|
|
| |
Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Ако... , ще... 5/17/2011, 18:22 | |
|
Последната промяна е направена от Lollipop на 6/4/2011, 14:59; мнението е било променяно общо 3 пъти |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
????
Гост
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 10/19/2011, 19:18 | |
| Ще крещя, ще пищя, но не на котето, а на чантата и на себе си.. След това ще се обърна към него и ще го питам "Защо за бога точно в/у ТАЗИ чантааа??? ЗАЩОО ?" Иии.. просто ще го преглътна, защото то не го е направило омишлено ;д
Какво ще направиш ако сандалите ти се скъсат посредата на улицата?? |
| | | Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 10/19/2011, 19:45 | |
| Вери, вече ми се е случвало - на село. Продължих боса, качих се на влака и брах срам като си ходих до нас боса... Иначе, ако има магазин, просто ще си купч първите обувки, които ми предложат... Какво ще направиш, ако токът ти спре, точно преди часа да излезе новия клип на любимата ти звезда? |
| | | shopping_mania4ka
Triple S Брой мнения : 498
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 10/20/2011, 21:02 | |
| Малиии !! Те тогава на енергото ще му гръмне телефона !! Няма да ги оставя тия гадове намира!! МАУУ .. А този номер често го правят .. Ще ги избия с въздушната пушка на вуйчо един по един ,а като наемат нови хора,и тях ще изтрепя!! Даа,разбрахте ме .. Какво ще направиш,ако някой ден станеш суперизвестна по целия свят? |
| | | ????
Гост
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 10/20/2011, 22:19 | |
| Ще отида в Южна Корея и ще направя обща песен с любимите ми идоли Какво ще направиш, ако отидеш в Сеул.. |
| | | shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 10/20/2011, 22:37 | |
| Ооо,какво не .. ;дд Но най-вече ... Искам да видя Ким.. Поне да му кажа здрасти и да се снимам с него... Нещо друго .. Хм...Може би да се разхоя из магазините или да си намеря приятели и да ме научат на поне 1-2 думи на корейски ...
Какво ще направиш,ако изгубиш най-ценната си вещ? |
| | | ????
Гост
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 10/20/2011, 22:43 | |
| Ще полудея. Какво ще направиш ако най-добрия ти приятел ти каже, че заминава в друга държава.. |
| | | shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 10/20/2011, 22:45 | |
| Ще ми стане много гадно,но щом това е решил/а ще го/я подкрепя ..
Какво ще направиш,ако спечелиш от 6ца от тотото .. ? (може въпросът да е задаван .. ако е,извинявам се!) |
| | | ????
Гост
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 10/20/2011, 22:49 | |
| Ще се шашна (ама и аз с моите отговори.. ) не знам какво да правя с толкова много пари.. Ако заседнеш в асансьор, нямаш телефон и е късно през нощта и няма кой да те чуе какво ще направиш ;д |
| | | shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 10/20/2011, 23:06 | |
| Леле .. Аз имам клоустрофобия !! Не знам ..! Ще си умра там!! Какво ще направиш,ако си направиш маникюр току-що и майка ти те викне да измиеш чиниите? |
| | | ????
Гост
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 10/25/2011, 14:34 | |
| Ще се развикам! Дала е пари и няма право да ме кара да мия чинии !!! Какво ще направиш ако някакво странно насекомо , някаква муха се заплете в косата ти по време на час ? :дд |
| | | shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 10/25/2011, 16:58 | |
| Това е лесно .. АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!
Какво ще направиш,ако видиш инзвънземно .. ;дд |
| | | miss_kuklA
Triple S Брой мнения : 100
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 10/29/2011, 19:10 | |
| Ще го гледам като човек от средновековието, незнайно как преместил се в 2011 година(тоест като теле) Какво ще направиш, акосе прибереш и видиш, че домашният ти любимец е съборил секцията с чинии? |
| | | shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 10/30/2011, 13:44 | |
| Мали .. Ако го видя,ще откача .. Ще излезе навън,защото ще съм му много сърдита,но понеже е студено ще го пусна вътре .. (ако е в стаята,ащко не ще го погаля)
Какво ще направиш,ако днес имаш да направиш презентация,а е неделя и нямаш интернет? |
| | | miss_kuklA
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 10/31/2011, 16:48 | |
| малий...ще измисля някаква причина-била съм болна през уикенда, ще покашлям мъничкои вся ще се размина от наказание хД Какво ще направиш, ако се опиташ да замесиш тесто, ама не става много хубаво, майка ти се прибира и те оплюва? |
| | | shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 10/31/2011, 18:52 | |
| Е,аз готвя хубаво .. Ама все пак,ако стане така,ще й кажа,че не ме е научила как да го направя добре .. ;дд
Какво ще направиш,ако майка ти разбере,че си взела 100 лева от нея ? |
| | | ????
Гост
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/2/2011, 12:48 | |
| Ще се оправдая. Но вътрешно ще съм щастлива ,че съм ги изхарчила за нещо яко ^^ хД.
Какво ще направиш ако баба ти не спира да ти досажда и да те поучава ? |
| | | miss_kuklA
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/2/2011, 18:05 | |
| ще и кажа, че излизам с приятелки или на някакво извънкласно меропиятие, само и само да не слушам бабини дивитини :Д |
| | | shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/2/2011, 18:34 | |
| Не си дала предположени .. Аз ще дам .. ;дд
Какво ще направиш,ако си си харесала една блузка и не си имала пари да си я купиш,а когато си събрала,отиваш и ти казват,че току що са я купили? ;дд |
| | | ????
Гост
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/2/2011, 19:36 | |
| Ще се ядосам, разбира се и ще си тръгна хД
Какво ще направиш ако приятелят ти изяде цялата корейска храна докато те чака? :дд |
| | | shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/2/2011, 20:06 | |
| Ако е такава,която не харесвам,да е жив и здрав! ;дд Иначе .. АУУ! ;дд
Какво ще направиш,ако те предложат брак,а си само на 18/20 години? |
| | | miss_kuklA
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/3/2011, 10:51 | |
| *Edit*
Мнението е изтрито, защото не отговаря на правилата. |
| | | ????
Гост
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/3/2011, 12:09 | |
| Ще откажа! :дд
Какво ще направиш ако тока спре точно когато е най-яката част от филма,който гледаш ? |
| | | shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/3/2011, 20:16 | |
| Познато .. ;дд Ако се изключи на най-интересната част на филма,ще откача .. Много мразя,,когато някой ме прекъсва,докато гледам филм,а ако ми изгасне тока ... Направо ще умра от яд!!
Какво ще направиш,ако ти объркат решаващата за срока оценка и ти напишат по-ниска? |
| | | ????
Гост
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/4/2011, 14:44 | |
| Ще споря докато не ми напишат оценката ,която трябва :дд
Какво ще направиш ако водата спре точно преди да влезнеш да се къпеш ? хД |
| | | shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/4/2011, 21:15 | |
| Неведнъж е ставало .. Вбесявам се .. Започвам да въртя на нашите,за да ги питам защо е така,а те винаги ми казват,че след малко ще дойде ...
Какво ще направиш,ако водата спре,когато се къпеш? ;дд |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Ако... , ще... | |
| |
| | | |
Страница 2 от 4 | Иди на страница : 1, 2, 3, 4 | |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|