Ромео е новото ампоа на Парк Джунг Мин в Япония. Ромео е мистерия, Ромео е вълнуващ.Ромео умее да бъде много много секси, така както Парк Джунг Мин никога не си е позволявал да бъде. Ромео ще реализира своята активност под агидата на Victor Entertaiment, JVC, Япония.
Дейността на Ромео включва:
12.07.2012 Romeo 1st contact 05.09.2012 издаване на първи сингъл - Give Me Your Heart
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СИНГЪЛА:
Лимитирана версия А [CD DVD] Track list (CD): 1. Give me your heart 2. DEVIL 3. Give me your heart (Instrumental)
Track list (DVD): 1. Give me your heart (MV) 2. Romeo трейлър Плюс Текстове Фото картички (тип A, B и C, двд ще съдържа една от тях като обложка на случаен принцип избрана) Постер
Лимитирана версия В [CD фотокартички файл] Track list: 1. Give me your heart 2. DEVIL 3. Give me your heart (Instrumental) Плюс Фотокартички файл Луксозна кутийка Фотокартички (D и E тип, и двете)
Обикновено издание (CD) Track list: 1. Give me your heart 2. Taste the Fever 3. Give me your heart (Instrumental) Плюс Photo card (F тип, който ще е само за първата продукция)
29.09.2012 Give me your heart 3 Live special limited ~ Romeo 2nd contact
ИНФОРМАЦИЯ:
Romeo 2nd Contact Ще включва изпъление на песните от първия сингъл 'Give me your heart', а също така и 'Tonight's the nigt', която излезе на сингъл на 31.10.2012. Дата: 29.09.2012 Място: LIQUIDROOM (Tokyo) Акцент: За да имаш право да си купиш билет за това събитие, трябва да си си закупил и трите версии на Romeo 1st single 'Give me your heart'.
31.10.2012 издаване на втори сингъл Tonight's the night
ИФОРМАЦИЯ ЗА СИНГЪЛА:
03.11.2012 Tonight's the night special live ~ Romeo 3 contact
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО:
Romeo 3rd Contact Дата: 03.11.2012 Място: Все още се обмисля, някъде в Токио, подробностите ще бъдат разяснени на щастливците, които ще спечелят билет Час: Следобяд (неуточнено) Това е специално събитие за закупилите всички версии на втория сингъл на Ромео - 'Tonight's the night'. Тези, които си купят първото издание на сингъла, ще имат шанса да спечелят един от 222 билета за специалното събитие. Това е събитие, в което ще бъдетe точно до... Ромео... Ромео ще... Ромео ще слезе от сцената и ще прекара малко от времето си с вас.
19.12.2012 Romeo first album ~ Midnight Teatre
ИНФОРМАЦИЯ ЗА АЛБУМА:
Romeo's 1st album ~ Midnight teatre 19.12.2012 ~ Версията А ще съдържа ДВД, в което ще има запис на втората среща с Ромео, както и кратката версия на видеото 'Tonight's the night' ~ Версията В ще съдържа плакат плюс 5 картички със снимки на Ромео. Версията С ще е само албумът без нищо специално в нея.
12.2012 ROMEO LOVE TOUR 2012 - Токио, Осака
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО:
Romeo LIVE 2012 Дата: 18.12.2012 Място: Tokyo Dome City Hall
През есента на 2012 Парк Джунг Мин ще има специални участия като певец. През декември 2012 ще има специални коледни участия.
'Romeo Midnight' започна като вълнуваща мистерия за самата Япония дори. Тя старира на 04 април 2012 и не предполагаща скорошно завършване - последна обявена дата е на 09 септември 2012. На всяка дата съвпадаща с числото на месеца излиза нов тийзър на Ромео, в който освен гласа на Джунг Мин се чува и женски глас, който непрестанно го вика като 'Ромео'... Едва през юни тийзърът повдигна завесата на загадката и ни представи Ромео... Можете да проследите цялата история на Ромео от самото й начало до края в тази тема... Всички участия, албуми, двд-та - всичко ще бъде събрано тук.
'Romeo Midnight' си има официален сайт, който беше открит на 07 юли 2012 от 19:19 часа... Посещавайки страницата му, можеш да броиш дните, часовете, минутите, секундите до всяко ново събитие...
Посетете сайта (кликни на картинката)
Последната промяна е направена от Lollipop на 11/14/2012, 13:57; мнението е било променяно общо 11 пъти
Автор
Съобщение
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/15/2012, 11:36
lovesong написа:
Да, от последния пост имам предвид.
Стъки, уцелих ли снимката?
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/15/2012, 12:00
Това са снимки споделени от танцьорите или по-скоро от лидера и хореографа на групата. Предполагам, че до този момент не са имали право да споделят, но ето, че дойде и нашия час... Снимките са от заснемато на двата видеоклипа и вие помните, че хората снимаха повече от ден... Позволила съм си да сложа повече снимки, не само тези, на които го има Ромео, първо защото харесвам тези момчета и второ, за да се усети атмосферата - сценичен грим, костюми...
Заснемато на видеоклиповете ~ by Galssam2
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/16/2012, 21:10
Romeo 1st contact ~ 12.07.2012
credit: on tag
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/16/2012, 21:12
Romeo 1st Contact ~ 12.07.2012
credot: on tag
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/16/2012, 21:15
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/17/2012, 20:03
Парк Джунг Мин показа другата си личност Ромео
Парк Джунг Мин от SS501 дебютира в Япония като рок певецът Ромео в Токио на 12.07.2012''ROMEO 1st CONTACT''. Джунг Мин заедно с двама японски продуцента завърши първия си сингъл 'Give me your heart', който ще бъде издаден на 05.09.2012 от името на Ромео. Ромео изпя своя първи сингъл пред 444 фена, който бяха избрани чрез лотария и закупиха платинени билети. За разлика от Джунг Мин, Ромео носи черно манто и беше много хубав. Неговото изпълнение впечатли цялата публика. Ромео е нова личност на Джунг Мин, която се събужда докато той спи. След изпълненията на Ромео, Джунг Мин се показа облечен в риза и черни панталони и поздрави феновете на японски: "Чух, че тук има някой, който имитира Джунг Мин, затова дойдох. Исках да се срещна с Ромео, но много ми се спеше и заспах в колата." и тъжно допълни: "Ромео си е тръгнал? Това не е възможно. Моля ви, не ме бъркайте с него. Дори да изглежда като мен, неговият грим е ужасен!" и продължи да се смее.
ахх този Ромео Лоли аз не мога да му се нагледам и нарадвам,а ти не знам как си....Бил заспал в колата че какво не му харесва на грима...на мен ми харесва много,особено как му се подчертават очите
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/17/2012, 20:37
Ами, аз не съм на себе си от доста време... Иначе това е игра от страна на Мин... Заспал е в колата, защото Ромео се появява, когато Мин спи... А намира гримът му за ужасен, защото какво да каже друго... Аз лично не мога да му се нагледам и без грим и стила на Ромео... Което ме подсеща, че имам още снимки за слагане тук... Мин не е бил само с бяла риза и черни панталони...
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/17/2012, 20:44
хихи дамм аз си разбрах,че е шега от страна на Мин Още снимки ще се нагледаме на красивия Мин
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/17/2012, 20:51
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/17/2012, 21:59
Песните са повече от невероятни. Няма да си кривя душата. А, снимките Коя от коя по-страхотни. Всичките ми харесват. Идеята с Мин и Ромео ме радва...Интересно ми е как Мин показва другата си страна и после говори за нея все едно е друг човек. Не обича да си показва тялото, ама ни накара да зяпнем с изцъклени очи повдигайки си блузката... Невероятен Мин...Доволна съм и силно му се възхищавам. The Dark Prince му отива...
п.с. Нуна...ставаме две
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/17/2012, 23:02
Мрачният принц му е измислено още с 'Not Alone'... Просто една статия беше кръстена по този начин и оттогава съм решила, че мн му прилича, за мен той е Мрачният принц... Сега той просто се завърна след толкова много чакане и каквото и име да си сложи за мен си остава Мрачния принц... Иначе има по-интересни материали с плановете на Мин и как изобщо му е хрумнала идеята за Ромео... Обаче за жалост аз съм си я превела за мен, никой азиатец не е застанал с името си зад превода, така че ще чакам докато не я преведат, а ако не я преведат - просто информацията ще остане за мен, защото не мога да я напиша като сигурна...
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/18/2012, 18:50
Lollipop написа:
lovesong написа:
Да, от последния пост имам предвид.
Стъки, уцелих ли снимката?
Lolli, уцели я и много, много мерси! така е доооста по-добре :)
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/19/2012, 16:38
Сингълът Give me your heart класиран на 1,2 и 3 място в класацията на AllKorea.bz ~
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/19/2012, 16:42
Това мн държах да ви покажа, от 2 дена бях прочела, че Мин е пял акапела песен на японските си фенове... Предположил е, че те очакват да чуят песен от него след като е излязал на сцената след Ромео, извинил се е, че не е подготвен и ги е попитал какво биха искали да чуят в негово изпълнение... Феновете са поискали 'Kimiiro' ... Радвам се, че все пак някой е заснел и този момент, защото да чуеш Мин да пее акапела е рядкост...
Romeo 1st Contact ~ 12.07.20122 ~ Kimiiro
credit: DearMin
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/20/2012, 12:07
Поздрави за Ромео от Джунг Мин ~
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/22/2012, 11:43
Give me your heart класиран на 1 място в класацията на издаващата го компания ~
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/22/2012, 21:09
Просто така, за да не го забравяте... Броя дните до излизането на целия видеоклип...
pep_si
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/23/2012, 05:10
Йеее номер 1 браво на Мин Нуна,как можем да го забравим...няма начин да стане
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/23/2012, 14:08
Как да му се сърдя, как... Просто ще ме убие...
Официални снимки ~ JVC
pep_si
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/23/2012, 14:19
ПЪрвата снимка е убиец само трябваше в ръката си държи бутилка соджу,а не сокче (нали е сокче на мен на това ми прилича )
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/23/2012, 14:37
Сокче е... Не си го представям със соджуто, а и кой ще му даде да пие - той е на работа...
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/23/2012, 15:47
Втората личност на Джунг Мин дебютира в Япония
Втората личност на Парк Джунг Мин, новобранецът Ромео владее света и дебютира в Япония. Откакто дебютира през 2005, Парк Джунг Мин (който е спрял активността си за момента) набира популярност и печели купища музикални награди като 'Новоизгряваща звезда" и "22 златен диск" през 2008 в Япония. Той си сътрудничи с двама топ японски продуцента и създава първия си сингъл 'Give me your heart', който ще излезе на 05.09.2012 от името на Ромео. Ромео покани 444 госта на неговата премиера "ROMEO 1st Contact" в Shinjuku BLAZE.
Asian HANA ще ви разкаже няколко подробности от това шоу!
След като показа няколко мистериозни видеоклипа, Ромео най-сетне излезе на сцената. Той беше придружен от 6 танцьора и изпълни със запомняща се и секси хореография песните: 'Give me your heart' и 'Tonight's the night', които ще издаде съответно на 05.09.2012 и 31.10.2012. Освен представлението, беше показано видео съобщение от музикалния продуцент Jeff Miyahara, от продуцента по визуалното оформление - Noriyuki Tanaka и музикалния критик Reiko Yukawa.
Jeff Miyahara каза: "Парк Джунг Мин несъзнателно носи усещане за рок музиката, така че можете да усетите тази история със звук, тъга, страст, която естествено те въвежда в света на Ромео.
Noriyuki Tanaka сподели: "Нещата са относителни, но могат да те отведат отвъд граници. Мисля, че Джунг Мин е усетил Ромео в себе си още на промоцията на 'Not Alone'. Този проект е да освободи Ромео в себе си. Момичетата, които харесват Джунг Мин не биха гледали само външния му вид, а ще харесат със сигурност тази негова страна със сърцата си... Момичетата не харесват само момчета, изглеждащи като принцове, а също така и мистериозни момчета. Ние се опитваме да го покажем в тази светлина на феновете му, така че, моля ви, продължавайте да подкрепяте Джунг Мин."
Reiko Yukawa, която твърди, че е бабата на Джунг Мин и обеща да го защитава, го похвали: "В начало, като фенка на Джунг Мин, бях малко объркана от разликата между него и Ромео. Ако Джунг Мин не може да изрази тази идея на родния си език или на английски, той може да я изрази чрез Ромео на японски, по драматичен начин. Може би това ще бъде нов вид интернационален пазар. Такава е мечтата на баба. (смях) Може би Ромео би могъл да стане новия бог на Азия или може би ще предизвика появата на вълна от хомосексуални фенове на Джунг Мин. Ромео може да създаде свят подобен на този на Лейди ГаГа, би могъл да е една мъжка версия на Лейди ГаГа."
Ромео се изправи пред медиите с мистериозно изражение, без да каже нито дума по време на сесията.
За да отпразнува дебюта на Ромео в Япония, Парк Джунг Мин излезе на сцената. "Здравейте, аз съм Парк Джунг Мин. Чух в Корея, че има някакъв, който е същият като мен и се ядосах. Така че исках да се убедя и затова дойдох тук. Но изведнъж ми се доспа ужасно, а когато се събудих вече беше късно. А? Ромео си е тръгнал? Невъзможно! Това момче! Ромео и Джунг Мин са две различни личности, така че, моля ви, внимавайте!" Това предизвика смях по време на медии сесията. Водещата Юми попита: "Ромео е много чаровен. Какво мислиш ти по този въпрос?" Мин отвръща: "Така ли? Чух, че е готин артист, който създава музика. Също така, че прилича на Джунг Мин, но гримът е прекалено тежък, нали? " Той подчертва разлика между тях двамата и отново предизвиква вълна от смях в залата. "Кой мислиш, че е по-готин - Ромео или Парк Джунг Мин? - пита Джунг Мин водещата Юми. Юми отговаря: "Ромео! Той ни загатна коремчето си." Джунг Мин се престори на неразбрал: "Аз не правя така." След което беше попитан: "Захарна градина ще започне да се излъчва на 04.08.2012. Какво мислиш за нея?" Джунг Мин отвръща: "Беше много трудно, но пък натрупах много опит, заради което съм много щастлив."
Джунг Мин също така разказа за бъдещите си планове: "В Корея участие в драма и филм са моите бъдещи планове, така че го обмислям сериозно. В певчески аспект искам да завладея пазара на целия свят. Също така ще имам фен среща в Япония, която ще се проведе през декември, както всяка година." И продължи: "Парк Джунг Мин ще работи упорито като певец и като актьор. Моля ви, дайте ми цялата си подкрепа.", "Искам да си лягам вече, така че е най-добре да си тръгвам." - сподели той и напусна сцената.
Рингтонът на първия сингъл на Ромео: 'Give me your heart' вече е реализирана. Също така се предвижда първо турне в Япония, което ще обхване градовете Токио и Осака. Предстои ни да се радваме на активностите на Джунг Мин и Ромео в бъдеще.
А така наречения Ромео е: Това е подсъзнателна личност на Парк Джунг Мин, нещо като супермен, който живее в Джунг Мин (една интелигентна форма на живот). Ромео е концепция, която Джунг Мин иска да предаде: не може да го удържи в себе си нощем, той се събужда около полунощ, но си тръгва с изгрева на слънцето.
Chinese Translation: ALLFORPJM Chinese to English: charismajo@PJMIFC Proof-reading: 피오나@PJMIFC
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/24/2012, 17:22
credit: Yumi noona news
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 7/24/2012, 23:26
Ааа, не. Какво е това да го правят като мъжкият вариант на Лейди Гага?! Та това е меко казано лудост. Ще развалят тотално образа на момчето, който е създал до момента. Джунг Мин е идеален и в образа на невинният като дете и като мъжествена и силна личност. А в образ като на Гага, доста трудно ще го възприема. Идеята не ми харесва. Хайде Ромео е едно. Образът на младият влюбен до лудост Ромео би му подхождал и е така. Гледайки снимките, невероятни са. Ала и изказването, че Джунг Мин и Ромео са различни не ми хареса. Представиха го така сякаш момчето има раздвоение на личността, леко далеко шашава работа е това. Нуна, ще ме извиняваш за мнението ми, но не съм съгласна с представянето на Ромео пред публиката. Не мисля, че това бе правилният начин да го представят.