Заглавие: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 7/21/2011, 14:09
First topic message reminder :
Както вече споменах, моментът настъпи. Парк Джунг Мин замина днес за Тайван, за да участва в тайванска телевизионна драма. Сценарият на драмата е написан специално за него от Анджи Чай и какъв ще е сюжетът все още е мистерия... Насладете се на прекрасната му усмивка, докато излязат подробности... Мисля, че той е истински щастлив, чака този момент от пролетта...
В тази тема ще се отразява престоq на Мин в Тайван за целия този дълъг период. Вечери, пътувания, предавания, всичко извън драмата и случващо се в Тайван - тук.
photo's credit: onlymin facebook
Teaser ~
Излъчване: От 24.02.2012 всеки петък от 22:00 по CTV, Taiwan
Сюжетна линия ~
Синът на хотелиер, който има всичко, Pu Xi Huan (изигран от Парк Джунг Мин) e 4D палаво момче, което иска да избяга от досадата на фамилния бизнес и да лети свободно. Уморен да слуша бизнез споделянията на баща си, той избягва на 20-та си сляпа среща и случайно среща Mi En, пекарка от Тайван (изиграна от Jian Man Shu). По време на почивката си в Тайван, той е ударен с тиган в главата и губи своята памет. И така започва любовната идилия между 4-ма човека.
Нем, мисля си колко е съвършен... и се чудя как може да се роди нещо толкова прекрасно... Честно казано мога да прекарам цял ден съзерцавайки тази снимки...
Оооо, уникално е ^^ Като ги гледам в тъмблър някакви подобни, така ме е яд, че нито мога да пея, нито да рисувам, нито имам артистичността да се хвана да направя нещо на пейнт ... Уф, май е време да се хвана да гледам драмичката, опитах се да гледам тази на Бейби, обаче ми е толкова зъл в първия епизод, не мога да му свикна хаххаха, направо ми е гадно да го гледам такъв, без да се усмихва хахха... Ще имам ли проблеми с Парки?
Няма да имаш проблеми с Парки, Лини...Страхотна е драмичката...Толкова е лъчезарен и усмихнат, че ми се идва да го нагушкам от екрана...Иначе Лоли, картинката е адски сладка...веднага си я крада хихи
Ах, убедихте ме :) Гледах по снимките, че навсякъде раздава усмивки, ама човек никога не може да знае :) Ама ще я почна утре, поне след изпита ми, че се чувствам супер гадно колко съм несериозна и съм си обещала, че ще ставам в 4 часа да уча, няма значение, че нямам намерение сега да лягам...Ама съм подхванала някакъв филм и от 3 вечери го гледам, 'щото през 15 минути ме хваща съвестта, че не уча...
Най-после таз Миен да прояви някакви по-топли чувства към Хан Джи...Този епизод ще е доста интересен...не искам да свършва изобщо тази драмичка...свикнах с образа на Мини, който ме зарежда с толкова усмивки...
Аз нямах търпение да се преведе и започнах отначалото да я следя...Заслужава си да се гледа само и единствено заради Мин...Обожавам да го гледам как се усмихва
Първите две снимки са, както казват по моя край: "Ум да ти зайде..." Преведено на български оставаш без акъл като ги видиш... Обожавам ги... Още по-голям копнеж изпитвам по тази драма, мн искам да я гледам...
Как ги намираш тия снимки...Толкова са сладки, а втората е малко спойлер от новия епизод ми се струва. Няма лошо. Хубава е снимката Гледай я, че да си я изкоментираме. Няма никой освен мен който да я гледа в момента май
Честно казано много трудно ги намирам и то с прилично качество... Всички ги качват на различни места, ходя и обикалям сайтове и блогове, докато ги събера... Дам, ще я започна. Няма да издържа още дълго. Като гледам тези любовни снимки и едвам се удържам да не я изгледам за една нощ...