Заглавие: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/9/2011, 18:09
First topic message reminder :
Дойде дълго чаканият миг, в края на месец септември на пазара ще се появи Първият Мини Албум на Кю Джонг 'TURN ME ON'.
Заглавията на песните, включени в албума са: 1. No More Yes 2. Yesterday (부제: 어제보다 슬픈 오늘…) 3. My Love (Feat. YS(허영생)) 4. Get Ya' Luv 5. Get Ya' Luv (Acoustic Version)
Последната промяна е направена от plamcy на 9/16/2011, 14:15; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/26/2011, 19:35
Оле оле оле или по-скоро омо омо омо,та то не може да се опише,според мен мога да опиша клипа,Кю,песента само с една дума Невероятно!!! Много ме изненада Кю,очаквах нещо хубаво,но както винаги и той както и другите момчета ме разтърси,като надмина очакванията ми,едно искам да кажа в клипа той просто е много красив,очите не могат да не го следят.............. Лелеле Плами,пий нещо да не ти стане зле,че от такава красота ........
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/26/2011, 20:10
На мен готическата концепция не може да ме спечели, както черната... Но... определението 'самотен принц' е просто невероятно... Страхотно го описва на снимките... Нямам търпение да излезе цялата обложка на албума, кой знае колко още красоти има там... За клипа, за песента.... През цялото време ми идваше наум: 'Той е луд'... Как можа да направи толкова страхотна песен, клип, визия... Всичко така дяволски му отива, че ни застреля в сърцата... Поне аз се чувствах умряла няколко часа след като гледах клипа... А танцът с тирантите го обожавам, мн е уникален, интересен и секси същевременно, нещо толкова в стила на Кю...... Ох........
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/27/2011, 10:47
Йееее и аз да се изкажа..т.е да драсна някой ред за това което още е пред очите ми и звучи в ушите ми.С една дума е невероятно!!! Заслужаваше си чакането,макар че не съм се и съмнявала.Всичко в клипа е страхотно играта със свелините прави клипа ужасно нежен,а там където плаче...е потича му една сълзичка...ох много е сладък.Пръстените наистина ми напомят за Your men,има и на едно място танца ,една стъпка напомня на Love like this. Прекрасен е пожелавам му много прекрасни и положителни емоции покрай промоцията и представянето на албума.
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/27/2011, 14:30
Още две от невероятните снимки за албума.
Credit:mnet.com+SS501 Baidu
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/27/2011, 16:15
Ким Кю Джонг- Елегантният мъж, който блести дори и сам
Кю Кю Джонг е последнят участник от SS501 соло щафетата. Започвайки с Парк Джунг Мин, през Ким Хьонг Джунг, Хо Йонг Сенг и Ким Хьон Джунг се достигна финала на соло дебютите. С мини албума ‘Turn Me On’, издаден на 27ми септември, Ким Кю Джонг разчупи ''черупката'' на идол и се покажа силено възмъжало излъчване.. Клипът на пилотната песен ‘Yesterday’ ни показа още по-красивия Кю Джонг. Луксозната спортна кола и премигващите светлини само подчертават неговата харизма. Блестейки дори, когато е сам зад снимките на музикалния клип се крие сякаш списание за Ким Кю Джонг.
От момче към мъж
Кю Джонг гледа в камерата, а фон е обстновката от клипа. С дълбокия му поглед и непоколебимо изражение можем да уловим усещането за мъж. Усмивката на млечното момче
С топлата усмивка и спокойна походка, Кю Джонг е центърът в групата. Той притежава притегателнтата сила да кара другите да се усмихват.
Прегръщайки самотата
Кю Джонг пее с емоция. Скривайки част от лицета си с шапка и с яке с леопардови мотиви, които са в особена хармония, можемда усетим самотта и тъгата.
Превръщайки се в танцова машина
Кю Джонг е добър танцьор, което позволи соло песента му в албума на SS501 да бъде денс песен. В своя албум той показва и тези свои умения. Мюзикълът ‘Goong’ също спомага за подобряване на танцовите му умения.
Сериозният Кю Джонг
Кю Джонг объжда заснетите сцени с режисьора. Можем да разберем страстта вложена в албума от сериозното му изражение.
Credit:new.hankooki.com+xiaochu @ Quainte501.com
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/27/2011, 16:17
След като пусна в продажба своя дебютен мини албум ‘Turn Me On’ Ким Кю Джонг показа и снимки от заснемането на клипа към песента ‘Yesterday’. Тъй като той е последният член на SS501,който прави своя дебющт като соло изпълнител феновете посрещнаха неговото завръщане с отворени обятия. Чрез ‘Yesterday’ Кю Джонг напълно замени идол имиджа с още по-красиво възмъжало излъчване и модерен стил. С луксозните коли и ярките светлинин, музикалният клип показа на феновете, че Кю Джонг може да блести също толкова ярко сам, колкото и като член на SS501. Непубликуваните до сега снимки показват Кю Джонг позиращ пред фонът на видео клипа, с дълбок поглед, сериозно обсъждайки заснетите сцени с режисьора.
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/27/2011, 16:24
Кю Джонг говори за издаването на албума си. Надявам се скоро да можем да го видим със субтитри.
Credit:TheBreeze501@YT
Lollipop
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/27/2011, 17:19
plamcy написа:
Credit:mnet.com+SS501 Baidu
Тази снимка е невероятна... Струва ми се, че сякаш бялото се размазва и си остава черния Кю... Наистина невероятна снимка... А тези от мейкинга на клипа ги обожавам... Толкова точни описания дават: 'Превръщайки се в танцова машина'... 'Прегръщайки самотата"... Мн ми харесват... Защо не съм мернала тази животинска шарка в клипа? Пак ли нещо съм изпуснала... Аз клипа го преоткривам и преоткривам... Не мога да спра да гледам и всеки ден имам ново впечатление... Това е най-вълнуващата ми промоция... Дори за Мин не съм се радвала и вълнувала така...
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/27/2011, 18:09
За мен всяка снимка има своето очарование. Тези от мейкинга са наистина невероятни...Само не мога да разбера не видяха ли до сега, че Кю е танцова машина. В съзнанието миизплуват доста забавни кадри. На клипа и аз не мога да се нарадвам и с всяко гледане заблезвам нов детайл. Определено нямам търпение да започне промотирането и да се налсадим на лайфовете.
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/27/2011, 18:12
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/27/2011, 20:37
Credit:popgasa.com+Romanization.wordpress.com
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/28/2011, 11:35
Първото клипче е от заснемането на клипа към 'Yesterday', а второто е съобщение от Кю Джонг, което се надявам скоро да разберем.
Credit:haanhgreenpea@YT+Malexxx28@YT
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/28/2011, 13:26
Кю Джонг е на четвърто място в Hanteo Real-time Chart в 20.20ч KST.
Credit:@5StarsAs1
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/28/2011, 13:30
‘Yesterday’ в Youtube
#21- Най-дискутиран (този месец)- Южна Корея #7- Най-дискутиран (този месец)- музика от Южна Корея #35- Най-дискутиран (тази седмица)- музика #8- Най-дискутиран (тази седмица)- Южна Корея #4- Най-дискутиран (тази седмица)- музика от Южна Корея #14- ТОП Любими (този месец)- Южна Корея #9- ТОП Любими (този месец)- музика от Южна Корея #49- ТОП Любими (тази седмица)- музика #6- ТОП Любими (тази седмица) )- Южна Корея #5- ТОП Любими (тази седмица)- музика от Южна Корея #22- Най-високо оценен (този месец)- Южна Корея #14- Най-високо оценен (този месец)- музика от Южна Корея #40- Най-високо оценен (тази седмица)- музика #9- Най-високо оценен (тази седмица)- Южна Корея #6- Най-високо оценен (тази седмица)- музика от Южна Корея #19- Най-гледан (тази седмица)- Южна Корея #12- Най-гледан (тази седмица)- музика от Южна Корея
Credit:bizhenhan@Twitter
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/28/2011, 14:51
Ето как изглежда и самият албум.
Credit:blog. naver.com
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/28/2011, 17:47
Още един поглед към визията на 'TURN ME ON'.
Credit:Kyu's
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/28/2011, 17:53
Credit: Kyu's
???? Гост
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/28/2011, 19:35
Побърках се с този албуум по цял ден го слушам.. вече научих текста на Yesterday.. Браво на Кю, албума е уникален
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/28/2011, 19:40
И аз съм така, но това не е учудващо.хеехее Кю успя да предаде емоцията си и да докосне много хора. Мисля, убедена съм, че именно това е желанието му. Раздвам се, че се сбъдва.
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/29/2011, 12:11
Още някоко невероятни снимки от албума.
Credit:nevermusic
Последната промяна е направена от plamcy на 9/29/2011, 12:16; мнението е било променяно общо 1 път
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/29/2011, 12:15
Credit:Never Music+SS501 Baidu+Daum
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/29/2011, 21:00
Ще се въздържа от коментар, клипът говори сам за себе си!
Credit:sujeong501@YT
Lollipop
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/30/2011, 05:49
Този клип... Дам, той наистина говори сам за себе си, съжалявам само, че е толкова кратък... Иска ми се да гледам още много... Мн ми беше сладко как го поливаха с вода, имам чувството, че му беше тъпо, че го поливат... Как се смееше и неволно се пазеше... Чудя се дали тези невероятни моменти ще излязат на ДВД (ако стратегията е същата с тази на Йонг Сенг), започвам да събирам пари от сега...
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/30/2011, 10:33
Хахахахах това с водата беше изключително забавно, колко ли пъти са го плискали с вода :Д Ама и той миличкия се опитваше да се сдържа, нооо то е невъзможно :Д
plamcy
Заглавие: Re: Kim Kyu Jong 1st Mini Album 9/30/2011, 17:40