Заглавие: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 2/21/2012, 07:50
First topic message reminder :
Хо Йонг Сенг ще участва в драмата ‘I Need A Fairy’
Заглавие:선녀가 필요해 / I Need a Fairy Друго заглавие:Sent From Heaven жанр:ситком Епизоди:100 излъчване по:KBS2 период на излъчване:27.2.2012 дo 18.5.2012 дни на излъчване:всеки делник от 19:45
Сюжет
‘I Need a Fairy’ ще бъде описание на обична и желанията на корейските жени. Това е корейски еквивалент на познатия американски сериал ‘Сексът и града‘
Два красиви ангела падат от небето и се превръщат в майка и дъщеря. Този ситком ще ви покаже как се справят с новия си живот.
Участват
В главните роли Cha In Pyo като Cha Se Joo Hwang Woo Seul Hye като Chae Hwa Shim Hye Jin като Wang Mo (майката на Chae Hwa)
Поддържащи актьори Park Min Woo като Cha Kook Min Woo Ri като Cha Na Ra Park Hee Jin като Geum Bo Hwa Lee Doo Il като Cha Se Dong Yoon Ji Min като Ma Tae Hee Min Young Won като Jang Hee Bin Choi Jung Won като Geum Mo Rae Min Ji като Lee Ha Ni Heo Young Saeng като себе си
Любопитно около ролята на Йонг Сенг: Той ще играя ролята на певец и ще бъде първата любов на Cha Na Ra. Те ще има връзка след, което ще скъсат понеже Сенг отива в чужбина.
Последната промяна е направена от direndur на 8/25/2012, 21:15; мнението е било променяно общо 2 пъти
Автор
Съобщение
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/15/2012, 14:10
От 30 нататък мисля, че беше... Ако не и от 33... Имам такъв спомен. Ще те помоля обаче да ми пратиш на лично този линк, проявявам интерес към него, личен...
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/17/2012, 16:24
Официални снимки на Йонг Сенг от драмата. Снимките са качени на 15.6.2012 на официалният сайт на сериала
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/17/2012, 16:29
Капсчета от 73 епизод на ‘I Need A Fairy’
Credit: on tags
Последната промяна е направена от direndur на 6/18/2012, 12:49; мнението е било променяно общо 1 път
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/17/2012, 17:03
Толкова му отива да играе невинен тъпчо - в повечето време нямам на представа какво казва ( в повечето - все едно има време, в което има), но му личи какво е направил, емоциите също ги вкарва доста добре ... И намусената му физиономийка много му отива :)))
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/18/2012, 12:54
Участието на Сенги в 76 епизод на ‘I Need A Fairy’
Credit: rmdkdl.cafe24.com
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/18/2012, 14:59
Снимки от последните няколко епизода на сериала с участието на Сенг част първа
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/18/2012, 15:04
Снимки от последните няколко епизода на сериала с участието на Сенг част втора
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/18/2012, 15:07
Снимки от последните няколко епизода на сериала с участието на Сенг част трета
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/18/2012, 15:10
Снимки от последните няколко епизода на сериала с участието на Сенг част четвърта
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/18/2012, 15:13
Снимки от последните няколко епизода на сериала с участието на Сенг част пета
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/18/2012, 15:38
Йонг Сенг си слага мустак за срещата с Нара
Хо Йонг Сенг ще ни покаже какво е да си на среща с идол. В епизода на “I Need A Fairy” излъчен на 18.6.2012, Йонг Сенг ще излезе на среща с Woori В епизода Йонг Сенг се опитва да направи съвършената среща за Нара, при условие, че е знаменитост и трябва да се крие, че са гаджета. Понеже той е топ знаменитост в сериала, трябва да се маскира, за да не го разпознаят. Член от екипа на продукцията сподели: „Първоначално Йонг Сенг се срамуваше да си сложи перуката с дълга коса и мустак. Но се забавлява и си свърши страхотно работата по време на снимките” В предишните епизоди проследихме развитието на връзката им, която съдържаше нормалните неща за една двойка като държане на ръце, изпращане до дома, гостуване. Сега връзката им продължава и зрителите са в очакване да видят развитието на любовната им история.
Credit: TV Report
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/19/2012, 09:45
Ето цялата им среща с Нара в епизод 76
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/20/2012, 14:20
Превю на участието на Сенг в епизод 79
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/21/2012, 14:45
Малко кътче на участието на Сенг в епизод 79
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/21/2012, 15:31
Превю на участието на Йонг Сенг в епизод 80
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/22/2012, 09:54
Цялото участие на Йонг Сенг в епизод 79, заедно с превюто към епизод 80
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/22/2012, 15:16
Участието на Сенги в епизод 80
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/22/2012, 18:05
Няколко снимки от епизод 80
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/24/2012, 19:03
Чудя се колко ли епизода остава до края? Сенги е много сладък, а тази Нара ли как и е името продължава да ме ядосва още от Heartstrings.... Защо все такива роли играе незнам. Все е недоволна и намусена...
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/24/2012, 19:36
И аз не знам, все още няма официални сведения колко епизода ще е драмата. Името на момичето е Woori, Нара е името на героинята й. И мен ме дразни поведението й, от "Струните", чак си се чудя как й изтърпях поведението докато го превеждах. Но в този сериал героинята й е по-приемлива. Пък и не и обръщам особено внимание, тъй като погледа ми е изцяло пленен от Сенги
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/24/2012, 20:35
Еми при положение, че е ситком ще го карат, докато има някакъв нормален рейтинг...То това им е хубавото на тях, че принципно не им трябва някаква голяма история, която да разплитат до край... Ама иначе момичето не е лошо, мисля че просто физиономията й е такава...В Струните такава й беше ролята и й пасваше, а сега пак е добре - като се замисля и аз сигурно бих се държала като нея - някакъв обожател, който си идва и си отива, когато му скимне, защото е звезда, ако наистина го харесва, трябва да се държи гадно си мисля... Не че я защитавам, ххахаха, намирам логичност в поведението й, не че имам представа какво се случва :D И аз не мога да се спра да гледам колко сладко играе Сенги - направо е прекрасен с всичките му муцки и тн :) А и обичам да го гледам жизнерадостен, не съм сигурна дали съм го виждала някъде толкова пълен със сила и шеговитост и усмивки :) А трябва повече да се усмихва наистина :)
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/25/2012, 16:47
Участието на Йонг Сенг в утрешният епизод на драмата
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/26/2012, 14:04
Участието на Сенги в днешният епизод 82, както и превю към следващия 83
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 6/26/2012, 14:40
Снимки от епизод 82