Автор | Съобщение |
---|
GitaOgg
Henecia Fan Club Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Новини 7/19/2012, 07:03 | |
| Mиличкия, съвсем не остана време... Дано му мине леко казармата. |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Новини 7/19/2012, 09:17 | |
| Мен още от сега ме е обхванала депресията до 23 не знам,как ще съм,а и след това...вече ми липсва ужасно много.... Как ще издържим тези 2 години и нещо..... |
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Новини 7/19/2012, 10:04 | |
| Aбе в казармата възмъжават... Сигурно после ще е просо неустоим. |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Новини 7/19/2012, 12:24 | |
| Със сигурност възмъжават и със сигурност ще ни липсва, но бързо ще мине времето не се притеснявайте...Надявам се да го изпратят в казармата както си трябва |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Новини 7/22/2012, 17:03 | |
| Ким Кю Джонг влиза в казармата на 23.07.2012
Той ще получи основното си военно обучение в тренировъчен лагер за 4-ри седмици, след което ще прослужи своите 2 години като обществен работник. Преди своята фен среща състояла се на 03.06.2012 той е поздравил всички членове на сайта, които се срещнал. Ким Кю Джонг ще влезе в казармата пръв от групата и намира това за много смислено. От агенцията на Кю съобщиха, че момчетата от SS501 имат желание да дойдат в деня на постъпване в казармата на Кю, но все още не е потвърдено, защото трябва да се направят промени в графиците им.
|
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Новини 7/22/2012, 18:38 | |
| Изобщо не се съмнявам, че ще направят всичко възможно да присъстват. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 7/22/2012, 18:42 | |
| Аз вече ги смятах тези техни графици и мисля, че Мин и Сенг нямат подобни извинения... Сенг не прави нищо кой знае какво. Мин ако няма проблем с компанията - също, неговата активност е в Япония сега, а той си е Корея... Хьон Джунг не зная какво има планирано, мн се надявам да иде там, да зарадва Кю, защото този човек адски мн го обича... Бебо ме притеснява, но за него съм убедена, че ще умре, но ще иде да изпрати Кю... Бебо много обича Кю... Всичките ми надежди са отправени към това да се съберат и четиримата и да идат да го изпратят. Кю има нужда от силна подкрепа. И съм сигурна, че ако и четиримата отидат той няма да има за какво да съжалява. |
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Новини 7/22/2012, 18:46 | |
| Вече не остана, съвсем скоро ще разберем.Ще чакаме новини. |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Новини 7/22/2012, 23:48 | |
| В Корея е почти 9 сутринта...В колко ли часа ще изпращат Кю? Този ден дойде много бързо...Надявам се да видим всички там без оправдания. Все пак както Нуна казва..Кю много обича другите момчета... Само да имат късмет да не отидат... |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Новини 7/22/2012, 23:54 | |
| Ако не се лъжа в 12:30 беше изпращането на Кю пред вратите на тренировъчният лагер, а в 13 бе официалното встъпване. Да, Ро, времето мина толкова бързо. Дано мине също толкова бързо и час по-скоро да го видим вън от казармата. Ще ни липсва |
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Новини 7/23/2012, 04:41 | |
| Някой знае ли колко часа ни е разликата с Корея??? |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Новини 7/23/2012, 05:01 | |
| Много бързо дойде времето... Кю заслужава да дойдат всички да го подкрепят,той толкова много ги обича :) Но дано да успея да се справят с графиците си,че да дойдат...Но пък си мисля,че Сенги и Бебо ще бъдат там Особено Сенги,няма начин да го пропусне... П.П GitaOgg,аз знам,че около 6 часа ни е разликата...дано да не бъркам.:)
|
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Новини 7/23/2012, 05:24 | |
| Благодаря pep_si, значи събитията вече текат... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 7/23/2012, 16:03 | |
| Кю оглави класацията на Naver за най-търсен човек днес ~ 23.07.2012 |
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Новини 7/23/2012, 19:02 | |
| Е това си беше ясно. Днес си е неговия ден! |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Новини 7/24/2012, 14:18 | |
| Разбираемо е... |
|
| |
Lollipop
| |
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 7/21/2015, 13:47 | |
| Ким Кю Джонг от SS501 оглави дневната класация на Tower Records в Япония.От агенцията на Ким Кю Джонг споделиха на 21.07.2015: "Дебютният японски сингъл на Ким Кю Джонг 'Drawing Love' беше класиран на първо място в дневния чарт на Tower Records Japan."Ким Кю Джонг реализира своя дебютен соло сингъл за Япония след 3 години отсъствие. Заедно с първото място в класацията, соло промоцията на сингъла скоро ще започне.Дебютният сингъл 'Drawing Love' е парче със среден ритъм, продуцирано от XEPY, който е създал хитове, включително San E′s Break Up Dinner, Soyou X JunggiGo′s Some, Davichi′s Two Love и др. Сингълът също така включва лично написан и композиран трак от Кю Джонг - 'To You..'(Our Story). Това е първата реализация на Кю Джонг в Япония и слуховете говорят, че той е излял сърцето си в албума.Ким Кю Джонг ще замине за Япония на 22.07.2015 заради промоция на сингъла си.Credit: mwave.interest.me + ss501-news.blogspot.com |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Новини | |
| |
|
| |
|