|
|
| |
Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Ако... , ще... 5/17/2011, 18:22 | |
|
Последната промяна е направена от Lollipop на 6/4/2011, 14:59; мнението е било променяно общо 3 пъти |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/4/2011, 22:05 | |
| Е, това вече е мн кофти нещо... Но ми се е случвало... Обикновено усещам по намалялото налягане и набързо си наливам колкото успея в легените наоколо... А за 'благословиите' и 'милите думи' няма да споменавам, те са в реда на нещата...
Какво ще направиш, ако те хванат, че си без домашно? |
| | | shopping_mania4ka
Triple S Брой мнения : 498
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/4/2011, 22:19 | |
| О,попринцип почвам да се мазня !! "Госпожо,извинявам се много,но днес си забравих тетрадката" .. По принцип това казвам .. ;дд
Какво ще направиш,ако започне да вали,а ти си по летни обувки? |
| | | direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/5/2011, 08:44 | |
| Аз съм луда глава и в проливен дъжд съм ходила със сандалетки с токчета, стига да си заслужава... това е предизвикателството да си жена Какво ще направя - ами ще си вървя по пътя и ще си върша работата, без да обръщам внимание на дъжда. Какво ще направиш ако тръгнеш за важен изпит и по средата на пътя токчето ти се счупи, а нямаш време да се прибираш и да обуваш нещо друго? ПП. Ви, това с тетрадката не е много удачно извинение... случвало ми се е да ми прировят чантата, да видят наистина ли тетрадката е забравена или да ме карат да си отида до вкъщи и да я взема. Има и други извинения: "Госпожо, вчера не се чувствах много добре, не успях да я напиша", "Госпожо, бях на зъболекар/рожден ден" или "Не успях да я напиша, поради лични причини".... тези вършат безотказна работа. Само останалите от форума да не ме набият, че давам такива съвети |
| | | pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/5/2011, 10:41 | |
| Аз рядко ходя с токчета поради простата причина, че не мога но пък имам доста обувки с токчета и само събират прах.Но или бих тръгнала боса или ще си счупя и другото токче Какво ще направиш ако пътуваш в автобус и седне до теб напълно непознато момче и те заговори и се оказва, че той знае почти всичко за теб,а ти го виждаш за първи път ? П.П това са добри съвети Ди, никой няма да те набие Това ме накара да си спомня и аз как се червях, когато ме хващаха без домашна |
| | | shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/5/2011, 14:08 | |
| Ще го попитам :Абе,аджаба,ти къв си бе? ;дд Най-вероятно ще си учудя,разбираемо,и ще го попитам от къде знае толкова много за мен.
Какво ще направиш,ако много обичаш да танцуваш,но имаш тежка контузия и ти кажат,че временно не можеш да танцуваш??
БТВ:Ди,тези си ги бива „„ Ще ги пробвам .. ;дд |
| | | lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/5/2011, 14:29 | |
| Ще се натъжа много и най-вероятно ще си поплача да ми мине мъката и да се поуспокоя и когато мога после ще си танцувам на воля :)
Какво ще направш,ако си счупиш любимата чаша? |
| | | pep_si
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/5/2011, 14:58 | |
| хаха лепя я с лепило и си я слагам в секцията като сувенир ( от личен опит ) Какво ще направиш,ако искаш много да отидеш някъде, но вашите не те пускат? |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/5/2011, 15:12 | |
| Ще ида, какво ми пука, че не ме пускат... Ще излъжа нещо, случвало ми е се е когато съм била тийнка... Вече никой не може да ме спре... Какво ще направиш, ако се возиш с автобус към вкъщи, той закъса по пътя, а ти си без батерия на телефона? |
| | | shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/5/2011, 15:16 | |
| Няма какво друго,освен да чакам някой да ни вземе .. Със сигурност ще викнат друг автобус да ини вземе .. И ще поискам нечий телефон,за да се обадя на наще,за да им кажа,че съм добре и скоро ще се иприбера.
Какво ще направиш,ако имаш изпити,тръгваш от вкъщи,а ти остават 15 мин до началото-пътят до училище е 25 минути? |
| | | pep_si
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/5/2011, 16:33 | |
| ще тичам като луда и същевременно ще се обадя на някой мой луд приятел/ка да се опита да го забави малко Какво ще направиш,ако приятелите ти звъннат в 3 през ноща а точно си заспала и искат да ти дойдат на гости |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/5/2011, 16:58 | |
| Изобщо няма да им вдигна, така че няма и да разбера за желанията им... Какво ще направиш, ако изпуснеш сапун в тоалетната? |
| | | shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/5/2011, 17:27 | |
| И това е ставало! .. ;дд Е,здраве да е!Няма да го вадя! ;дд
Какво ще направиш,ако си оцапаш с кал любимите обувки . (не лачени!!) ;дд |
| | | pep_si
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/5/2011, 17:54 | |
| Ще си ги почистя с мокри кърпички (винаги имам едно пакетче в чантата ) Какво ще направиш,ако разбереш че момчето което изобщо не понасяш, а той те харесва много си е татуирало името ти на рамото? |
| | | shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/5/2011, 20:34 | |
| - Spoiler:
Ще ми се доповръща ..
Ако наистина много го мразя,това ще стане ... Но ез не съм толкова лош човек .. ;) Ще му кажа по по-мил начин,че не го харсевам .. Какво ще направиш,ако стане така,че ти объркат данните,и вместо да отидеш в училището,в което искаш,отиваш в друго? (имам такава съученичка) |
| | | pep_si
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/6/2011, 13:53 | |
| Имам законното право да ги съдя,но не бих искала да се стигнат нещата чак до там.Бих се постарала да се разберем по цивилизован начин. Какво ще направиш,ако ти дойдат на гости без ппредупреждение, а у вас е малко разхвърляно? |
| | | ????
Гост
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/6/2011, 15:12 | |
| Ами зависи колко е разхвърляно :дд Но при всички положения ще трябва да ги поканя да влязат хД
Какво ще направиш ако си гладен като вълк ,а майка ти е сготвила най-омразното ти ядене ? хД |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/6/2011, 15:37 | |
| Отивам до магазина и си купувам кисело мляко с бисквитки и казвам, че няма да ям тази вечер храна, защото нещо ме боли стомаха... (Разбира се като разбера какво има за ядене, първо ще пуфтя, че такова не ям... Ама на кой ли му дреме... ) Какво ще направиш, ако учител/ка ти удари шамар? |
| | | ????
Гост
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/6/2011, 16:43 | |
| Ще и се развикам и ще се обадя на нашите,след което въпросната учителка ще отиде в дирекцията ! Нещо от този сорт :дд
Какво ще направиш ако майка ти не ти дава да отидеш на концерта,който чакаш с нетърпение? |
| | | shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/9/2011, 19:38 | |
| Ще й се разсърдя! Толкова много съм искала да ида,а тя да не ми даде .. Много ще и се разсърдя ..
Какво ще направиш,ако искаш да направиш нещо шантаво,но те е страх от последствията? |
| | | pep_si
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/9/2011, 20:18 | |
| Не ме интересуват никакви последствия Веднага го правя щом е ще е щуро,шантаво и забавно :) Какво ще направиш,ако твоя приятелка харесва най-добрия ти приятел и си мисли,че между вас има нещо, а по принцип няма нищо.И ти и го обясняваш а те не иска да те разбере. |
| | | ????
Гост
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/10/2011, 13:49 | |
| Ами :дд ще продължа да обяснявам ,че няма нищо и накрая ще се откажа ако видя ,че след 65465465463 обяснения няма резултат.
Какво ще направиш ако родителите ти отидат на същата дискотека, в която си и ти? Какво ще направиш ? :дд |
| | | pep_si
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/10/2011, 16:58 | |
| Това никога няма да се случи,но ако се случи ще отида да им дам наздраве Какво ще направиш,ако твоя приятелка ти открадне голяма сума пари? |
| | | ????
Гост
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/12/2011, 06:22 | |
| Зависи от сумата и от това колко добра приятелка е хД Но ще си ги търся..
Какво ще направиш ако някое момче нарочно излее напитката си върху теб ? |
| | | ????
Гост
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 11/20/2011, 19:22 | |
| Ще му се развикам...може би Ако човекът в който си влюбена те заговори как ще реагираш ? |
| | | Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
| Заглавие: Re: Ако... , ще... 6/1/2012, 05:09 | |
| Бих истинала от притеснение , външно няма да го покажа Какво ще направиш ,ако се преместиш в нов квортал и разбереш, че твоят идол е най-добър приятел на съседа ти ,с който се разбирате много добре? |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Ако... , ще... | |
| |
| | | |
Страница 3 от 4 | Иди на страница : 1, 2, 3, 4 | |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|