Автор | Съобщение |
---|
shopping_mania4ka
Triple S Брой мнения : 498
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 10/30/2011, 13:45 | |
| За вечеря ще си сготвя...ушанки .. Боже,в речника пише,че ... е животно! |
|
| |
????
Гост
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 10/30/2011, 16:08 | |
| Боже, в речника пише, че фенера е животно Искам да отида на среща с.. |
|
| |
shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 10/30/2011, 22:07 | |
| Искам да отида на среща с.. череша .. ;дд
Е,не,и днес ли ще гледам как ... тича наоколо ... |
|
| |
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 10/31/2011, 07:54 | |
| Е,не,и днес ли ще гледам как телевизора тича наоколо ...
Като порасна искам да стана.... |
|
| |
shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 10/31/2011, 14:08 | |
| Като порасна искам да стана огледало .. ;дд не са ми това представите за бъдещето,но хайде .. ;дд
Винаги ще обичам ... |
|
| |
miss_kuklA
Triple S Брой мнения : 100
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 10/31/2011, 16:43 | |
| Винаги ще обичам ...кламери...че какво им е толкова пленяващо?!И аз не занм :Д Утре за закуска ще ям... |
|
| |
shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 10/31/2011, 18:50 | |
| Утре за закуска ще ям... пожарогасител .. Яко,а? ;дд
Преди да вляза в банята,да си измия зъбите,ще си взема ... да ми прави компаня.. |
|
| |
miss_kuklA
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 10/31/2011, 19:11 | |
| Преди да вляза в банята,да си измия зъбите,ще си взема ... кюфте( !!!) да ми прави компаня...малиий, толкова ли съм изкукала, вече говоря езика на кюфтетата!хД Открих, че вместо огледало, мога да използвам ... !Показва ме толкова хубаво!:Д |
|
| |
shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 10/31/2011, 19:34 | |
| Открих, че вместо огледало, мога да използвам крокодил !Показва ме толкова хубаво!:Д Вие не знаехте ли?? ;дд
Еее,обаче .. много хубаво пее. |
|
| |
????
Гост
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/2/2011, 12:45 | |
| Еее, обаче багерът много хубаво пее.
Тук някъде трябва да има ... |
|
| |
????
Гост
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/2/2011, 14:30 | |
| Тук някъде трябва да има ... лепенка
Любимите ми животни са ... |
|
| |
????
Гост
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/2/2011, 14:59 | |
| Любимите ми животни са ...рамен .. ок В мазето си имам.... |
|
| |
miss_kuklA
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/2/2011, 17:22 | |
| В мазето си имам....моркови хД, малий, и такова ли съм имала :Д довечера ще се изкъпя с... |
|
| |
????
Гост
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/2/2011, 17:49 | |
| довечера ще се изкъпя с...ухо .. ОМО сериозно ли ?!
Ще стана със... |
|
| |
shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/2/2011, 18:33 | |
| Ще стана със... телефон .. ;дд
В момента слушам много як кючек за ... ;дд |
|
| |
????
Гост
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/2/2011, 19:38 | |
| В момента слушам много як кючек за ...маркер. :дд
Мирише ми на.. |
|
| |
shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/2/2011, 20:08 | |
| Мирише ми на.. дъжд ... О,не! Не мииии! Много обичам .. на плочка .. ;дд |
|
| |
miss_kuklA
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/3/2011, 10:44 | |
| Много обичам ..тетрадка на плочка .. ;дд, омооо!
малееей, когато съм на училище се чувствам като в...., много е тясно :Д |
|
| |
????
Гост
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/3/2011, 12:13 | |
| Малееей, когато съм на училище се чувствам като в... кебапче, много е тясно ! .. сериозно ли ?!?!?! В гардероба си намерих .... |
|
| |
miss_kuklA
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/3/2011, 18:44 | |
| В гардероба си намерих ....влакче! Малеей, станала съм мъжкарана :Д следващият, който постне тук ще го наречем ......................., защото отлично описва характера му :Д |
|
| |
shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/3/2011, 20:24 | |
| следващият, който постне тук ще го наречем Блезалка, защото отлично описва характера му :Д Ако още някой пипне .. ми,ще го убия!! |
|
| |
????
Гост
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/4/2011, 08:43 | |
| Ако още някой пипне шишето ми,ще го убия!!
Ако не бях човек, щях да съм .. |
|
| |
????
Гост
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/4/2011, 14:31 | |
| Ако не бях човек , щях да съм .. ухо ! лОл .. :Д Обожавам да ям... след като стана от сън . |
|
| |
shopping_mania4ka
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/4/2011, 21:11 | |
| Обожавам да ям молив след като стана от сън . Сестра ми в момента рови в една чанта и търси .. |
|
| |
????
Гост
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително 11/6/2011, 10:57 | |
| Сестра ми в момента рови в една чанта и търси .. шоколад
Любимата ми песен се казва.. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Преди да влезете в тази игра си намислете съществително | |
| |
|
| |
| Преди да влезете в тази игра си намислете съществително | |
|