Заглавие: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 7/21/2011, 14:09
First topic message reminder :
Както вече споменах, моментът настъпи. Парк Джунг Мин замина днес за Тайван, за да участва в тайванска телевизионна драма. Сценарият на драмата е написан специално за него от Анджи Чай и какъв ще е сюжетът все още е мистерия... Насладете се на прекрасната му усмивка, докато излязат подробности... Мисля, че той е истински щастлив, чака този момент от пролетта...
В тази тема ще се отразява престоq на Мин в Тайван за целия този дълъг период. Вечери, пътувания, предавания, всичко извън драмата и случващо се в Тайван - тук.
photo's credit: onlymin facebook
Teaser ~
Излъчване: От 24.02.2012 всеки петък от 22:00 по CTV, Taiwan
Сюжетна линия ~
Синът на хотелиер, който има всичко, Pu Xi Huan (изигран от Парк Джунг Мин) e 4D палаво момче, което иска да избяга от досадата на фамилния бизнес и да лети свободно. Уморен да слуша бизнез споделянията на баща си, той избягва на 20-та си сляпа среща и случайно среща Mi En, пекарка от Тайван (изиграна от Jian Man Shu). По време на почивката си в Тайван, той е ударен с тиган в главата и губи своята памет. И така започва любовната идилия между 4-ма човека.
Ами... не съм срещала все още да е излязла някаква официална информация относно името на драмата в Тайван и изобщо някакви подробности около драмата... За 'Love song'... Предполагам си срещнала името на японската му драма - 'Любовна песен през август', чието излъчване ще започне на 05.08.2011... Подробности можеш да намериш в темата посветена на нея...
Тайванската драма на Парк Джунг Мин 'Fondan Garden' е с бюджет от 8 милиона долара
Парк Джунг Мин от SS501 е започнал своята актьорска кариера в Тайван. Снимките на драмата започнаха преди около седмица. Джунг Мин ще играе като млад предприемач от Корея, който не желае да поеме семейния бизнес. Избягал в Тайван, той се запознава с главната артистка Shara Lin, която е главен сладкар и тяхната любов разцъфтява. Тъй като и двамата се опитват да влязат в ролите си, усилено тренират да правят торти (б.ред: Lollipop: значи затова има толкова много снимки в уейбо на торти :Д) Те също така комуникират посредством преводач, за да преодолеят езиковата бариера. Бюджета на драмата възлиза на 8 милиона долара и ще се снима и в Тайван, и в Корея. Очаква се да излезе на екран в началото на другата година (края на януари, началото на февруари).
Source: news.msn.com.tw/news2282050.aspx English translation: ss501chapter.wordpress
Мин е красиво момче, но какво за бога е това сако. Не знам за вас, но аз никак не мога да го възприема с него, огледах снимките обстойно и честно ако го съблече може да е по-добре.
Сакото - дам, прилича ми на извадено от гардероба на дядо ми и ми се стува от кадифе... Хубаво на допир, ама, Мин, това е олдскууууууул... Прическата е доста променена и има места, на които стои много добре... Чувствата ми за нея са мн противоречиви все още... А тази... Raine... Тя как се озова до него, нямам идея... Те са си другарчета от доста време, предполагам, че дължим това на Анджи Чай... Ама... не го възприемам аз... Не очаквах такова 'завръщане'...
Хей, Мин, защо си босичък? Ще настинеш На мен материята на сакото не ми харесва, иначе като модел мога да го приема. И аз се чудя за прическата,хубава е, ама като че ли харесвам повече Мин със спуснато бретонче. А тази женица до него ми е много антипатична и как го е хванала...
Дам, като видях, че е бос ----> Но не му е за първи път, често така му се случва, ама... все пак още не мога да свикна... А тази Рейни от вчера я обмислям... Всъщност Мин е дошъл сам, след това излизат двамата на сцената... После си тръгва сам... Е сам, сам, колко да е сам - с Анджи Чай е... Мисля, че първо му е трябвало някой да му помага с китайския, после малко реклама няма да му е зле... Ще тръгне клюка заради Рейни и така още повече ще го популяризират в Тайван... Пиарът е голямо нещо... А пък двамата с Рейни се познават от преди, така че ще да се е чувствал по-нормално на сцената.... Мериса ще каже, ако тръгне някоя клюка, че може да ми убегне...
Парк Джунг Мин на премиерата на ‘You are the apple of my eyes’ ~ 17.08.2011
Премиерата на филма ‘You are the apple of my eyes’ премина под знака на униформите и се проведе на внушителна арена. Близо 50 знаменитости се бяха дошли, за да я подкрепят. Филмът режисиран от Giddnes проведе своята голяма премиера на XiMenDing вчера. Подобната на училищна сцена беше превърната в сценична площадка, червеният килим беше преобразен като училищен коридор, а сцената беше превърната в команден пункт, а всички актьори бяха в училищни униформи. Южнокорейският идол от SS501 Парк Джунг Мин и Рейни Янг отдадоха своята подкрепа като присъстваха на премиерата и накараха 800 фена да крещят. Не само Giddens, Ke Jing Teng, Michelle Chen и участващите актьори уважиха премиерата, повече от 50 звезди дойдоха включително: Jacky Wu, Harlem, Jimmy Lin, Yao Yuan Hao, Joe Cheng и др. Когато Рейни Янг и Парк Джунг Мин минаха по червения килим, феновете бурно ги приветстваха. Рейни Янг похвали Джунг Мин, че китайският му е станал по-добър. Когато той поздрави на китайски, нова вълна от бурните възгласи на феновете се разля. Продадените билети минаха 20 милиона още когато не беше започнало излъчването по театрите.
Този водещия сигурно е много депресиран, като гледам Мин колко е по-висок от него :) Чудя се тази жена ако е с дълга коса дали ще ми е по-симпатична,според мен тази прическа никак не й отива. А Мин е много хубав на снимките
Ми на мен и с дълга коса ми беше несимпатична... А и какво ли е сторила с мустаците си... Но пък определено ги харесвам повече от колкото корейките... Корейките са ми адски грозни... Тези са симпатяги, прилично изглеждат... Иначе разбрах защо Мин е в този странен костюм... Трябвало да са с училищни униформи... Дрехите и на двамата не ми мязат на такова, но и не изглеждат особено добре...
Неговият костюм минава за ученически, ако имаше и още един цвят по ревера, щеше да прилича повече, но нейните дрехи въобще не са ученически, ако беше в България, можеше и да се съглася :Д Аз не съм я виждала с дълга коса, за пръв път я виждам :Д Ама не изгарям и от желание да я гледам повече и особено с Мин!!!