тъй като мястото ще бъде с натоварен трафик, очакваме вашето съдействие.
|
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Новини | |
| |
|
| |
|