Заглавие: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 7/21/2011, 14:09
First topic message reminder :
Както вече споменах, моментът настъпи. Парк Джунг Мин замина днес за Тайван, за да участва в тайванска телевизионна драма. Сценарият на драмата е написан специално за него от Анджи Чай и какъв ще е сюжетът все още е мистерия... Насладете се на прекрасната му усмивка, докато излязат подробности... Мисля, че той е истински щастлив, чака този момент от пролетта...
В тази тема ще се отразява престоq на Мин в Тайван за целия този дълъг период. Вечери, пътувания, предавания, всичко извън драмата и случващо се в Тайван - тук.
photo's credit: onlymin facebook
Teaser ~
Излъчване: От 24.02.2012 всеки петък от 22:00 по CTV, Taiwan
Сюжетна линия ~
Синът на хотелиер, който има всичко, Pu Xi Huan (изигран от Парк Джунг Мин) e 4D палаво момче, което иска да избяга от досадата на фамилния бизнес и да лети свободно. Уморен да слуша бизнез споделянията на баща си, той избягва на 20-та си сляпа среща и случайно среща Mi En, пекарка от Тайван (изиграна от Jian Man Shu). По време на почивката си в Тайван, той е ударен с тиган в главата и губи своята памет. И така започва любовната идилия между 4-ма човека.
PS-Вързан, казваш, Ди... Хора, не казвате дали искате официални снимки с другите артисти... Аз слагам само тези с Мин по разбираеми причини, но ако имате желание да гледате и останалите и ги харесвате мога да започна да слагам и техните, на които липсва Мин... Ваша воля...
Аз пък чакам края с нетърпение, защото искам да зная какъв ще е... Мн ми е важен хепиенда, иначе съвсем ще се откажа от тази драма... А иначе се утешавам, че като свърши, винаги мога да я гледам пак и пак, и пак... Докато не запомня всяка сцена...
Официални снимки ~
Sponsored content
Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden'