Заглавие: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 7/21/2011, 14:09
First topic message reminder :
Както вече споменах, моментът настъпи. Парк Джунг Мин замина днес за Тайван, за да участва в тайванска телевизионна драма. Сценарият на драмата е написан специално за него от Анджи Чай и какъв ще е сюжетът все още е мистерия... Насладете се на прекрасната му усмивка, докато излязат подробности... Мисля, че той е истински щастлив, чака този момент от пролетта...
В тази тема ще се отразява престоq на Мин в Тайван за целия този дълъг период. Вечери, пътувания, предавания, всичко извън драмата и случващо се в Тайван - тук.
photo's credit: onlymin facebook
Teaser ~
Излъчване: От 24.02.2012 всеки петък от 22:00 по CTV, Taiwan
Сюжетна линия ~
Синът на хотелиер, който има всичко, Pu Xi Huan (изигран от Парк Джунг Мин) e 4D палаво момче, което иска да избяга от досадата на фамилния бизнес и да лети свободно. Уморен да слуша бизнез споделянията на баща си, той избягва на 20-та си сляпа среща и случайно среща Mi En, пекарка от Тайван (изиграна от Jian Man Shu). По време на почивката си в Тайван, той е ударен с тиган в главата и губи своята памет. И така започва любовната идилия между 4-ма човека.
ПП-Момичета, няма да качвам ютуб версията, защото всички знаем, че клипчетата изчезват. Ако имате въпроси по линкчето - кажете. И моля ви, кажете ми, ако искате да ви сложа епизода без субки за даунлоад. Имам го, но не зная трябва ли ви.
Почуствах успокоение,като видях,че Мин се е прибрал в Корея Но се надявам да се задържи повече време в Корея.... Мм Ди аз знам,че после ще заминава в Япония но дали ще се връща за снимки за сериала не знам.Но до тук ще замълча,че може и да давам грешна информация
Драмата вече е заснета, ако се връща в Тайван, то ще е за някоя фен среща или промоция около нея. Няма какво да снима повече, така че мисля, че дългият му престой там приключи. Сега не е ясно колко ще остане в Корея, но със сигурност скоро заминава за Япония, където ще подготвя албум на японски.
Fondant Garden стартира излъчването си на 24.02.2012, предизвиквайки похвали от зрителите с потенциал за нарстваща зрителска аудитория, миксирането между китайски и корейски от Парк Джунг Мин предизвика интерес от страна на зрителя, а китайския дублаж от Eli Si не предизвика недолство, зрителите усещат адаптирането на гласа му към ролята, която прави дублажа му професионален и да звучи естествено. Парк Джунг Мин и Кингоне са в главните мъжки роли в драмата и зрителите защитават любимеца си като мислят, че Кингоне е красив, а Парк Джунг Мин сладък, а присъствието на Шу Ман е доста освежаващо. Тя работи като професионална сладкарка, а за сцените в Ginseng Chicken Soup, зрителите казват: "Драмата е много изкушаваща, кара хората да огладняват като я гледат." А експресията на Шу Ман е драмата се описва като: "Пълна глупачка" Сцените зад кулисите карат зрителите да падат от смях, Парк Джунг Мин е изключително забавен, защото забравя репликите си. Той признава себе си за: "Негодник", означавайки, че напълно се обърква. Докато са репетирали за драмата, той дори нарича Шу Ман, че е негова приятел (гадже), за което Кингоне коментира: "Ако тя е твоята приятел, значи ти си нейн приятелка?" В драмата, героят на Парк Джунг Мин е момче, което не иска да поеме семейния бизнес, което предизвиква конфликти с баща му. В реалния живот, Джунг Мин наистина е имал проблеми с родителите си, те са били против да работи в шоубизнеса, неговият баща е консервативен човек, който се е надявал да види сина си като офис служител, но Джунг Мин настоявал и не се предавал и е имало конфликт в семейството, тъй като той е бил най-малък и просто е трябвало да се съобразява с желанията на семейството.
Source: 中國時報 / 洪秀瑛/台北報導 Eng Translations: RoyalPJM (royalpjm.wordpress.com)
Тоест Мин зад сцената хихи колко са се забавлява ли с Мин ..:) ахх Колко се радвам,че Мин не се е съгласил с родителите си...То такъв талант как може да остане скрит
Мин е роден да бъде актьор! Прекрасен е а и е адски способен да разсмива хората. От това което чета може да се каже, че ситуацията в драмата малко прилича на истинския му живот. Толкова ми хареса първият епизод и сега с нетърпение чакам следващата седмица.
На официалния сайт на идол драмата 'Fondant Garden' се проведе анкета кой да бъде дубльор на Парк Джунг Мин. Резултатите излязоха на 29.02.2012, като победител беше Ели Си с 2,500 гласа. От първия епизод си пролича, че Ели Си става за дубльор на Парк Джунг Мин. Но Ели Си не се тревожи за доброто изпълнение на задачата си, той се смущава от цупенето и лиготенето на Парк Джунг Мин в някои сцени. Преди Парк Джунг Мин да напусне Тайван, той специално посетил дублирането и с протегнати длани помолил Ели Си: "Моля те, дублирай добре!". Ели Си върнал жеста като почерпил с домашно приготвена торта, той вече се чувства обречен на кулинарията и смята, че трябва да вземе сертификат и да си отвори собствена сладкарница. В развлекателната индустрия вече 20 години, Ели Си ще направи първия дублаж на корейския идол Парк Джунг Мин и макар че преди това идол драмите са ставали обект на критика заради дублирането на корейски артисти, Ели Си не се тревожи за това, като професионален актьор, той знае, че и гласът участва в играта. Така че няма никакви притеснения и смята, че ще си свърши работата добре. Ели си е издал албум, играл е в драми, филми и в бил гост на много шоу програми, но в дублирането е новак все още и внимателно чете сценария, за да вникне в него. "Чувставам, че работя много повече, откогато аз съм един от актьорите." Винаги, когато записва в студиото, Ели Си освен че движи устата си, той е така вглъбен в драмата, че прави жестове с ръце, докато изговаря репликите; това, което му се струва най-трудно е цупенето на Парк Джунг Мин."В драмата той е млад майстор и в няколко сцени ще цупи устни и ше се лигави, наистина не зная какво ще правя като дойде този момент!"-казва Ели Си и леко се изчервява. В деня, в който Парк Джунг Мин посещава дублирането, Ели Си прекарва повече от 8 часа в приготвянето на торта за Джунг Мин, защото иска да го изненада приятно. 'Fondant Garden' се излъчва всеки петък от 22:00 по CTV А от 03.03.2012 ще започне да се излъчва и по Star Chinese Channel, всяко събота от 22:00.
8 часа е приготвял тортата...колко е мил...Но да трудно си е да дублираш Мин,даже бих казала невъзможно.... Все пак втори като Мин няма,като глас, хихи и тези муцунки...ще го видим как ще се справи
PS-Материалът за Ели Си е сладък, радвам се, че така отговорно дублира Мин... Мин много държи на това. Не искам заради скапан дублаж да плюят критиците по него.