На 20 април, новата група Х-5 успешно дебютира на своето представяне в Gangnam-Apgujeong, Seoul. Техният първи сингъл Xenos носи името на самата група. Х-а в X-5 стой в Xenos, което означава чужденец на гръцки. Съответно, всички членове идват от различени региони или държави.
Ghun/Гун
Име - Son Hyun Seok Дата на раждане - 30.11. 1989 Висок- 183cm Кръвна група - А Позиция в групата - Лидер и вокал Бивш член на trot групата 3Chongsa
Tae Fung /Те Фънг
Име - Lee Dong Hyun Дата на раждане - 28.04.1991 Висок - 186cm Кръвна група - АВ Позиция в групата - Вокал
Hae Won /Хе Уон
Име - Jung Hae Won /Джунг Хе Уон Дата на раждане - 20.06.1991 Висок - 186 cm Кръвна група - А Позиция в групата - Вокал Бивш член на trot групата 3Chongsa
Zin / Джин
Име - Jin Hyun Jin Дата на раждане - 20.07.1993 Висок -189cm Кръвна група - А Позиция в групата - Вокал и Рап Бивш член на Xing Generation
Sulhu /Сълху
Име - Kim Jin Wan Дата на раждане - 07.09.1995 Висок - 188 сm Кръва група - АВ Позиция в групата - Maknae и вокал Бивш член на Xing Generation
Последната промяна е направена от mims3 на 6/5/2011, 09:49; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/9/2011, 16:21
X-5 вече получават международни любовни обаждания
Новата момчешка група на Open World Entertainment Х-5 вече показва признаци на Hallyu звезда, само няколко седмици след техният дебют. Те получават многобройни любовни обаждания след излизането на дебютният им сингъл - Xenos. След като завършват техните дебюти в музикалните програми, любовните обаждания от Япония, Индонезия и Сингапур ще зачестят. Представителите им заявяват: "Преди дебюта си, Х-5 получават много любовни обаждания от международните к-поп фенове.Технитe видео тийзъри получиха голям международен интерес и сега те най-накрая завършиха техните дебютни изпълнения и започнаха да получават покани за участия в К-поп събития." Те продължиха: "Япония проявява особен интерес към Х-5. Истина е, че ние получаваме привлекателни предложения от големи японски компании. Макар,че се обмислят офертите, представителите заявиха,че те ще изчакат малко,тъй катО момчетата едва дебютираха.
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/9/2011, 17:53
О, ама то оставаше там да ги пратят... Така не искам да ходят в Япония, нека първо се утвърдят в Корея, а? Благодаря за материалчето...
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/9/2011, 18:15
Оооо не,не,не ги пускаме точно в Япония
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/9/2011, 20:21
Писмо от Хе Уон в daum cafe :)
Това е Haewon ~
Здравейте, това е съновидението... кеке;; Haewon!!
След като завършихме записването на KBS Music Bank, дойдох в компанията и сега ви пиша от тук, защото в мястото, където живеем няма компютър TT TT..
Вали малко, по малко. Всеки път,когато имаме запис, дъждът ни следва ТТ ТТ До всички фенове, които идват и ни подкрепят, дори когато вали!!! Много ви благодаря ^^
Преди време, когато казах на Ghunnie hyung, че дъждът е дошъл, той ми каза: "Наистина ли?? Аз съм му фен, нека побързаме за да му вземем автограф!" (T/N Той си е помислил,че Haewon говори за певецът и актьор Rain)....В същото време моето изражение беше --
.....;; Ако аз кажа нещо подобно, Ghunnie hyung може да каже нещо
Изминаха три седмици, откакто дебютирахме Времето лети толкова бързо, почти плашещо ТТ ТТ Сякаш беше вчера,когато бях гимназист.. Но вече съм на 21 години?? Изглежда,че трябва да премина през Coming of Age* ке ке ке
Когато добри и лошите спомени преминат, всички те остават просто спомени ке ке Искам да създам много спомени с феновете~
Във всички случаи, ние ще дадем всичко най-добро от себе си на сцената И слушайте нашето дишане. Както и да е;; ке
Ще ви напиша само това ТТ ТТ
I love you ingiiiiiingiiiiiiiiingiing**
Source: X-5's Official Fancafe Translator: yeoljjung @ X-Five Star
*Coming of Age (Навършване пълнолетие. Прехода на млад човек от детство към зряла възраст. От 16 до 22 годишна възраст) ** Нарочно не съм го превела, защото щеше да му се загуби красотата
Lollipop
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/9/2011, 20:41
Чудесно писмо... Като видях, че е писал той, без значение кога е било това и мн се впечатлих... Хайде да си създаваме спомени, Хе Уони Благодаря за превода, Жужи...
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/9/2011, 20:48
Много се смях на Ghunnie И аз искам да си създаваме спомени с Хе Уониии Аз благодаря,че ми показа писмото,удоволствие беше да го преведа :)
Lollipop
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/9/2011, 20:59
Хахах, вярно... Той искал автограф от Рейн... Жужи, няма как да не кажа, ти си ми ги показала, сега на теб ще досаждам... Две гифчета от мен за темата, нали, искаше гифчета, Жужи.... Ама така като гледам нещо ми липсва някой...
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/9/2011, 21:01
Оооо благодаря ти :) Сълху е много хубав :) Липсва Хе Уон :( Надявам се,че ще попаднем и на гиф-чета с него ;) Относно досаждането,няма никакъв проблем :Р Ще ми е приято даже кеке ^.^
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/10/2011, 09:59
[10.06.2011] X-5 - The Show is Over @ KBS Music Bank
credit: UnknownCarrot170 @ YT
Много ми харесват облеклата им
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/10/2011, 11:21
[09.06.2011] X-5 News Interview
Още няма субки,но пък е изключително сладко :) Толкова са притеснени милите Имат прекрасни гласове!!!! И са толкова красиви
Lollipop
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/10/2011, 12:04
Но... Жужи, имаме голяма напредък.... Хе Уони не си пипна лицето и косата нито веднъж, значи започваме да се окопитваме... Наистина пяха мн добре... Хареса ми... Благодаря за двете клипчета... Сега ще се огледам да видя участието им качено ли е някъде, че аз искам най-високото качество, което съществува... Не са ли им сменени костюмите? Колко ли пари сега са дали за тях...
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/10/2011, 12:13
Да, установих че това е 6-тия им костюм,а само за 5 знаем,колко струват :Д Ми сложи ги пак около 1500-2000$ на костюм :Д:Д:Д Аз говорех за гласовете им,докато говореха :) Не отказвам да ми разказват приказки всяка нощ кеке ^.^ Наистина не си докосна главата и косата нито веднъж :Д браво на нашето момче!! :) а Гунииии каква усмивка извади
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/10/2011, 13:19
[Daum Cafe] Sulhu's Message (19.05.2011)
[[Аз съм Sulhu]] Първото писмо на Sulhu ♥
Здравейте!! ке ке Това е макнаето Sulhu!! Ние тренираме в момента!! Докато си почивах си мислех за нашите фенове, затова реших да ви пиша ке ке Това е първият път, в който ви пиша.. ке ке Объркан/Засрамен съм.. ке ке
Ние имахме безопасно пътувадено до и от Япония! ке ке Ядохме tonkatsu* и опитахме много нови неща! Беше много забавно~ ке ке
Утре е дълго-дълго-дългоочаквания ден, в който имаме участие в Music Bank!! ке ке Когато феновете ни аплодират, сме наистина много развълнувани и нашата сила прелива ке ке Моля, заповядайте ке ке ке ке
Аххх вече е 11 Спете добре приятели, нуна, донгсенг И....
Хьонг ♥
*tonkatsu - Популярно ястие в Япония. Състои се от параниран, пържен свински котлет,наразян на хапки с дебелина 1-2 см. Обикновено се сервира с настъргано зеле и/или супа мисо
Последната промяна е направена от Sunshine на 6/12/2011, 09:33; мнението е било променяно общо 1 път
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/10/2011, 13:44
[07.06.2011] Съобщение от Zin в Daum Cafe
Здравейте на всички, аз съм Zin~ Завършихме изпълнението,което имахме в Индонезия!
В Индонезия бяхме заобиколени от много внимание и любов. Всички са щастливи и удовлетворени.
В Индонезия е много горещо и влажно, в Южна Корея също ли е така? ㅜ ке ке ке ке Липсвате ми... ке ке
Днес!! Ние бяхме гости в телевизионната драма 'Miss Ripley'.
Беше много забавно преживяване ке ке
Тази седмица ще се излъчат много музикални предавания, останете на линия!!
Много съм ви признателен, благодаря ви отново!
Лека нощ!!
credit: X-5 Update.wordpress
Последната промяна е направена от Sunshine на 6/12/2011, 09:31; мнението е било променяно общо 1 път
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/11/2011, 11:45
[10.06.2011] X-5 @ Music Bank Recording
credit: xenosfive @Tumblr + X-5Update
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/11/2011, 16:01
Исках да зарадвам Лоли с нещо интересно, но първоначално бях в шок от една снимка.
Ето я и нея
Чудех се,защо са се целували тези момчета Дали е била играта с листчето,но листче не се вижда,но след няколко часа разбрах и отговора :) Лоли наслади се на клипчето,защото е изключително хубаво и забавно :) И представи си ме на мястото на момичeто от 2:10 минута :Д и как пищя като луда на 3:12 минута
credit: xenosfive @ Tumblr + jjangcakes @ YT
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/12/2011, 08:15
[12.06.2011] X-5 - The Show is Over @ SBS Inkigayo
credit: ReL4KPOPZ
Х-5 отново с нови костюми, колко са стилни и хубави
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/12/2011, 09:29
[09.06.2011] Съобщение от Taefung в Daum Cafe
Здравейте фенове ^^ Всички сте добре, нали?? хе хе (Липсвате ми)!!!!!!!!! Утре е денят, в който ще участваме в Music Bank. Ще дойдете и ще викате за нас, нали? ке ке
Липсва ми да чувам гласовете на нашите фенове като едно цяло!!!!! Мисля си,че ще ни дадете силата, откоято се нуждаем за да се справим добре с нашите изпълнения ке ке Моля ви елате и викайте за нас ^^
Въпрос) А ще вали ли утре? ке Изглежда,че винаги вали, когато имаме изпълнение в Music Bank.... (Не съм аз този, който носи дъжда след себе си, нали? ке ке ке ке ке ке ке ке ке ке ке ке ке ке ке ке ке ке ке ке ке Или е някой друг от групата?? ке ке) До тези,които знаят отговота на въпроса, моля кажете на Taefung като ползвате номера 02-000-0000
Ах, най-накрая си купих китара!!!!!!!!!!!!!!!! Ще се упражнявам много и ако има някакъв шанс в бъдеще, ще изсвиря нещо за нашите фенове. Очаквайте скоро ~
Обичам ви ♥ Yoohoo~
credi:X5 Update
Lollipop
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/12/2011, 21:46
Колко снимки и писма има... За клипчетата да не говорим... Това било игра значи... Жужи, за момент се шашнах Но после... те, милите, си хапваха солетки... Но Джин какъв академичен вид има с тези очила... Мн е сладък... Снимката, на която са всички е мн хубава... А Хе Уони не е имал късмет, камерата го е хващала в заспали моменти... Стига се цупи, Хе Уони! Благодаря, Жужи...
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/13/2011, 12:53
Моля, Лоли :) Подготвила съм ти още няколко незаспали снимки на Хе Уон, но преди това ще обърна малко внимание и на макнаето Сълху. Бях много тъжна от факта,че негови снимки винаги липсват,а това е толкова жалко,защото той е толкова красив и чаровен, че заслужава голямо внимание,но днес бях приятно изненадана да видя,че негови снимки вече са се появили. Специални благодарности на момичета отsnow - angel
[03.06.2011] Sulhu @ Incheon Airport
[05.06.2011] Sulhu @ Incheon Airport
[10.06.2011] Sulhu & Haewon @ Music Bank Recording
Извинявам се,ако темата е станала прекалено дълга,но не исках да разпокъсвам снимките. Аз още не мога да повярвам,че Сълху е все още на 15 и че Септември,че навърши 16, просто съм в шок,вижте какво стройно и хубаво момче е,просто нямам думи,представям си какъв ще е хубав,когато стане на 20-25, но дано не расте повече Че то на къде повече.... Казах,че няма да има заспали снимки на Хе Уон(но пък той гледа надолу),но тази последната нямаше как да не я споделя,толкова е красива и нежна
Lollipop
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/13/2011, 17:19
Жужи, благодаря, че я сподели... Невероятна е... Толкова е нежна наистина, тя ми е любима... Сълху ще става на 16?! Боооо, ама той наистина си е бебо... Но да си кажа честно, харесвах го повече с черната коса, така, с тази светла, направо руса и то на места ми се вижда малко... странен... Бооо... Ще свикна вероятно...
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/13/2011, 17:57
хахаха според българското броене 16, да и аз го харесвам повече с черна коса, сега ми е като течен шоколад но мисля,че това е просто експеримент и се надявам скоро да си върне цвета :) но от друга страна аз вече свикнах :Д
Lollipop
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/13/2011, 21:08
credit: Lollipop@SS501Bulgaria Моля не помествайте превода ми на друго място, без моето разрешение!
Играта свърши ~ The show is over
Защо телефонът ти беше изключен отново снощи? Защо ме подлудяваш така? Още колко пъти това нещо ще се повтаря?
Защо лошото ми предчувствие се оказа вярно? Случайно обаждане от мой приятел Зная, че всичко това е лъжа.
Ти ме измами, дори сълзите ти са спектакъл Досега вярвах на всяка твоя дума. Ти ме измами, бях толкова глупав Как можа така жалко да ме разиграваш до самия край?
О, не, о, не... (Да, бях глупакът, който вярваше в теб до самия край. Кой би могъл да е
виновен, аз съм глупак) Стига толкова, стига (Не искам повече да бъда лъган) Лъжи, лъжи, лъжи, престани с този спектакъл.
Без значение какво ми говореха, аз ти вярвах Осланях се на небето, но ти ме измами добре Животът ми се обърка заради теб Няма смисъл да прося вече. Дори на сълзите ти не вярвам. Обичаш ме? Не ме карай да се смея! Не искам да вярвам вече на лъжи. Не преигравай!
Сълзите не струват за момиче като теб По-добре така. Ще оцелея. Искам да те залича от спомените си, махай се от мен. Ти никога не си била с мен.
Наистина всичко, всичко, искам да беше сън (да беше сън) Това ме подлудява (това ме подлудява) Не искам да обичам повече така Ти ме излъга, дори сълзите ти са лъжа. Досега вярвах на всяка твоя дума Ти ме измами, сякаш съм глупак. Как можа така жалко да ме разиграваш до самия край?
Не се приближавай до мен ~ Don't come near me
Лъжа, лъжа, защо, защо? Лъжа, лъжа. Лъжи ми говориш. Защо, защо? Защо ме лъжеше? Умри, умри. Моята любов е мъртва. Махай се, махай се! Моля те, просто се разкарай!
Защо го направи? Защо го направи отново? Няма начин, няма начин, няма начин. Тази любов не съществува Защо го направих, защо го направих, защо ти вярвах като глупак до самия край?
Дори да ме намериш отново, няма никакво значение. Дори да плачеш и да се молиш, няма никакво значение. Сърцето ми те остави, изцяло те заличи. Бях лъган от красивото ти лице. И вярвах на всичките ти измамни думи. Не ме търси повече. Не се появявай пред очите ми.
Лъжа, лъжа. Всичките ти признания пред мен. Защо, защо? Не беше ли истина? Умри, умри. Моята любов приключи. Каквото и да измислиш като извинение, не се нуждая от него.
Защо го направи, защо го направи, защо го направи отново? Няма начин, няма начин, няма начин. Тази любов я няма. Защо го направих? Защо го направих? Защо ти вярвах като глупак до самият край?
Дори да ме намериш отново, няма никакво значение. Дори да плачеш и да се молиш, няма никакво значение. Сърцето ми те остави, изцяло те заличи. Бях лъган от красивото ти лице. И вярвах на всичките ти измамни думи. Не ме търси повече. Не се появявай пред очите ми.
Лъжа, лъжа. Като тази, че си заета. Защо, защо? Като изключения ти телефон. Умри, умри. Моята любов е мъртва. Моля те, махай се. Моля те, махни се далече от мен.
Дори да бях уморен от измислената ти любов, просто те обичах без да съжалявам. Само аз исках. Исках да имам сърцето ти. Харесвах красивото ти лице. Харесвах сладките ти думи. Просто да ти кажа - ти ми беше всичко.
Фантазия ~ Fantasy
Полудявам, полудявам, полудявам заради теб. Аз, аз, аз...Луд съм. Аз съм омагьосан, омагьосан съм, омагьосан от теб. Ти, ти, ти, ти си фантазия. Аз съм прикован, прикован, прикован съм от теб. Аз, аз, аз съм прикован Уловен. Уловен, уловен, уловен. Ти, ти, ти, Ти си фантазия
Сърцето ми сякаш ще се пръсне, прегръщайки те. Очите ми бяха студени докато не те съзрях. Ти си толкова красива, не мога да не се подам на това. Падам на колене пред фаталния ти чар.
Хайде! Танцувай! Танцувай! Танцувай!... Хей, хайде да танцуваме... Ти и аз заедно да се забавляваме в клуба. Хайде! Танцувай, танцувай... Хей, хайде да танцуваме.... Докато трае тази фантазия - тази нощ на парти в клуба.
Дори когато тези студени устни ме докоснат, няма да се мръдна, така ще спечеля истинската победа Дори когато сърцето ми се разбие, това ще е моята битка да те спечеля.
Полудява, полудявам, полудявам... аз съм, аз съм, аз съм луд мъж Аз съм омагьосан, омагьосан съм, омагьосан от теб. Ти, ти, ти, ти си фантазия. Хлътвам, хлътвам, хлътвам, аз хлътвам, мен, тоз, който хлътва по теб Вземи, вземе, вземи ме... Ти, ти, ти, ти си фантазия.
Очите ти ме побъркват. Не мога да кажа нищо. Твоята чар - магия ме разби Чувствам се така опиянен, сърцето ми бие лудо Ще започна от днес. Моето и твоето време за парти сега.
Хайде! Искам да ти разкрия тази нощ цялото си сърце Хайде! Скривам моята нервност, която ме задушава Притисни се към мен, моля те, не ме отхвърляй.
Sunshine
Заглавие: Re: X-5 / X-Five 6/14/2011, 08:58
Хиляди благодарности, Лоли,че преведе песнички Много ми харесват текстовете :) Все още не мога да разбера,защо Фантазията е забранена за излъчване преди 22:00ч. и то заради 'парти в клуба', щях да разбера ако беше заради тези притискания до него, но според мен и това ми се струва прекалено :) Но пък ние можем да си я слушаме, когато поискаме