Заглавие: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 2/21/2012, 07:50
First topic message reminder :
Хо Йонг Сенг ще участва в драмата ‘I Need A Fairy’
Заглавие:선녀가 필요해 / I Need a Fairy Друго заглавие:Sent From Heaven жанр:ситком Епизоди:100 излъчване по:KBS2 период на излъчване:27.2.2012 дo 18.5.2012 дни на излъчване:всеки делник от 19:45
Сюжет
‘I Need a Fairy’ ще бъде описание на обична и желанията на корейските жени. Това е корейски еквивалент на познатия американски сериал ‘Сексът и града‘
Два красиви ангела падат от небето и се превръщат в майка и дъщеря. Този ситком ще ви покаже как се справят с новия си живот.
Участват
В главните роли Cha In Pyo като Cha Se Joo Hwang Woo Seul Hye като Chae Hwa Shim Hye Jin като Wang Mo (майката на Chae Hwa)
Поддържащи актьори Park Min Woo като Cha Kook Min Woo Ri като Cha Na Ra Park Hee Jin като Geum Bo Hwa Lee Doo Il като Cha Se Dong Yoon Ji Min като Ma Tae Hee Min Young Won като Jang Hee Bin Choi Jung Won като Geum Mo Rae Min Ji като Lee Ha Ni Heo Young Saeng като себе си
Любопитно около ролята на Йонг Сенг: Той ще играя ролята на певец и ще бъде първата любов на Cha Na Ra. Те ще има връзка след, което ще скъсат понеже Сенг отива в чужбина.
Последната промяна е направена от direndur на 8/25/2012, 21:15; мнението е било променяно общо 2 пъти
Автор
Съобщение
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/24/2012, 19:49
Микс снимки на Сенги от записа на сериала
Credit: on tag
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/25/2012, 03:57
Благодаря ти Ди,страхотни снимки. И как няма като Сенги е страхотно сладък на тях.Ох с тази чаровна-трапчинкова усмивка.
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/25/2012, 05:16
Да, голям чаровник е с тази усмивка, не мога да му се нагледам
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/25/2012, 14:40
участието на Йонг Сенг в епизод 42
P.S. Дългоочакваната среща с чадъра, не е ли сладък?
Credit: rmdkdl1103 @ YT
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/25/2012, 16:50
Романтичната среща на Йонг Сенг под чадъра
Хо Йонг Сенг от SS501 играе ролята на топ звездата KAKI, който е първата любов на На Ра. Той дава усещането за типичното готино съседско момче, точно това пленява сърцето на На Ра, както и тези на зрителите. В епизода Сенг държи червен (бг di: макар че според мен е цикламен) чадър и отива на среща заедно с На Ра, която е изпълнена с безкраен чар. В един слънчев ден под червения чадър Йонг Сенг си сложи лета за коса с панделка на точки за позата на „млад малък сладур”, която се промени в „страхотния мъж”, който привлича погледа на всички. По време на срещата им Йонг Сенг признава чувствата си пред На Ра. (Идеята за) Сцената дойде от Immortal Song 2, където Йонг Сенг отново беше с червен чадър. След това хората в интернет се изказаха: „Сладкият чар на Йонг Сенг е неспирен! АЗ също искам първата ми любов да е някой като него”
Ето още една снимка от епизода на 'Sent from Heaven'
Credit: newsen + Chinese Trans: HYS Bar + Eng Trans: @Venice_YS
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/25/2012, 17:15
Сенгии все по-красив и по-красив става Как сладко си похапваше пиленцето,а с тази панделка...хихи много е хубав..Искам и аз такава среща...и ако може и да е с него....
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/25/2012, 17:21
И за мен този чадър е цикламен, но... Искам и аз моята първа любов да беше такъв... Определено знаят какво да поискат хората. Но пък и те са му докарали толкова сладка и захарна визия, че няма как да му устоиш просто...
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/25/2012, 17:45
И аз не мога да му устоя, страхотен е. И само как призна чувствата си, дори и да не разбирам нищо действията му са красноречиви - как промени тона на гласа си, изражението и дори й даде медальонче в знак на чувствата си. Коя не би го харесала
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/26/2012, 09:16
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/26/2012, 09:26
Йонг Сенг сподели снимка на билета за концерта на героят му от филма в туитъра си със следното съобщение
@mystyle1103:Покана за концерта на KAKI~~^^ Снимахме филма когато го видях и избухнах в смях!! He he И аз съм поканен ^_^
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/26/2012, 17:06
Хехехе, наистина не знам кое му отиваше повече - панделката или очилцата, които му стоят толкова добре......Не знам защо преди не е слагъл такива...Просто ми иде да му се нахвърля хахахах :) Иначе как си се засмя на себе си в един момент...тоест предполагам, че беше импровизация, 'щото си се засмя, докато предполагам трябваше да е стреснат хахахх :) Ама наистина се разхубавява...толкова е сладичък ^^
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/26/2012, 17:31
Да сладък е. Лини, той носи такива очила от една, преди това наистина не съм го виждала с такива, но много му отиват.
Linny
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/26/2012, 17:52
Да, точно това имам предвид. Докато са били още заедно никога не е носил. Или поне никъде не съм го виждала. Но като се замисля, може би е, защото са го промотирали доста усърдно като срамежливичкия, а тези очила са си доста нахакани. Определено вдъхва някаква увереност, която може би не е трябвало да има.
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/26/2012, 18:04
Визията на "нахаканото градско момче" му я създадоха В2М за албума Let It Go. Радвам се че и във филма му е послужила. Не че преди не си го харесвах, но тук изглежда по-зрял и мъжествен.
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/26/2012, 20:06
Гифчета на Йонг Сенг
Credit: tieba.baidu
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/27/2012, 05:24
Йеее прекрасен... ммм не мога да си избера любимо гифче....И на трите Сенги е много сладък... Първото;С тези тръпчинки....голям чаровник...никой не може да му устой Второ:С тази шапчица...и отново тръпчинките... Как да не ти харесва Третото: С тези очилца...е по прекрасен..Сякаш казва "Вижте ме...имам очила...хаха кой е като мен"
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/27/2012, 05:59
Да, страхотни са. Нуна ми ги показа, за което съм й страшно благодарна. Много си ги харесвам.
Lollipop
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/27/2012, 06:49
Значи успя да ги качиш, Ди... Аз съм влюбена в тях... Толкова мн го харесвам в тази 'нахакана' роля, че бих сменила имиджа си с Мин с някое от тях за подпис...
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/27/2012, 16:22
Много е хубав и Сенги. Тръпчинките и изобщо цялото му присъствие е сладко. Едно нещо ме дразни! Както беше и с Кюки...показват го много ама много малко. Драмата ми се вижда блудкава някак си и гледам само частите с нашето момче. Какво да ви кажа - ситком...добре, че идва към края си..Желанието ми бе да ги гледаме в главни роли на драми, а не с малки части в ситкоми
Lollipop
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/27/2012, 16:43
И аз съм на това мнение, Ро.... Тези малки епизодични роли ме убиват... Изобщо не ми се занимава с глупости, искам да ги гледам в главни роли...
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 4/27/2012, 17:14
И аз искам да го гледам в главни роли, но уви. За разлика от Кю, Сенг го дават повече. При Кю беше по 1-3 минутки в едночасов епизод, а тук опират до 6-10 минути в епизод от 30. Дано това са само първите и роли на момчетата така, да се запознаят със средата и да ги видим в главна роля, в някой наистина стойностен сериал. А този е правен по манга или интернет комиксче и е смесица с някаква народна тяхна приказка. Луда работа. Не ми харесват такива сериали...
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 5/1/2012, 13:03
Още няколко снимки на Сенг на прословутата среща под чадъра
Credit: blog.naver.com/pjs9441
direndur
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 5/1/2012, 13:13
Превю на участието на Сенги в епизод 47
Credit: JeabSaeng501 @ YT
Linny
Заглавие: Re: Хо Йонг Сенг в ‘I Need A Fairy’ 5/1/2012, 17:55
Т'ва че играе малка роля е супер гадно наистина, ама ако му хареса със сигурност ще се преустанови и към нещо по-голямо...Както Бейби струва ми се :) 2 драми за кратко време са си много усилия и доста ще да се е накефил :) Сега ако свикна и да го гледам в тях ще е супер яко :) А и исках да кажа колко не харесвам актрисата, която е завзела сърчицето му в драмата...Гледала съм я само в една драма и от там ми е супер антипатична...Много подмолно личице има хаххаах, не му отива много хаха (съжалявам, ако има фенове)