На 20 април, новата група Х-5 успешно дебютира на своето представяне в Gangnam-Apgujeong, Seoul. Техният първи сингъл Xenos носи името на самата група. Х-а в X-5 стой в Xenos, което означава чужденец на гръцки. Съответно, всички членове идват от различени региони или държави.
Ghun/Гун
Име - Son Hyun Seok Дата на раждане - 30.11. 1989 Висок- 183cm Кръвна група - А Позиция в групата - Лидер и вокал Бивш член на trot групата 3Chongsa
Tae Fung /Те Фънг
Име - Lee Dong Hyun Дата на раждане - 28.04.1991 Висок - 186cm Кръвна група - АВ Позиция в групата - Вокал
Hae Won /Хе Уон
Име - Jung Hae Won /Джунг Хе Уон Дата на раждане - 20.06.1991 Висок - 186 cm Кръвна група - А Позиция в групата - Вокал Бивш член на trot групата 3Chongsa
Zin / Джин
Име - Jin Hyun Jin Дата на раждане - 20.07.1993 Висок -189cm Кръвна група - А Позиция в групата - Вокал и Рап Бивш член на Xing Generation
Sulhu /Сълху
Име - Kim Jin Wan Дата на раждане - 07.09.1995 Висок - 188 сm Кръва група - АВ Позиция в групата - Maknae и вокал Бивш член на Xing Generation
Последната промяна е направена от mims3 на 6/5/2011, 09:49; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 12/8/2011, 09:37
Дааам :) И аз нямам търпение :)
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 12/8/2011, 16:57
[Audio] X-5 Dangerous
credit: AsianDream2018 @ YT
Не можах да дочакам клипа, всъщност съм кълбо от нерви и исках да се успокоя и я пуснах, защото щях да избухна
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 12/8/2011, 17:04
Аз лично не мога да спра да я слушам... Мн ми харесва... И вече не мисля нито за клип, нито за албум... Предполагам, че те знаят, че закъсняват и е момента не искам да съм в техния офис... Предполагам, че е много ОПАСНО...
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 12/8/2011, 17:13
И аз не мога да спра да я слушам, има уникално звучене, страхотна е, аз продължавам да си рефрешвам, но малко ги съжалих хората... Да,те знаят че закъсняват и дори в този късен час те още работят, защото преди броени минути отново обновиха каналът на OWE, днес на обед беше обновен със снимките на Х-5, преди малко добавиха и надпис Dangerous към снимката... И все пак могат да се занимават с това по-късно или утре, а вместо това да ни пуснат клипа или поне да кажат кога да го пуснат, при нас не е късно, но има фенове които още стоят и чакат, вместо да спят... Много е грубо, това си е гавра с феновете....
Lollipop
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 12/8/2011, 17:27
Ами феновете си оползотворяват времето докато чакат... Направиха превод на песента, след малко и аз ще направя за нас...
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 12/8/2011, 17:34
И на мен много ми харесва и не знам за кой път я слушам Можем само да чакаме търпеливо пускането на албума,преставям си колко работа имат момента и им съчувствам:) Знам,че чакането ще си е заслужавало :) Лоли предварително ти благодаря за превода
Lollipop
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 12/8/2011, 18:25
Опасно
Толкова много - ти си моята фантазия. Целувам те - това е свят, в който съм омагьосан от теб.
Ще ми дадеш ли цялото си сърце тази нощ? Но има проблем - ти си имаш друго гадже.
Но няма значение колко се опитват да ме спрат и да ми повтарят, че е опасно Сърцето ми вече е пленено. Може би ти все пак ще се върнеш при него, но аз не мога да спра, скъпа.
Тази нощ (тази нощ), не лъжи вече. Ела с мен - не можеш да идеш да спиш. Довиждане - кажи му: 'Довиждане" Моля те, кажи, че това е краят, скъпа.
Лалалала - това е забранена любов
Лалала - ако това продължава, ще полудея. Лалала - липсваш ми толкова много. Лалала - ако това продължава, ще полудея.
Вече съм започнал тази игра. И съм пристрастен - влюбих се в теб.
Тик-так - часовникът не спира, скърцайки и тиктакайки. Парче по парче, моля те, върни сърцето ми обратно.
Зная, че това е погрешен подход, но мисля, че вече съм се побъркал по теб. И даже краят да е лесен, аз не бих могъл дори да го сложа, скъпа.
eng.trans: pop!gasa + bg.trans: Lollipop@ss501bulgaria Споделяй с пълния кредит!
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 12/8/2011, 19:00
Благодаря за превода
[08.12.2011] X-5 @ JTBC 'Music On Top (Going Crazy & Dangerous)
[09.12.2011] X-5 - Dangerous @ KBS Music Bank (Comebask Stage)
[10.12.2011] X-5 Dangerous @ A Channel Kpop Con
credit: EndOfCCC @ YT
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 12/12/2011, 10:54
Ето го и целият клип
X-5 - Dangerous MV
credit: LOENENT @ YT
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 12/18/2011, 14:20
Хореографията е леко променена, както и изпълнението, Тайфунчето изпълнява едната част на Хе Уони, толкова много се радвам, така определено ми харесва повече и вече не смятам,че нашето скъпо Тайфунче е ощетено от към думички.
[17.12.2011] X-5 - Dangerous @ KPOP CON
Отново с отрязана песен... Тук още не е променена хореографията и Хе Уон си изпълнява неговата част. Въпреки,че е излъчено днес това е запис.
[18.12.2011] X-5 - Dangerous @ SBS Inkigayo
credit: deepskybluexenos & FionCHD1 @ YT
Lollipop
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 12/19/2011, 10:06
Ох, аз искам да слушам Хе Уон... И защо тези така им режат изпълнението... Мн ме дразнят
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 12/19/2011, 12:39
Ам аз харесвам гласа на Хе Уон, но не беше честно спрямо Тайфунчето, все пак главен вокал с един ред за пеене, а пък Хе Уони има преди припева и след припева, беше честно поне един негов куплет да бъде даден на Тайфунчето. Така харесвам песента супер много. Иначе наистина е много нечестно,че ги орязват... апффф
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 12/22/2011, 14:22
Още снимки от албума Dangerous
credit: xenosfive @ tumblr
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 12/23/2011, 21:56
[22.12.2011] X-5 - Dangerous @ JTBC Music on Top
credit: deepskybluexenos @ YT
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 1/8/2012, 11:45
[08.01.2012] X-5 - Dangerous @ Inkigayo
Бонус от мен :)
credit: FionCExtra @ YT + xenosfive @ tumblr
Lollipop
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 1/8/2012, 18:44
И то какъв бонус... Мн благодаря за него
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 1/20/2012, 11:33
Съобщение от Х-5 по повод наближаващата Лунарна Нова Година
credit: OPENWORLDEnt @ YT
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 4/12/2012, 19:37
Така с доста пропуски в тази тема. Искам да съобщя една ужасна новина, но просто трябва да се знае (но може би вече сте запознати)
Изпълнителният директор на Open World Entertainment е бил арестуван връщайки се от Япония преди няколко дена. Обвиненията са блудстване и изнасилване на трейнитата и артистите в компанията му. Много от тях са си признали за това ужасно нещо и след дълго разглеждане на случая той е бил арестуван.
Това е изключително ужасно нещо и се надявам да остане за дълго в затвора. Надявам се, че не е направил нищо на нашите момчета, надявам се потърпевшите бързо да се възстановят от това,което им е било причинено, лично аз бих се надявала всички да се махнат от компанията.
Албумът на братчетата на Х-5 (DGNA) излиза след броени дни и за съжаление съм сигурна,че ще са жертва на много хейт и се надявам всички да ги подкрепим, въпреки че те не са виновни за нищо.
Достатъчно негативно мнение имах за компанията им, обаче сега даже не мога да опиша с думи колко много ме боли и се тревожа за тях. Надявам се всички да са добре :(
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 4/12/2012, 19:45
Що за извратен народ има не зная. Това е просто ужасна новина. Искрено се навядам дълго да остане зад решетките. Х-5 дано няма проблеми с тях. Ще ми бъде интересно след Xenos какъв албум ще направят.
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 4/12/2012, 19:50
Предполагам,че имаш в предвид след Dangerous и на мен ми е интересно, но сега всички фенове трябва да подкрепим DGNA,защото не стига че са толкова малко известни в Корея, ами сега и това... А vocal-idols трябва да бъдат на върха!
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 4/12/2012, 19:53
Dangerous да си призная не ми хареса особено като албум, според мен не беше много силен. Поне не така като Xenos. Очаквам нещо подобно на Xenos, но по-въздействащо, за това се изразих така
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 4/12/2012, 19:57
Аааа и на мен Ксенокс ми допада повече, ами ще видим въобще какво ще стане като цяло
Lollipop
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 4/14/2012, 11:32
Аз пък харесвам много повече Dangerous... От първия албум слушах само клипираната песен, останалите малко не ми допадаха, прекалено електронен звук го докарваха... Не че във вторият няма електронен звук, но определено там всяка песен ми е фаворит... За тази ужасна новина се надявам да не рефлектира отрицателно върху момчетата. Мисля, че от човешка гледна точка не трябва да ги мразят и оплюват, а по-скоро да ги подкрепят. Надявам се да има повече хора, защото не мога да си представя звездния небосклон на Корея без Х-5... Техните братчета като цяло не ме засягат, не ги познавам, не ги слушам и това не е тяхната тема.