Тук можете да прочете всичко, което се случва около Кю Джонг.
Последната промяна е направена от plamcy на 11/30/2010, 22:15; мнението е било променяно общо 3 пъти
Автор
Съобщение
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
Заглавие: Re: Новини 9/21/2011, 10:26
Светеща пръчка ThanKyu
Цената е 10 000 вона.
From:Sendmall
plamcy
Заглавие: Re: Новини 9/22/2011, 12:22
Както вече знаем за има на оициалния фен клуб на Кю Джонг бе избрано ThanKyu. Днес стана ясно, че японският фен клуб на Кю избра за свое име Kyupika. Pika на японски означава блестящ.
Много ми харесва името :) Сигурно, защото го свързвам с един мой любим анимационен герой - Пикачу :)
plamcy
Заглавие: Re: Новини 9/28/2011, 17:07
Кю Джонг вече има акаунт и в Cyworld.
Credits:Kyu-Jong.com+xiaochu@Quainte501.com
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Новини 9/28/2011, 17:24
Супер, ще имаме снимки от там :) Повечето ги ползват за да качват снимки. Жалко, че е корейски сайт :(
plamcy
Заглавие: Re: Новини 9/28/2011, 17:27
Дам, жалко, че няма как да се регистрираме и ние, но все пак е още едно място, където Кю може да споделя красивите си съобщения.
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Новини 9/28/2011, 18:05
Дам, и аз се радвам само за това... Иначе това място не ме радва, защото е абсолютно затворено за нас... Но пък всичко оттам се качва от феновете, така че и ние ще сме съпричастни с всичко и после ще му оспамваме туитъра
plamcy
Заглавие: Re: Новини 11/16/2011, 19:01
Кю Джонг с усмивка показва подкрепата си към мускетаря Йонг Сенг. [15.11.11]
Credit:kyustory224@YT+@cheayoun501+@501wangja
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Новини 11/16/2011, 20:37
хихихи Кю как ръкопляска на Сенг Отдалеч си личи любовта , и подкрепата която си дават взаимно
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Новини 1/20/2012, 20:29
да, като гледам каква подкрепа си оказват златните ни момчета, няма как да не ми се насълзят очите защото само като се сетя какво беше когато бяха заедно в един куп и сега... много ме радват и много ми е хубаво когато ги виждам заедно оказвайки си подкрепа...
Lollipop
Заглавие: Re: Новини 5/25/2012, 21:31
Готви ли Кю нов албум? И кога, кога ще излезе новина за това?! От 23.05.2012 ThanKYU си задават този въпрос... Какво разбуни духовете ни... Вижте сами!
credit: Josh Rose@TW
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Новини 5/29/2012, 20:09
Кюки ще издава албум? Аууу, дано дано... Хайде след Сенги е негов ред...
pep_si
Заглавие: Re: Новини 5/29/2012, 20:15
Валят добрите новини,около момчета... Сега да си го обявят официално,и дата да кажат...но аз си мисля,че ще е около август
Lollipop
Заглавие: Re: Новини 5/29/2012, 21:05
Е, да... Там трябва да е... Предвид, че ползват едни и същи танцьори, най-малко Сенг трябва да е приключил своята промоция... А и в тяхната компания на година издават албум... Няма да се насилваме сега...
Lollipop
Заглавие: Re: Новини 5/31/2012, 18:10
Ким Кю Джон влиза в казармата през юли
Ким Кю Джонг от SS501 ще влезе в казармата през юли. След 4 седмици основна военна подготовка във военния център за обучение на новобранци, той ще служи на страната 2 години. Негов представител отбелязва: "Той има възможност да отложи влизането за известно време, но смята, че е най-добре да влезе сега, за да може да планира последващите си етапи от живота. След като излезе от казармата, той планира да се завърне в развлекателната индустрия с чисто сърце и ум." Певецът е обмислял сериозно влизането си в казармата през юли. Ким Кю Джонг е бил част от идол групата SS501, участвал е в субформация и е издал солов мини албум. В музикално отношение той е сбъднал голяма част от мечтите си. Също така е играл в мюзикъл и се е снимал в драмата ‘Saving Ahjooma Go Bong Shil'. За Ким Кю Джонг е било важно да се утвърди като певец и актьор преди да влезе в казармата и след дискутиране с приближените му е решил да влезе в казармата през юли. Неговият представител допълва: "Ким Кю Джонг е роден през 1987 и все още има време преди задължителното му влизане в казармата. Но той изрази силно желание да отслужи военната си служба и ние можем да очакваме неговите дейности едва след неговото уволнение, така че решихме да уважим неговото решение."
credit: allkpop
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: Новини 5/31/2012, 18:16
Тази новина направо ме разтърси. Може да се каже, че съм в пълен шок. Не мога да повярвам и ми се иска да е шега, но си звучи доста сериозно откъдето и да го погледнеш. Какво може да го е накарало да вземе подобно решение? Защо точно сега? Какво се случва в душата му? И още стотици произтичащи от това въпроси, на които нямаме отговор.
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Новини 5/31/2012, 18:18
Незнам за вас, но бях шокирана четейки новината. Не мога да се спра да рева. Ужасно мъчно ми е. Как така изведнъж го реши. Знаех, че един ден и това ще ни дойде до главите, но не предполагах, че ще е тоооолкова скоро. Само още един месец с Кюки. Сбогом надежда за завръщане на SS501 през следващите 2 години. Нека ни е жив и здрав. Да му пожелаем лека служба.
Lollipop
Заглавие: Re: Новини 5/31/2012, 18:29
Първоначално си мислех, че е шега, защото не му е време на него. Преди него трябва да замине Ким и Сенг... Обаче после видях, че решението е негово... Бих казала просто да затайм дъх... В неделя в фен срещата на Кю в Сеул. Предполагам, че корейките са също толкова разстроени, колко и ние... И определено са подлудили компанията му... Скоро ще излезе официална информация. Извинете, ама allkpop кои бяха, че да им се връзваме?! Докато не излезе официална информация от компанията му и от Кю няма да рева! Иначе изобщо не мисля за никаква група в момента. Групата беше ясно, че няма да се събере и ако има планове, то те не са известни на Ким и съответно няма да е скоро... Изобщо не ми пука, че няма да има събиране на групата, хора, ние губим Кю! Кю няма да го има 2 години! Това мен ме разстройства жестоко!
pep_si
Заглавие: Re: Новини 5/31/2012, 18:31
Охх Кю,защо толкова рано го реши и толкова неочаквано за нас.... Не мога да си спра сълзите Сега му слушам нежния глас... Само един месец с Кю,не искам да свърша...
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Новини 5/31/2012, 18:32
Е как така го изтърсиха като гръм от ясно небе. Не успяха ли да ни подготвят малко по-отдалеч, че да сме психически подготвени, така жестоко ни шокираха. Радвам се, че го е решил и че иска от рано да си оправи живота, винаги е казвал, че иска да създаде семейство рано. Но ми е адски тъжно за него, как така ще влезе толкова ненадейно
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
Заглавие: Re: Новини 5/31/2012, 18:43
И аз съм втрещена, как може да го реши така изведнъж и нищо такова да не е споменавал за тези си мисли... и то ще влезе през Юли... не остава никакво време и аз се радвам, че иска да подреди живота си, но за мен си е просто предтекст, явно има нещо по-сериозно че да го реши така... какво ли му се върти из главата
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Новини 5/31/2012, 18:47
В шок съм все още! Толкова внезапно ми дойде всичко... Не мога да повярвам още Гледайки как феновете на други изпълнители се мъчат и плачат за идолите си не разбирах какво е, но като прочетох новината все едно мълния ме порази...незнам незнам
pep_si
Заглавие: Re: Новини 5/31/2012, 18:54
Аз още не мога да го повярвам или по скоро не искам Колкото ми беше притеснено,сега и Кю...нямам никакво желание за нищо..нищо не ми се прави Наистина се,чудя какво му върти в главата...
Lollipop
Заглавие: Re: Новини 5/31/2012, 18:56
Информацията е потвърдена официално от самият Кю - тук Изобщо не зная какво да кажа вече... Мн съм разстроена... Предлагам просто да го осмислим тази вечер и да започнат мозъците ни да функционират нормално, защото освен да ревем друго не правим в момента...
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Новини 5/31/2012, 19:05
В този момент искам да ви нагушкам всички...Трябва да останем силни доколкото е възможно и да послушаме Нуна...