Заглавие: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 2/21/2012, 07:50
First topic message reminder :
Хо Йонг Сенг ще участва в драмата ‘I Need A Fairy’
Заглавие:선녀가 필요해 / I Need a Fairy Друго заглавие:Sent From Heaven жанр:ситком Епизоди:100 излъчване по:KBS2 период на излъчване:27.2.2012 дo 18.5.2012 дни на излъчване:всеки делник от 19:45
Сюжет
‘I Need a Fairy’ ще бъде описание на обична и желанията на корейските жени. Това е корейски еквивалент на познатия американски сериал ‘Сексът и града‘
Два красиви ангела падат от небето и се превръщат в майка и дъщеря. Този ситком ще ви покаже как се справят с новия си живот.
Участват
В главните роли Cha In Pyo като Cha Se Joo Hwang Woo Seul Hye като Chae Hwa Shim Hye Jin като Wang Mo (майката на Chae Hwa)
Поддържащи актьори Park Min Woo като Cha Kook Min Woo Ri като Cha Na Ra Park Hee Jin като Geum Bo Hwa Lee Doo Il като Cha Se Dong Yoon Ji Min като Ma Tae Hee Min Young Won като Jang Hee Bin Choi Jung Won като Geum Mo Rae Min Ji като Lee Ha Ni Heo Young Saeng като себе си
Любопитно около ролята на Йонг Сенг: Той ще играя ролята на певец и ще бъде първата любов на Cha Na Ra. Те ще има връзка след, което ще скъсат понеже Сенг отива в чужбина.
Последната промяна е направена от direndur на 8/25/2012, 21:15; мнението е било променяно общо 2 пъти
Автор
Съобщение
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/13/2012, 17:07
Песента наистина е страхотна. Очарована съм. Отдавна не бях слушала нещо ново от него и така се радвам на тази песен. Нежен глас + нежна мелодия изпълват сърцето ми
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/14/2012, 06:02
Вчера В2М споделиха чрез туитъра си снимка на Йонг Сенг по време на снимките на сериала:
коментара под снимката е: "Рано сутринта записа Love Song, а сега вече е на снимачната площадка!"
P.S. Забелязвате ли че цвета на косата му пак е сменен? Дали е заради сериала? И защото тогава качваха до сега рекламни снимки с руса коса при положение, че пак ще се боядисва?! Щура работа, това много ме озадачи.
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/14/2012, 08:58
Може да не е сменил цвета на косата си, а по-скоро да пада сянка на главата му... Нека изчакаме, надявам се да не го е сменил... Беше доста оригинален... Но пък как спинка прав на тази снимка, мн я харесвам. Сред любимите ми е...
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/14/2012, 09:29
Мхм, голямо е сладурче тук. Ще почакаме да видим дали наистина цвета на косата му е сменен, надявам се да не е
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/14/2012, 11:57
Много го харесвам с руса косица...обаче и с червеникавата от промоциите на Let it go много добре му беше. Надявам се скоро да има информация за това кога ще се появи в сериала, че наистина ми се иска да го видя
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/15/2012, 13:22
Йонг Сенг допълни за ролята си в ситкома: „В сериала винаги ще съм усмихнат. Надявам се и зрителите да се усмихват заедно с мен.”
pep_si написа:
Постоянно ще е усмихнат.. с тези негови тръпчинки.....
Нали нали...мммм има да седим нахилени с ееей такива очи и да му се радваме...сладурко,сигурна съм че ще се справи отлично.
А на снимката в черно..аааах и с този цвят на косата(май е по тъмна) е страхотеееен.
Ох а песента...аааау разплаква ме,серизно...толкова е нежна,много се радвам да го чуя Сенгито.Ди благодаря ти. Хъм чета от първа страничка коментарите и пиша..та да стигнах до този на Ди за косата,и както писах по горе видях че му е променен цвета на косата и така много ми харесва.Ъъъъ нали знаете аз много не го харсвах с онзи цвят.
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/17/2012, 12:14
Първото пускане на ОСТ-а на Сенг. "Love Song" се чува в 14 епизод на драмата, излъчен на 16.3.2012.
Credit: rmdkdl.com + mukamuka501@youtube
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/17/2012, 12:18
Драмата ‘I Need A Fairy’ се посреща много добре от зрителите. Освен по KBS2, от 19.3.2012 ще се излъчва и по KBS World TV.
Credit: KBS World
Lollipop
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/18/2012, 14:25
Значи е посрещната добре. Освен да й пожелаем още повече успех, друго няма. А за вечно усмихнатия Сенг съм напълно съгласна, той винаги е бил много сериозен и някак меланхоличен. Хубаво е да го погледаме усмихнат.
ПП-Никол, няма субки за драмата и едва ли скоро ще има. За жалост.
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/18/2012, 21:57
"Love Song" и Хо Йонг Сенг
ОСТ-а към ситкома „I Need A Fairy”, излъчван по KBS 2, (със сценаристи: Shin Gwang-Ho, Song Hye-Jin, Kwak Kyung-Yoon, Kim Mi-Yun и продуценти: Go Chansu, Jung HeumMun) се издаде на 14.3.2012.
С невероятни актьори като Cha In-Pyo, Shim Hye Jin, Hwang Woo-Yea, ОСТ-а се очакваше с голямо нетърпение.
Първа част от ОСТ-а се състои от 4 песни. Песни толкова различни, колкото и авторите, които са ги писали.
Главния вокалист на SS501 Хо Йонг Сенг, който от скоро е самостоятелен изпълнител, изпълнява първата песен в саундтрака. „Love Song” е композирана от Liu Won Kwang, който е известен с големия си брои написани песни към саундтраци.
Нежния и сладък глас на Хо Йонг Сенг звучи на сладката и приятна мелодия на „Love Song” , с това песента придобива невероятна хармония и е много магнетична.
Много скоро не само ще слушаме гласа на Хо Йонг Сенг в драмата ” I Need A Fairy ”, но ще го видим и пред малкия екран
Credit:kr.news.yahoo.com + @Venice_YS
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/24/2012, 11:28
Снимка от заснемането на Йонг Сенг в сериала ‘I Need A Fairy’
Credit: blog.naver
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/24/2012, 18:17
хихи сладур каква муцунка е направил Нямам търпение да го гледам в сериала..
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/28/2012, 05:52
Съобщение от B2M Хо Йонг Сенг ще се появи в епизод 23 на ‘I Need A Fairy’. Той ще се излъчи на 29.3.2012. Ще може да гледате Йонг Сенг в следващите епизоди. Очаквайте го с нетърпение.
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/28/2012, 07:49
Ето това исках да чуя. Страхотно...Тоест утре започва излъчването на епизодите с него...Ще следя. От кога го чакам
Lollipop
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/28/2012, 11:38
Хм... Какво ли ще е участието му... Малко съм скептична, следейки политиката на тази агенция...
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 3/29/2012, 19:08
Хъъъм дали пък на снимката не ми се вижда отслабнал..а може просто така да е излязъл...но пък се зарадвах да го видя.
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/3/2012, 19:34
Йонг Сенг ще участва в следващият епизод на ‘I Need A Fairy’
Credit: rmdkdl1103 @ YT
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/4/2012, 14:39
Йонг Сенг направи първата си поява в сериала ~ ep.27 ~
Credit:rmdkdl1103 @ YT
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/4/2012, 15:33
Знаете ли колко ми беше драго да го видя този сладур на екрана? Предполагам и при вас е така. Харесва ми и като актьор. Прекрасно се справя. Такава усмивка грейна на лицето ми когато се появи. Без да се осъзная се хилех срещу монитора... Потъмнил си е косата, но и така е страхотен макар че обичам и русото :)
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/4/2012, 15:40
И аз се радвах като малко дете на новата си играчка пред монитора. Добре си изигра ролята. Особено забавен ми беше с онези перуки и маски и как само се ококори на момичето като си поиска парите.
pep_si
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/4/2012, 16:30
Голям сладур охх много добре играее През цялото време,когато го гледах бях ухилена до уши Но тази мацкаа с нея ли ще има любовна афера.....ммм не ми харесва....
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/4/2012, 16:35
И на мен това момиче не ми допада особено... има криви крака и е нацупена
pep_si
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/4/2012, 16:43
О даа,но да допълня за описанието има и големи уши.... Къде къде имапо хубави....
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/4/2012, 19:39
Относно мацката...гледала съм я във драмата You've Fallen For Me и много я мразех понеже беше супер дразнеща личност. Като я видях и тука направо ужас. И като си представя че ще е близка със Сенг направо незнам!!!
Lollipop
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/5/2012, 08:09
Дам, Ро, същата е... Като я видях и ми се догади, мн я мразя от същия филм и не искам и да си помислям колко неприятно ще ми е да я виждам около него... Той е толкова сладък...