Ромео е новото ампоа на Парк Джунг Мин в Япония. Ромео е мистерия, Ромео е вълнуващ.Ромео умее да бъде много много секси, така както Парк Джунг Мин никога не си е позволявал да бъде. Ромео ще реализира своята активност под агидата на Victor Entertaiment, JVC, Япония.
Дейността на Ромео включва:
12.07.2012 Romeo 1st contact 05.09.2012 издаване на първи сингъл - Give Me Your Heart
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СИНГЪЛА:
Лимитирана версия А [CD DVD] Track list (CD): 1. Give me your heart 2. DEVIL 3. Give me your heart (Instrumental)
Track list (DVD): 1. Give me your heart (MV) 2. Romeo трейлър Плюс Текстове Фото картички (тип A, B и C, двд ще съдържа една от тях като обложка на случаен принцип избрана) Постер
Лимитирана версия В [CD фотокартички файл] Track list: 1. Give me your heart 2. DEVIL 3. Give me your heart (Instrumental) Плюс Фотокартички файл Луксозна кутийка Фотокартички (D и E тип, и двете)
Обикновено издание (CD) Track list: 1. Give me your heart 2. Taste the Fever 3. Give me your heart (Instrumental) Плюс Photo card (F тип, който ще е само за първата продукция)
29.09.2012 Give me your heart 3 Live special limited ~ Romeo 2nd contact
ИНФОРМАЦИЯ:
Romeo 2nd Contact Ще включва изпъление на песните от първия сингъл 'Give me your heart', а също така и 'Tonight's the nigt', която излезе на сингъл на 31.10.2012. Дата: 29.09.2012 Място: LIQUIDROOM (Tokyo) Акцент: За да имаш право да си купиш билет за това събитие, трябва да си си закупил и трите версии на Romeo 1st single 'Give me your heart'.
31.10.2012 издаване на втори сингъл Tonight's the night
ИФОРМАЦИЯ ЗА СИНГЪЛА:
03.11.2012 Tonight's the night special live ~ Romeo 3 contact
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО:
Romeo 3rd Contact Дата: 03.11.2012 Място: Все още се обмисля, някъде в Токио, подробностите ще бъдат разяснени на щастливците, които ще спечелят билет Час: Следобяд (неуточнено) Това е специално събитие за закупилите всички версии на втория сингъл на Ромео - 'Tonight's the night'. Тези, които си купят първото издание на сингъла, ще имат шанса да спечелят един от 222 билета за специалното събитие. Това е събитие, в което ще бъдетe точно до... Ромео... Ромео ще... Ромео ще слезе от сцената и ще прекара малко от времето си с вас.
19.12.2012 Romeo first album ~ Midnight Teatre
ИНФОРМАЦИЯ ЗА АЛБУМА:
Romeo's 1st album ~ Midnight teatre 19.12.2012 ~ Версията А ще съдържа ДВД, в което ще има запис на втората среща с Ромео, както и кратката версия на видеото 'Tonight's the night' ~ Версията В ще съдържа плакат плюс 5 картички със снимки на Ромео. Версията С ще е само албумът без нищо специално в нея.
12.2012 ROMEO LOVE TOUR 2012 - Токио, Осака
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО:
Romeo LIVE 2012 Дата: 18.12.2012 Място: Tokyo Dome City Hall
През есента на 2012 Парк Джунг Мин ще има специални участия като певец. През декември 2012 ще има специални коледни участия.
'Romeo Midnight' започна като вълнуваща мистерия за самата Япония дори. Тя старира на 04 април 2012 и не предполагаща скорошно завършване - последна обявена дата е на 09 септември 2012. На всяка дата съвпадаща с числото на месеца излиза нов тийзър на Ромео, в който освен гласа на Джунг Мин се чува и женски глас, който непрестанно го вика като 'Ромео'... Едва през юни тийзърът повдигна завесата на загадката и ни представи Ромео... Можете да проследите цялата история на Ромео от самото й начало до края в тази тема... Всички участия, албуми, двд-та - всичко ще бъде събрано тук.
'Romeo Midnight' си има официален сайт, който беше открит на 07 юли 2012 от 19:19 часа... Посещавайки страницата му, можеш да броиш дните, часовете, минутите, секундите до всяко ново събитие...
Посетете сайта (кликни на картинката)
Последната промяна е направена от Lollipop на 11/14/2012, 13:57; мнението е било променяно общо 11 пъти
Автор
Съобщение
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/25/2012, 09:53
Ди, първо ти благодаря за искреното мнение и за задълбочения поглед... Имам известна теория за Ромео и появата му, но не искам да я споделям тук... Ако трябва да го коментирам от чисто пиарска гледка точка, то това не е с нищо по-различно от глупостите на Бионсе и нейната Саша (ли беше...), която излиза вместо нея на сцената... Тъпо е, но привлича вниманието... Аз не съм такъв разкрепостен, но виж, моето второ Аз е точно такова... Мен лично ме тревожи сравнението с ГаГа и не искам Мин никога да става като нея. Никога. Първо, защото нейният грозен и извратен стил е ужасен и просто ще го обезобразят. И второ, ГаГа е копие на Мерлин Менсън, а Мин, ако копира ГаГа, ще стане нашия Азис втори номер и нищо няма да постигне. Не се постига слава с откопиране на чужд успешен имидж, защото ставаш комичен и жалък. Мисля, че не трябва изобщо да се случва това. Образът на Ромео е чудесен, просто трябва да заложат на красотата и мистерията в него и да не го бъркат с ужасните аксесоари на ГаГа и ужасните й публични изяви... Надявам се да го осмислят това и да не допускат тази ужасна грешка. Азия не е пазар за такива изроди като ГаГа и Мин ще претърпи ужасен провал... А иначе до идеята на Ромео - не, това не е онзи Ромео на Жулиета... Ди, грешна е асоциацията ти. Този Ромео е готик образ и е по-скоро вампир или с препратка към вампир. Той не е сладък романтичен лудо влюбен принц, той е мрачен принц в буквалния смисъл на думата, мистериозен принц на мрака. Тази идея е вложена в него и си личи по визия, стил, клип, аксесоари...
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/26/2012, 08:58
Явно, грешна асоциация, но идеята ми бе, че тук и така е красив и ми харесва визията. Да си заложат на нея. Не съм изненадана, че японците са я подбрали, те си харесват идеята за вампири, но трудно я постигат. Ако Джунг Мин успее като вампир (дори и като препратка към вампир) ще постигне голям успех, сигурна съм. Но с образ като на Гага, определено биха го провалили като образ и имидж.
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/26/2012, 10:50
Мин от доста време има някакво пагубно залитане към вамприска визия... Определено мисля, че му отива... Като цяло Япония харесват по мистериозна и особена визия, надявам се да остане с нея и да има успех. Аз също съм безкрайно против визията на Гага и смятам, че тя ще му донесе пълен провал изобщо в целия свят. Така че мислим в пълно единодушие, Ди
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/26/2012, 22:19
Romeo 2nd Contact
Ще включва изпъление на песните от първия сингъл 'Give me your heart', а също така и 'Tonight's the nigt', която излезе на сингъл на 31.10.2012.
Дата: 29.09.2012 Място: LIQUIDROOM (Tokyo)
Акцент: За да имаш право да си купиш билет за това събитие, трябва да си си закупил и трите версии на Romeo 1st single 'Give me your heart'.
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/28/2012, 19:28
Много е далеч, 29.09..... Как ще го изчака ме....Но само това не мога да го разбера,защо е задължително да са си купили и трите версии на Romeo 1st single "Give me your heart" няма да им излезе доста скъпичко...
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/29/2012, 15:16
Ми аз ако бях японка, щях да си ги купя и трите... Защото за техния стандарт дисковете не са скъпи, а във всеки ще има по нещо различно от другите. Ако искаш да имаш всичко на Ромео от първия му сингъл, трябва да си купиш всички версии... Иначе, при Бебо има същата политика - купи всички версии и получаваш мн бонуси... В случая с Мин, възможност да го видиш на живо... Не бих се замислила изобщо. А иначе не се замислям за датата на втората среща, защото още не съм преживяла колко е далече самото излизане на албума му...
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/29/2012, 20:30
Romeo 1st contact ~ Tonight's the night
credit: ss501makiko@YT Държа да подчертая, че това не е фен камера, затова звукът в толкова ясен... Това е клип от медия, която наскоро излъчи интервю с Мин под надслов 'Park Jung Min vs Romeo'... Цялото предаване можете да го намерите в тема 'Медиа' в сектора на Мин, а няколко мили японски изрязаха участието на Ромео от предаването... Споделям ви точно такъв кът...
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/29/2012, 20:45
Аз да си призная очаквах нещо коренно различно като звучене, подведох се от визията му от промоснимките, които излизаха до сега. Не знам защо,но като слушам синглите се сещам непрекъснато за мюзикъла Elisabeth. Просто имам чувството, че има много силно влияние от мюзикъли.
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/29/2012, 20:46
Какво очаква всъщност като звучене? Не съм гледала този мюзикъл, обаче... все пак това е проект... Зад него стоят доста имена и може да са взели по-малко от всичко.
lovesong
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/29/2012, 20:50
Ами предвид, че е проект излизащ в Япония, а както знаем там си падат по по-твърдичко звучене и предвид стилът на обличане, реших че ще е нещо леко по рокаджийско. Иначе синглите определено си звучат като мюзикъли, слушам много такива аз :)
lovesong
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/29/2012, 20:53
хехе, намерих клипче на корейски дори :))) много хубав мюзикъл
Доста е вампирски... И ми харесва, определено... Но все пак мисля, че такъв стил музика няма как да продаде хиляди копия, а японския рок ми е любим стил... Идеята Мин да направи нещо в този дух мн ми допада. Определено не съм разочарована... Но пък като гледах Джунсу и си представих колко хубаво би стоял Мин в неговата роля... Благодаря за клипчето, Стъки
pep_si
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/30/2012, 03:22
Най-накрая да го чуем с по-добър звук На мен много ми харесва...Отива му такава визия,а гласа му е невероятен за такъв стил
Последната промяна е направена от pep_si на 7/30/2012, 12:59; мнението е било променяно общо 1 път
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/30/2012, 12:01
На мен ми харесват новите му песни... Дори и от Япония, все пак можем да бъдем отново заедно с Мин... Харесва ми този негов стил...Пръска харизмааааааа навсякъдееее Нашата секси харизма
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 8/1/2012, 21:33
Само я чуйте... Колко е мелодична, колко е нежна... Колко е рок, колко твърдо звучене има на моменти... Уникална е... Не я бях слушала толкова ясно и си мислех, че харесвам повече втория сингъл... Обаче не, объркала съм се... Тази песен има живот, тя се разгръща като история...
Give me your heart ~ FM Yokohama Kpop Now
credit: ss501makiko@YT
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 8/1/2012, 21:48
Абе още от тийзъра си казах, че е това се казва ХИТ! Тази песен е супер яката бе...Обожавам гласа на Мин... Толкова е добър... Give me your heart! лелее полудявам
pep_si
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 8/2/2012, 18:27
Много,много хубава....зареждате с енергия...но какво друго можем да очакваме от Мин освен хитове
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 8/2/2012, 19:15
Аз цял ден съм на вълна Ромео и въртя песните една след друга. Не мога да реша твърдо коя ми харесва повече, но за сега Tonight ми харесва повече. Макар че припева от Give me your heart направо ми се запечата вече в ума. Усещам ще скоро ще си сменям мелодията на събуждане
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 8/2/2012, 19:16
Ди, и ти ли...Аз съм вече с Give Me Your Heart, но и другата песен е супер яка...Иде ми да се разтанцувам като я чуя...
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 8/3/2012, 11:55
Нова снимка ~
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 8/3/2012, 12:00
В момента слушам песента му и гледам тази снимка The Dark Prince
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 8/3/2012, 12:13
Аз предпочитам снимката по затъмнена, както е на аватара ми... Така като е бяла, вече не ми прилича на Принца на мрака, а на Принца на Персия С тази дантела през лицето, и качулка, с разтворена на гърдите дреха, точно асоциация с Принца на Персия (като държа да отбележа, че това не е препратка към играта, никога не съм го виждала този принц там, защото не играя компютърни игри)
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 8/7/2012, 11:17
Виоклипът на 'Give me your heart' ще излезе на 8.8... Очаквайте го!
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 8/7/2012, 11:50
И понеже съм безкрайно нетърпелива, си играх да снимам няколко момента от тийзъра...
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 8/7/2012, 12:17
Демек в 18:00 часа наше време излиза нали...Още малкооо