Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/22/2012, 14:25
Чудя се как съм още жива...след тези снимки Ейй Ди,сладур ти как си Аз дишам учестено Много са хубави снимките,но си имам няколко,на които не мога да се нагледам А за автографчето, искам и аз едно такова,но да е специално за мен
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/22/2012, 14:47
Чудни са, нали? Аз много си ги харесвам. Този път В2М направиха повече различни визии на Сенги от предния път, и не спирам да им се любувам. С изключение на една снимка, но там само обувките на Йонг Сенг не ми харесват, а не самата снимка А за автографчето съм дори по-нахална от теб, не само, че искам негово автографче за мен, но го искал лично пред мен да ми го надпише
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/22/2012, 16:39
На 22.5.2012 Хо Йонг Сенг издаде клипа към заглавната си песен Crying. Тя е част от вторият му мини албум “SOLO”. Той е участвал активно в създаването на албума си като е написал сам текстът към заглавната песен. Така от певец става и текстописец. Според В2М Entertainment поръчките за новият албум са започнали да валят още с пускането на пре-ордъра. Дисковете вече пътуват към щастливите си притежатели, които са от различни страни от цяла Азия, Европа, Америка, има поръчки дори от Близкия изток. В пакета на албума има фото картички
Credit: CJ E&M enewsWorld
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/22/2012, 16:42
Няколко снимки от заснемането на фотосесията
Credit: music.daum.net
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/22/2012, 21:28
Албумът изглежда страхотно... Иска ми се час по-скоро да пуснат сканчета от него, за да го видя по-добре... Иначе тази фотосесия ми взе граматиката. Не съм очаквала толкова хубава фотосесия... Особено тази бялата, дето е по потник - не съм го очаквала от него, но е страхотно... Определено харесвам мн повече тази фотосесия пред първата... Мн му отива да е лошо момче...
ПП-Клипът е невероятен... Аз да се изкажа с малко закъснение. Бях във влак на родните железници, когато беше време да излезе, но телефонът ми намери обхват и 3G връзка, колко да го видя... И бях ---> Адски много ми харесва визията му в клипа и чудесно са съчетали неговата и тази на танцьорите... Допълват се и идеално усещаш самотата му, всичко асоциативно ти говори за нея...
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/23/2012, 17:09
Да, нуна, страхотно се допълва с танцьорите, дори онзи с шантавата прическа ми харесва Интересно ми е да видя хореографията на живо, пленена съм от песента.
А сега едно видео, показващо заснемането на част от танца и на клипа
Credit: AsianDreamAudio @ YT
Lollipop
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/23/2012, 17:26
Мн ми харесва хореографията, явно мн са репетирали, за да върви заснемането на клипа в тези моменти толкова гладко... И аз нямам търпение да видя на живо какво ще направят, хубав е танцът... А и ми е интересно на какъв стил ще заложи Сенг... Тази визия от клипа е страхотна, дано така излиза и на сцената... Иначе като му гледам усмивката по време на снимките на клипа, изглежда се е забавлявал... Ама как му се спинкаше в самото начало на клипа, дето му оправят дрехите и косата... Изглеждаше толкова сънен...
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/23/2012, 17:41
Ето как изглежда вторият мини албум на Йонг Сенг "SOLO" и какво съдържа.
ето и двата официални плаката към него
Credit: ss601 @ tieba.baidu
Lollipop
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/23/2012, 17:56
Много го харесвам... Картичките, постерите... Чудесни снимки са подбрали... А и 2 постера, 4 картички, фотокнига - това изобщо не е малко... С хубава фотосесия. Определено дискът си струва...
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/23/2012, 18:33
Така е, нуна. Този път се постараха повече от предишния. В "Let It Go" беше само албума и фотокнижка от 28 странички, а плаката там беше пуснат по-късно в поръчките, докато тук всичко си е комплект
няколко гифчета от клипа
Credit: tieba.baidu
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/23/2012, 19:15
Направата на филмчето е яко, само че много обичам като има и разговори. Дао пуснат и такова... Албумът наистина изглежда сякаш е нещо, което си заслужава да имаш.... А предпоследното е гиф-че е ЛОЛ :D Това секси ъм... движение ми влияе зле :D
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/23/2012, 20:00
Лини, тогава да махна гифчето Клипчетата с разговори са интересни, може не само да се види, но и да се чуе дали и защо се забавляват, за какво говорят. Ще кача такива веднага щом открия.
Lollipop
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/23/2012, 20:08
Вярно, че това предпоследното е гифче... е... хм... доста секси... Ди, ти защо ме караш сега да гледам такива неща, после Мин ще ме убие... Аз чакам превод на историйката от мейкинга, тази със снимките... Определено това трябва да им се признае на В2М, че тези историики са мн сладки. Никой друг не пуска такива, а те са страхотни...
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/23/2012, 20:59
Да, забавни са, което още повече ме ядосва защо не са пуснали превод все още иде ми да Нуна, нали знаеш, че "не е виновен този дето яде зелката, а този, който му я дава" та Мин или мен ще убие или на Сенг да се сърди. А сега ще кача още няколко
Credit: tumblr
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/24/2012, 09:22
Феновете не спират да творят и ето какво са направили по случай излизането на вторият мини албум
Credit: BlackRose50101
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/24/2012, 17:53
Няколко снимки от фотокнижката на Сенг
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/24/2012, 18:07
Искам да ме пуснат в този магазин само за малко, доста голяма сметка ще направя и почти всичко ще изкупя
а ето и албума разопакован
Lollipop
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO' 5/24/2012, 19:12
И аз искам да ме пуснат в този магазин... Няма да останат много неща по щандовете... Защо и ние си нямаме такива... Обаче мн ми харесват снимките от фотокнижката...
Sponsored content
Заглавие: Re: Heo Young Saeng's 2nd mini album 'SOLO'