Ким Хьонг Джун от SS501 стартира театралната си кариера с "Кофеин"
Ким Хьонг Джун от SS501 се превръща в "мулти-артист на Азия" след като бе избран за водещата мъжка роля в мюзикъла "Caffeine" ("Кофеин"). "Кофеин" вече се радва на голяма популярност, благодарение на факта, че е продуциран от актьора Kang Ji Hwan. Концепцията на мюзикъла лежи между реалистично-забавното представяне на разликата между мъжа и жената, сякаш са кафе и вино. "Кофеин" е особено популярен сред зрителите на възраст между 20 и 30 години. Продуцентската компания SH CREATIVE WORKS разкри "Ким Хьонг Джун ще участва във втория сезон на 'Кофеин' с подкрепата на Kang Ji Hwan." Хьонг Джун започна репетиции по пеене тази седмица и ще се представи на сцената в края на 2010. Той минава също и през физическа подготовка, за да издържи на 100-минутното изпълнение. Ким Хьонг Джун сподели "Това е първият ми мюзикъл и чудесно съчетава актьорството и пеенето. Аз съм много нервен, но и развълнуван, тъй като 'Кофеин' получи много похвали от музикалните критици. Ще използвам 6-годишния си опит като основа и ще работя с мисълта, че съм новобранец, за да вложа цялата си страст и старание, и да дам най-доброто от себе си. Искам не само феновете ми, но и моите учители, да се гордеят с мен." Продуцентите на мюзикъла похвалиха Ким Хьонг Джун, казвайки "Той показа страхотно сценично присъствие като певец чрез участието си в различни концерти. Освен това притежава изключителни танцувални и певчески умения, и изглежда добре. Ким Хьонг Джун има всичко, от което се нуждае един актьор в мюзикъл. Въпреки, че упражненията започнаха неотдавна, ние се влюбихме в неговата искреност и страст." Наскоро той проведе първата си соло фен среща в Сингапур, в присъствието на 3 000 почитатели, и получи ласкави обаждания от много азиатски медийни компании. "Кофеин" ще започне на 24 ноември.
Ким Хьонг Джун (на въпроса какво мислят останалите от SS501 за участието му в мюзикъла):
"Всички бяха изненадани. Парк предложи да ме научи как да да играя, но аз не реагирах и следващия път, когато ме попита, учтиво му отказах. Всички те ме поздравиха искрено и обещаха да дойдат да ме гледат. Щастлив съм, че има с какво да се изфукам пред тях."
Актьорите в "Cafe In" отляво надясно: Kim Hyung-joon, Shin Eui-jung, Woo Geum-ji и Kim Tae-hwan
Днес, в Южна Корея, се провежда изпит на гимназистите за прием в университетите. Както споменах по-рано, Джуни и мюзикълът подкрепят всички, които се явяват на изпита и им пожелават успех. Материалът го пускам сега, защото преди малко излезе английският превод.
Ким Хьонг Джун от "Cafe In" показва подкрепата си със "Скъпи, явяващи се на изпита, моля, вземете го с отличен" [16.11.2010]
Ким Хьонг Джун от SS501, който прие предизвикателството за първи път да участва в мюзикъл, подкрепи учениците, които се явяват на SuNeng (изпит за влизане в колеж). Преди участието на Хьонг Джун в романтичния комедиен мюзикъл "Cafe In", неговият клип, поздравяващ явяващите се на изпит, бе пуснат в публичното пространство. В него той казва: "Скъпи, ученици! Времето настъпи. Всички. които досега учихте усилено, работихте много здраво." И добавя: "Ще се моля за всички да покажете добри резултати на SuNeng. Така че, продължавайте да бъдете силни, fighting!" Освен това, не забрави да промотира собствения си мюзикъл. Той каза: "Мюзикълът е много подходящ за зимния сезон. Всички явяващи се на изпита, след SuNeng, моля, елате и го гледайте!" Актьорът Kang Ji Hwan, който лично участва в поставянето на "Cafe In", се превърна в гореща тема, а Ким Хьонг Джун, който играе сомелиера Ji Min и джентълмена Jung Min, е човекът, който изпълнява две роли. Първото представление е този месец, на 24-ти, в Seoul SamSeongdong, Baekham Arts Hall. В същото време, продуцентската компания на "Cafe In" обяви, че започвайки от SuNeng, в продължение на 2 седмици, ще има 30 % отстъпка за събитието. На самия ден, ще има удивителните 50 - 100 % намаление.
Credit: My Daily + mangosorbet @ YT English translate: Only Jun (kimhyungjun.net)
Днес се състоя втората открита за медии репетиция и пресконференция за мюзикъла. Този път много по-бляскава. Със сценични костюми, декори, осветление... Все пак, до премиерата на "Cafe In" остават по-малко от 48 часа. Предстартовото броене вече започна! Има много снимки, от различни медии, които ще пусна в няколко поста.
Страхотни снимки! Бейби Джун е неузнаваем... Така добре се е превъплътил на снимките... Настръхнах... Много добра работа, Джун! Ти си моята гордост! Още повече ми се иска да можех да гледам мюзикъла...