Заглавие: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 7/21/2011, 14:09
Както вече споменах, моментът настъпи. Парк Джунг Мин замина днес за Тайван, за да участва в тайванска телевизионна драма. Сценарият на драмата е написан специално за него от Анджи Чай и какъв ще е сюжетът все още е мистерия... Насладете се на прекрасната му усмивка, докато излязат подробности... Мисля, че той е истински щастлив, чака този момент от пролетта...
В тази тема ще се отразява престоq на Мин в Тайван за целия този дълъг период. Вечери, пътувания, предавания, всичко извън драмата и случващо се в Тайван - тук.
photo's credit: onlymin facebook
Teaser ~
Излъчване: От 24.02.2012 всеки петък от 22:00 по CTV, Taiwan
Сюжетна линия ~
Синът на хотелиер, който има всичко, Pu Xi Huan (изигран от Парк Джунг Мин) e 4D палаво момче, което иска да избяга от досадата на фамилния бизнес и да лети свободно. Уморен да слуша бизнез споделянията на баща си, той избягва на 20-та си сляпа среща и случайно среща Mi En, пекарка от Тайван (изиграна от Jian Man Shu). По време на почивката си в Тайван, той е ударен с тиган в главата и губи своята памет. И така започва любовната идилия между 4-ма човека.
Очевидно е, че не са се срещнали докато са били там... Репортажът е за двамата, но предава новините около тях поотделно... Толкова тъжно, че не са били заедно...
25.07.2011 ~ Церемония за късмет на предстоящата драма
Това може би е партньорката на Мин?! Какво са я обезглавили тези?!
credit: on pics
Не мога да проумея защо няма официално изявление в пресата за тази церемония... Защо излизат снимки с толкова лошо качество и няма нищо официално... Каква е тази драма?! Тайна ли е?
Излязоха снимки от ритуалната церемония за тайванската драма, в която соло певеца и актьор Парк Джунг Мин от SS501 ще участва. Парк Джунг Мин замина за Тайван за три месеца, през които ще се снима в драма. Снимки от ритуалната церемония бяха пуснати в уейбо, с което се започва и официалния старт на снимките на драмата. Парк Джунг Мин ще се фокусира изцяло върху снимките на драмата, продуцирана от Comic-Ritz. Драмата ще бъде излъчена в Тайван и Китай. Атмосферата на тайванската ритуална церемония е напълно различно от тази в Корея. Снимачният екип и актьорите се събират заедно, за да се молят за успеха на драмата, като това се счита за най-важният момент за началото на една драма. Парк Джунг Мин учи китайски специално, за да може да участва в драмата, а сценарият е специално пригоден за него. В същото време, ще стартира и излъчването на мобил драмата 'Любовна песен през август'. Тя ще е дебютът на Джунг Мин като актьор в Япония.
Source: http://news.mk.co.kr Chinese translation: 피오나 @ PJM IFC English translation: ss501chapter.wordpress
Официална информация все още не е излязла, но от снимките може да се каже кои ще бъдат актьорите, които ще играят с Джунг Мин...
Kimgone Wang - втора мъжка роля
Shara Lin - главна женска роля (на снимката до Джунг Мин)
Не мога да ги коментирам, не съм запозната в киното на Тайван... Разбрах, че мацката е голям виртуоз на няколко музикални инструмента... Иначе не е голяма симпатяга т.е не е нищо особено... Ама... става... Щом ще снима с Мин, не ми се иска да е най-красивата...
На предните снимки Мин вече е с новата си прическа... Изтриха клипчето, направено във фризьорския салон, но нуна няма да ви остави без снимки от този паметен момент, в който Мин е променил прическата си...
И на мен много ми харесва новата му прическа... Но нещо май само на нас ни харесва, чета недоволства от страна на феновете... Хм... Иначе да споделя, туитър чурулика, че снимките на драмата на Мин са започнали, но тайно... Защо тайно не мога да разбера... Това е тъпо, ако е истина... Защо да няма фенове и да снимат и прочие, това е адски глупаво... Другото, което четох е вероятното име на драмата: ‘Fondant Garden’ ... Ще чакаме официална информация...