На 20 април, новата група Х-5 успешно дебютира на своето представяне в Gangnam-Apgujeong, Seoul. Техният първи сингъл Xenos носи името на самата група. Х-а в X-5 стой в Xenos, което означава чужденец на гръцки. Съответно, всички членове идват от различени региони или държави.
Ghun/Гун
Име - Son Hyun Seok Дата на раждане - 30.11. 1989 Висок- 183cm Кръвна група - А Позиция в групата - Лидер и вокал Бивш член на trot групата 3Chongsa
Tae Fung /Те Фънг
Име - Lee Dong Hyun Дата на раждане - 28.04.1991 Висок - 186cm Кръвна група - АВ Позиция в групата - Вокал
Hae Won /Хе Уон
Име - Jung Hae Won /Джунг Хе Уон Дата на раждане - 20.06.1991 Висок - 186 cm Кръвна група - А Позиция в групата - Вокал Бивш член на trot групата 3Chongsa
Zin / Джин
Име - Jin Hyun Jin Дата на раждане - 20.07.1993 Висок -189cm Кръвна група - А Позиция в групата - Вокал и Рап Бивш член на Xing Generation
Sulhu /Сълху
Име - Kim Jin Wan Дата на раждане - 07.09.1995 Висок - 188 сm Кръва група - АВ Позиция в групата - Maknae и вокал Бивш член на Xing Generation
Последната промяна е направена от mims3 на 6/5/2011, 09:49; мнението е било променяно общо 1 път
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/4/2011, 21:33
X-5 издадоха своят първи сингъл с името 'Xenos' на 20.04.2011 г.
[First Single] Xenos 1. Xenos (Shout Out By Rhymer) 2. The Show is Over 3. Fantasy 4. Don't Come Near Me 5. The Show is Over (Inst.)
Xenos (Shout Out By Rhymer
The Show is Over
Fantasy
Don't Come Near Me
The Show is Over (Inst.)
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/4/2011, 21:42
X-5 - The Show is Over (Официален видео клип)
X-5 дебютираха на 22.04.2011 г. на сцената на KBS Music Bank
Debut Stages
[22.04.2011] X-5 - Fantasy + The Show is Over @ KBS Music Bank
[30.04.2011] X-5 - The Show is Over @ MBC Music Core
[01.05.2011] X-5 - The Show is Over @ SBS Inkigayo
Последната промяна е направена от Sunshine на 9/20/2011, 18:47; мнението е било променяно общо 2 пъти
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/4/2011, 21:58
[29.04.2011] The Show is Over @ KBS Music Bank
[15.05.2011] The Show is Over @ Y Star Live Power Music
[27.05.2011] The Show is Over @ MTV The Show
[27.05.2011] The Show is Over @ KBS Music Bank
[29.05.2011] The Show is Over @ SBS Inkigayo
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/4/2011, 22:04
Защо са чужденци? Каква народност са? Боо... Колко са високи всичките... Харесват ми песните им... Имат доста приятен саунд... Don't come near me ми харесва най-много... Благодаря за темата... Може ли някой текст, обложка на албум... Искам да видя дали Хе Уон ще ми остане слабост....
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/4/2011, 22:20
[English Lyrics] The Show is Over
Why your phone that was turned off again yesterday night Why do you make me go crazy like this Just how many times will something like this repeat
Why is my bad premonition right With my friend’s accidental call I know now That everything is a lie
You deceived me, even your tears were all a show Up till now, I believed everything if it were your words You deceived me, I was a fool How could you pathetically play with me till the end
Oh no, oh no (Yeah, I was a fool for believing you till the end. Who would I blame, I’m the fool) No more, no more (I won’t be decieved anymore) Show show show, don’t put on a show
No matter what anyone else said, I believed you I begged the sky, but you deceived me thoroughly My life is twisted because of you There’s no use even if I beg anymore I can’t even believe your tears You love me? Don’t make me laugh I won’t be decieved anymore. Don’t put on a show
Tears aren’t worth it for a girl like you It’s better off this way. Live like that I want to erase you, throw you away You were never with me
You deceived me, even your tears were all a show Up till now, I believed everything if it were your words You deceived me, I was a fool How could you pathetically play with me till the end
Oh no, oh no (Yeah, I was a fool for believing you till the end. Who would I blame, I’m the fool) No more, no more (I won’t be decieved anymore)
Everything really (everything) I wish it were all a dream (a dream) It’s making me crazy (It’s making me crazy) I won’t love again now You deceived me, even your tears were all a show Up till now, I believed everything if it were your words You deceived me, I was a fool How could you pathetically play with me till the end
Oh no, oh no (Yeah, I was a fool for believing you till the end. Who would I blame, I’m the fool) No more, no more (I won’t be decieved anymore) Show show show, don’t put on a show
[English Lyrics] Fantasy
I’m going crazy, crazy, crazy because of you. I, I, I, I am crazy I’m locked up, locked up, locked up because of you. You, you, you, are a fantasy I’m stuck, stuck, stuck because of you. I, I, I, I am stuck Match it, match it, match it, match it up. You, you, you are a fantasy
My heart that feels like it’s about to burst, ended up embracing you My eyes that were cold, ended up shaking You’re too charming, I can’t fall out of it I fall on my knees at your fatal charms
Turn it up! Dance dance dance dance dance dance Hey turn it up dance dance dance You and I together, party in the club Turn it up! Dance dance dance dance dance dance Hey turn it up dance dance dance During this fantasy-like night, party in the club
Even when those once cold lips attack me, I won’t move then I’ll get a victory sound Even if my bursting heart hurts me, this is my fight to get you
I’m going crazy, crazy, crazy because of you. I’m, I’m I’m a crazy man I’m locked up, locked up, locked up because of you. You, you, you, are a fantasy Fall, fall, fall, I fall. I, who fell for you, you, you Take, take, take, take me. You, you, you are a fantasy
Your eyes make me go crazy. I can’t say anything Your magic-like charms broke me I feel too dizzy, my heart keeps beating I’ll start it from now on. My and your party time
Turn it up! Dance dance dance dance dance dance Hey turn it up dance dance dance You and I together, party in the club Turn it up! Dance dance dance dance dance dance Hey turn it up dance dance dance During this fantasy-like night, party in the club
Turn it up I want to confess tonight My entire heart for you Turn it up Cover up my nervousness that suffocates me Push towards me Please don’t reject me
[English Lyrics] Don't Come Near Me
(Lie lie why why) Lie lie. The lies you said Why why. Why did you keep deceiving me Die die. My love has died Go away, go away. Just please get lost
Why did you, why did you, why did you do this again No way, oh no way, oh no way. This love isn’t it Why did I, why did I, why did I believe you like a fool till the end
Even if you find me again, it doesn’t matter Even if you cry and beg, it doesn’t matter My heart has left you, completely erased you I was deceived with your pretty face I believed all of your pretend kind words Don’t find me again Don’t cross my sight
Lie lie. All the confessions you did towards me Why why. Wasn’t it the truth Die die. My love has ended Whatever, whatever you say as an excuse, I don’t need it
Why did you, why did you, why did you do this again No way, oh no way, oh no way. This love isn’t it Why did I, why did I, why did I believe you like a fool till the end
Even if you find me again, it doesn’t matter Even if you cry and beg, it doesn’t matter My heart has left you, completely erased you I was deceived with your pretty face I believed all of your pretend kind words Don’t find me again Don’t cross my sight
Lie lie. Like the lies that you were busy Why why. Like your phone that was turned off Die die. My love has died. Please go away, go away Please get lost far from me, please, please
Even if I was tired from your fake love I only loved you with no regrets I only wanted you. I wanted to catch your heart I liked your pretty face I liked your kind words Just know that you were my all.
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/4/2011, 22:41
[SCANS] Обложката на Xenos
Lollipop
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/4/2011, 22:55
Благодаря Прекрасни снимки, мн семпли като за начало са мн подходящи според мен... Сега остава да започна да свързвам име с лице... Е, Хе Уон го разпознавам Може ли текстовете на български? Или ги няма преведени? Не може ли ние да си ги преведем?
Insomnia
X-SS501TeamBG Брой мнения : 2131
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 00:44
...Не съм запозната с творчеството на тез младежи....Имам свалени някакви неща...но нищо сериозно... Сега като видях пак снимките... Jung Hae Won ми харесва най-много...
shopping_mania4ka
Triple S Брой мнения : 498
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 08:09
Изглеждат ми големи слядури-ще изслушам албума им ... Иначе най-много ми харесват Уон и Зин ;д Зин ми прилича на Aaron Yan от Фаренхайт ;д
???? Гост
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 11:25
X-5 Общи снимки
???? Гост
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 12:03
[Scans] X-5 @ JUNIOR MAGAZINE
X-5 @ Inkigayo Magazine
X-5 Black & White Photos
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 12:16
Много ти благодаря за снимките, Мери Много обичам снимките от списание Инкигайо :)
???? Гост
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 12:22
Кеке, няма проблем! Аз харесвам всички техни снимки!
???? Гост
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 12:38
X-5 Teaser
X-5 Teaser_2
Lollipop
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 13:02
Благодаря за снимките, мисля, че освен Хе Уон харесвам и Джин... И само тях разпознавам, Джин заради по-светлата коса, Хе Уон по разбираеми причини... Тези тийзъри какви са?
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 13:04
Това са тийзъри,която бяха пуснати преди дебюта им. Всички си мислехме,че това са тийзъри към песен,но се оказаха,че просто показват момчетата и техните възможности :) Джин е много красив също :) Честно казано за мен и 5-те момчета са много красиви
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 16:21
[04.06.2011] X-5 @ KIMCHI
credit: as tagged
Последната промяна е направена от Sunshine на 6/5/2011, 16:40; мнението е било променяно общо 1 път
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 16:29
credit: as tagged & xenosfive.tumblr.com
Последната промяна е направена от Sunshine на 6/5/2011, 16:39; мнението е било променяно общо 2 пъти
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 16:32
credits: as tagged & xenosfive.tumblr.com
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 16:56
[03.06.2011] Пресконференция за KIMCHI
credit: as tagged
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 17:00
[03.06.2011] KIMCHI Пресконференция
credits: as tagged & xenosfive.tumblr.com
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 17:23
[color=blue]
X-5 @ Q&A in Junior Magazine May 2011
1. Какво е значението на вашето име? Ghun - Името ми има китайско значение - 'бъди силен'. След като съм лидер, исках да бъда опора членове на групата. Haewon - Истинското ми име е Jun Hae Won. Защото името ми е уникално, си мисля,че хората ще ме гледат, ако и аз съм уникален. Zin - Стилът ми казва 'вярните неща са вярни, а грешните неща са грешни', затова аз избрах името си по този начин. И моето истинско съдържа два пъти 'Jin'. Taefung - Компанията избра това име, но аз го харесах. Искам да помета музикалната индустрия,точно като моето име. (Taefung, означава Тайфун) Sulhu - Има китайско значение 'след падането на снега'. Това е начин да кажа 'Аз съм невинен/чист'.
2. X-5 e... Sulhu - ... най-страхотната група в света Taefung - ...най-ярката група от звезди Haewon - ...слънчева пролет Ghun - ...единствени Zin - ... уникален чар, който води до пристрастяване
3. Кой/я изпълнител/песен Ви въздейства/описва най-добре? Sulhu - Drunken Tiger - I Want You Taefung - Jason Mraz - Geek in the Pink Haewon - Billy Joel Ghun - Shinwa - Wild Eyes Zin - Eminem - Lose Yourself
4. След като дебютирахте, с кой артист бихте искали да се срещнете/запознаете? Sulhu - Tiger JK Taefung - Kim Bumsu, Lee Seungchul (Искам да те видя <3) Haewon - Lee Seungchul Ghun - Shinwa Zin - Eminem
5. Лош навик: Sulhu - Гриза си ноктите Taefung - Понякога си гриза ноктита Haewon - Пипам си главата и многократно си слагам балсам за устни Ghun - (Не е написано,защото преводача на английски не е могъл да разбере какво е имал в предвид) Zin - Говоря бързо
6. Чаровни страни: Sulhu - Когато тренирам (Според преводача,той не е разбрал правилно въпроса и отговаря за времето,в което е най-очарователен) Taefung - Ослепителен и заслепяващ Haewon - Сладкият глас Ghun - Усмивката ми Zin - Когато се смея
7. Прякори: Sulhu - Wondukong (Не се знае какво е точното значение на този прякор) Taefung - Моля дайте ми прякор <3 Haewon - Haega (Взето е от Haewon, но 'haega' също означава 'слънце') Ghun - Sson. Истинското ми име е Son Hyun Seok Zin - Jinjin, Koala
8. Плюсови / Минуси: Sulhu - Светъл (сигурно става дума за кожата му) / скромен(обикновен) Taefung - Страстен / Вманиачено конкурираш се Haewon - Чувствителен / Прекалено тих Ghun - Положителен умствен контрол (Точно това е казал,но е имал в предвид Позитивно мислене) / Прибързан / Предпазлив (Лично аз в това не намирам никаква логика, хем прибързва,хем е предпазлив,може би е само едно от двете) Zin - Добра памет / Това,че го разбират трудно,защото говори бързо
9. Думите в главата Ви/ точно какво чувствате в момента: Sulhu - Гладен съм Taefung - С любов, Taefung Haewon - Щастлив съм Ghun - X-5 daebak! (daebak - най-добър) Zin - Глад
10. До членовете на групата: Sulhu - Нека работим по-усилено в бъдеще за да отворим врата на нашите мечти (Уаууу колко хубаво го е казал) Taefung - (Преводача на английски не е разбрал какво иска да каже) Haewon - Обичам Ви (Написал го е на английски) Ghun - (Отново неразбиране на текста :"[) Zin - Справяте се добре!
Lollipop
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 21:44
Благодаря за чудесния превод, мн ме разтовари да прочета всички тези неща... Дойде ме желание да се науча да свързвам лице и име и на останалите момчета, освен Джин и Хе Уон... Пък й... Хе Уон е близнаци и толкова сладко е казал, че е прекалено тих... Голяма част от тях са мн тихи и някак искат да са невидими... А прякорът му, той е толкова голям... Тази скромна душа как ли ще го понесе/олицетвори... С красотата си, може би... А за това, че си пипа главата, мисля, че го разбрах и преди да го прочета, той наистина беше мн нервен по време на конференцията... Жужи, благодаря за снимките от KIMCHI... Хайде клипчета сега...
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/5/2011, 21:57
Ето и клипчето, за което Лоли говори, Хе Уон наистина е много нервен, но се справи добре като за първа пресконференция :)
Фен камери от KIMCHI
Fantasy + Interview
Don't Come Near Me (Zin Focus)
Don't Come Near Me
The Show is Over (Zin Focus) - Камерата хваща и Ghun
The BOSS, X-5, Girl's Day, Park Jung Min и Super Junior (Heal the World)