Ким Хьонг Джун от SS501 стартира театралната си кариера с "Кофеин"
Ким Хьонг Джун от SS501 се превръща в "мулти-артист на Азия" след като бе избран за водещата мъжка роля в мюзикъла "Caffeine" ("Кофеин"). "Кофеин" вече се радва на голяма популярност, благодарение на факта, че е продуциран от актьора Kang Ji Hwan. Концепцията на мюзикъла лежи между реалистично-забавното представяне на разликата между мъжа и жената, сякаш са кафе и вино. "Кофеин" е особено популярен сред зрителите на възраст между 20 и 30 години. Продуцентската компания SH CREATIVE WORKS разкри "Ким Хьонг Джун ще участва във втория сезон на 'Кофеин' с подкрепата на Kang Ji Hwan." Хьонг Джун започна репетиции по пеене тази седмица и ще се представи на сцената в края на 2010. Той минава също и през физическа подготовка, за да издържи на 100-минутното изпълнение. Ким Хьонг Джун сподели "Това е първият ми мюзикъл и чудесно съчетава актьорството и пеенето. Аз съм много нервен, но и развълнуван, тъй като 'Кофеин' получи много похвали от музикалните критици. Ще използвам 6-годишния си опит като основа и ще работя с мисълта, че съм новобранец, за да вложа цялата си страст и старание, и да дам най-доброто от себе си. Искам не само феновете ми, но и моите учители, да се гордеят с мен." Продуцентите на мюзикъла похвалиха Ким Хьонг Джун, казвайки "Той показа страхотно сценично присъствие като певец чрез участието си в различни концерти. Освен това притежава изключителни танцувални и певчески умения, и изглежда добре. Ким Хьонг Джун има всичко, от което се нуждае един актьор в мюзикъл. Въпреки, че упражненията започнаха неотдавна, ние се влюбихме в неговата искреност и страст." Наскоро той проведе първата си соло фен среща в Сингапур, в присъствието на 3 000 почитатели, и получи ласкави обаждания от много азиатски медийни компании. "Кофеин" ще започне на 24 ноември.
Кажете сбогом на сомелиера Kang Ji Min [23.01.2011]
Всяко начало има своя край. А хубавите неща, винаги свършват бързо. Така стана и с мюзикъла "Cafe In", който днес се игра за последно. PrettyBoy отново бяха там, за да отразят събитието. Първата камера е от пристигането на Джун в Baekam Art Hall. Той е истински изненадан от топлото посрещане и не спира да благодари на феновете. Второто клипче е след последното представление. Хьонг Джун едва сдържа сълзите си. Мъчно му е, че това красиво приключение в живота му приключва. След бурните аплодисменти, цветя и финални думи, завесата пада. Сбогом, Kang Ji Min!
Още една камера. От миналата година е, но е качена в Интернет пространството днес. Забележете отношението на Джун към феновете. Уморен е след представлението, но се усмихва, преди да се качи в буса се обръща и им казва "Довиждане!". И това не е само тогава, момчето е възпитано - винаги поздравява и благодари.
Хьонг Джун на излизане от Baekam Art Hall [07.12.2010]
Започват предварителните поръчки за "Cafe In" DVD на японския сайт
От 20:00 часа (корейско време) на 9-ти февруари на Японския официален сайт на Хьонг Джун започват предварителните поръчки на DVD-то с мюзикъла! Ограничен брой комплект DVD-та (само 500) ще могат да се поръчат на www.kimhyungjun.jp !
Credit: Japan Official KHJ's Site + ode @ ss501ode.blogspot.com
Мюзикълът на Ким Хьонг Джун "Cafe In" ще се излъчи по японския канал DATV на 2-ри август от 11:00 до 13:00 часа. Ще има и повторно излъчване: 7 август, 19:00-21:00 часа 25 август, 15:00-17:00 часа