Заглавие: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/9/2011, 18:09
First topic message reminder :
Дойде дълго чаканият миг, в края на месец септември на пазара ще се появи Първият Мини Албум на Кю Джонг 'TURN ME ON'.
Заглавията на песните, включени в албума са: 1. No More Yes 2. Yesterday (부제: 어제보다 슬픈 오늘…) 3. My Love (Feat. YS(허영생)) 4. Get Ya' Luv 5. Get Ya' Luv (Acoustic Version)
Последната промяна е направена от plamcy на 9/16/2011, 14:15; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/19/2011, 19:36
Дам, даже, ако искаш ще ти покажем няколко варианта, да си избереш... Но пък знаете ли какво ми направи впечатление, че макар да е целия в грим, с перли, в рокля и с женски пози, той пак си прилича на мъж... Някак си има си го мъжкия привкус в чертите му... Докато, съпоставяйки го Мин в сходната ситуация (аз нали всичко свеждам до Мин ) мисля, че за Мин ще има сериозно колебание какво е... Мин има по-изписани и нежни черти...
ПП- Но съм сериозно обезпокоена за това как ще излиза на сцената... защото определено целта е да ни докара до шок, да докара всички до шок, за да го видят и научат за него... Нещо като похвата 'перчене' - облечи се по най-безумния и странен начин, за да привличаш вниманието... на него просто не му остава друг избор - той е последен от момчетата, трябва да впечатли по някакъв начин, всички концепции вече се изчерпаха от другите, не може да се повтаря...
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/20/2011, 19:39
Хмм...не мога да скрия задоволството си. Не мислите ли, че Кю постигна целта си?! Дали го харесват или не, дали са в шок или им допада всички го коментират.хеехее На мен лично тази концепция не ми допада, но дори и с рокля пак не бих пропуснала да гледам Кю Джонг. И аз съм на мнение, че перлите объркват всичко. Но за сметка на това благодарение на шкиращия му вид доста хора забелзаха красивите черти на Кю. Определено харесвам много повече стилът на обложаката. Позата е типична за Кю, като негова запазена марка е. Ако обърнете внимание на голяма част от снимките той заема именно нея. Мимс, не бих пропуснала възможността да държа албум на Кю в ръцете си.
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/21/2011, 15:16
Тийзърът, който всички чакахме!
Credit:B2M Entertaiment
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/21/2011, 15:22
Туитчето на Кю публикувано три минути след пускането на тийзъра.
2kjdream kim kyu jong Turn me on ... !! Start !!
Credit:Twitter
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/21/2011, 15:40
Не мога да опиша с думи щастието, което изпитвам в момента. Очаквах нещо прекрасно, но мисля,че това надмина всички очаквания. Това е прекрасен подарък за Рождения ми ден (не можах да не го вмъкна, все пак там вече е 22.09). Толкова е нежен, има страхотен стайлинг и прически, интересна ми е историята, според мен тя го зарязва заради кариера, но може и заради друго да е. Пръстените на ръцете му ми напомнят за татуировките от U R Man. Всичко е изпипано до край.
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/21/2011, 16:50
Жу чуствай се поздравена по техния календар от мен (другите поздрави и пожелания утре по нашия )
Сега за тийзъра - невероятен ееееее !!! Гледах го много много пъти,заслужаваше си чакането и още как.Той е като нежно гъделичкане за търпението в очакване на клипа.Прекрасен Кю
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/21/2011, 17:12
Аз още съм ратреперана.... След дългото очакване най-накрая видях Кю Джонг. И то какъв Кю Джонг..Безкрайно мъжествен, невероятнос стилен, неописуемо чувствен. Емоционалният заряд на тийзъра е уникален, страх ме е дори и да си помисля какво ни е приготвил за 27ми.
Lollipop
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/21/2011, 18:52
Ако имаше бутонче 'харесва ми', щях да го цъкна на мнението ти, Пламс... Мн точно описваш чувството от тийзъра... Усещането е толкова тънко, и цялата история изписана по лицето му... А и това лице - толкова много е красив, че чак наранява... Светлината идеално подчертава... Мисля да се съглася с Жу, че той показа много повече отколкото очаквахме...
mia_aurora
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/22/2011, 05:37
Нови снимки на Кю Не знам аз мога ли да ги споделя или админ..
Толкова е секси,мъжествен,невероятеееен.Тук перлите не бият толкова на очи ..ооох.Пускат ни малко по малко снимчици ей така да ни гъделичкат.
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/23/2011, 13:30
Датите за участия на Кю Джонг.
2 октомври Inkigayo(запис на 28 септември) 6 октомври MCountDown 7 октомври MusicBank 9 октомври Inkigayo
Credit:liezle.blogspot.
Lollipop
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/23/2011, 16:20
Определено черната концепция е много по-красива за мен... И перлите изобщо не ми правят впечатление... Обожавам снимки с вода и водни капки... А и лицето му... Изобщо не мога да изразя мислите си, но който погледне снимките би ме разбрал... Друго нещо е... А иначе се чудя тези четити дати - дали са само като начало или толкова ще отдели Кю за промоция... Ако са толкова - ужас Мн са малко, просто няма да стигнем до никъде...
Lollipop
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/23/2011, 17:28
Kyu Jong Comeback teaser ~ Mnet MCountdown
Поздрав за тъжния модератор на сектора...
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/23/2011, 17:31
Много хубаво клипче. Благодаря за поздрава.
Sunshine
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/23/2011, 17:36
Има го и в YouTube, мога да ви го дам и от там :)
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/23/2011, 18:29
Ох ох ох присъединявам се в клуба на нямащите търпение да излезе,да не говорим,че като видях тийзера и ме побиха тръпки,а Кю е толкова красив лелелелее ще е нещо велико
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/23/2011, 19:35
Ето още веднъж тийзъра.
Credit:CapsuleHD1@YT
???? Гост
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/24/2011, 12:30
Толкова е красив Кю. Не знам дали трябваше да ги сложи тук гифчетата, не ми се карайте..
ПС Плами, подаръчее.. дано съм те зарадвала!
Lollipop
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/24/2011, 13:02
За тук са, Мери... Благодаря, че ги сподели, просто са невероятни! Оставам без думи всеки път като го видя.......
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/25/2011, 19:24
Насладете се!
Credit:sCherry501@YT
mia_aurora
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/26/2011, 11:52
ама как сладко пее yesterday
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/26/2011, 15:09
Crefot:B2MEntertainment
Sunshine
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/26/2011, 15:17
Още съм в транс, но просто искам да коментирам, може да пропусна нещо. Песента и клипа са страхотни!!!!!!! Точно такава си я представях, толкова е нежна и същевременно толкова силна!!!!! За стила нямам думи, прекрасен!!!! Танца с тирантите е перфектен, направо ме застреля!!!!! Всичко е изпипано до край!!!!!! А мацката ми е позната от някъде
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/26/2011, 15:59
Третата фотоконцепция идва, за да ни покаже един напълно различен Кю Джонг от първите две. Тук той прилича на самотен принц в средновековен замък, представяйки завръщането на идеалния мъж. От фотосесията може да се усети духа на готическия чар.
Credit:VITALSIGN@Allkpop+B2M Entertainment Official Twitter+jackwon+thestar@chosun.com+xiaochu @ Quainte501.com
Sunshine
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/26/2011, 16:01
За мен това е най-добрата концепция из всички, не само на Кю, изобщо и на всички момчета! Обичам готическия стил и тази направо ми изпълва душичката, просто е прекрасен!
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/26/2011, 16:23
Леле, Кю в клипа е невероятно готин. Страхотно излъчване и колко готино казва само yesterday.. милия има страшен акцент. На тийзъра мислях, че казва нещо на латински,но на клипа като се заслушах, не можах да повярвам какво казва Песента страшно много ми хареса
plamcy написа:
А като го видях на тези снимки направо паднах от стола. Изпитах същевременно доста смесени чувства и не мога да ги изразя с думи... стола, визията му... всичко е много силно и изпипано. Изслушах албумчето му, след Yesterday се влюбих в My Love, може би защото се чува на моменти и Сенги