Заглавие: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 7/21/2011, 14:09
First topic message reminder :
Както вече споменах, моментът настъпи. Парк Джунг Мин замина днес за Тайван, за да участва в тайванска телевизионна драма. Сценарият на драмата е написан специално за него от Анджи Чай и какъв ще е сюжетът все още е мистерия... Насладете се на прекрасната му усмивка, докато излязат подробности... Мисля, че той е истински щастлив, чака този момент от пролетта...
В тази тема ще се отразява престоq на Мин в Тайван за целия този дълъг период. Вечери, пътувания, предавания, всичко извън драмата и случващо се в Тайван - тук.
photo's credit: onlymin facebook
Teaser ~
Излъчване: От 24.02.2012 всеки петък от 22:00 по CTV, Taiwan
Сюжетна линия ~
Синът на хотелиер, който има всичко, Pu Xi Huan (изигран от Парк Джунг Мин) e 4D палаво момче, което иска да избяга от досадата на фамилния бизнес и да лети свободно. Уморен да слуша бизнез споделянията на баща си, той избягва на 20-та си сляпа среща и случайно среща Mi En, пекарка от Тайван (изиграна от Jian Man Shu). По време на почивката си в Тайван, той е ударен с тиган в главата и губи своята памет. И така започва любовната идилия между 4-ма човека.
Миен си тръгна от клуба в който беше заради Хан Джи с някакъв кретен и той я заведе в хотел и се опита да я изнасили. В тоя момент нашия Хан Джи (Си Хуан) тръгна след тях и отиде да я спаси. Спаси я и започнаха да се карат за нещо във фоайето. Тя си тръгна той я последва и силно я притисна до себе си. Говориха си нещо (като че ли започна частично да си спомня и и обясни) тръгна да целува Ми ен, но тя го спря. Деня на сватбата. Женят се брат му и приятелката на Миен. Хвърлят букета и всички момичета се стремят да го хванат, но нашия Мин го улови с дългите си ръце и им се измся (представи си го) Започнаха да се карат за букета обаче той го даде на Миен. Миен си пие бирата в градината и ето, че Хан Джи се появявя и я спира да пие, ама късно. Той се обръща и тя го хваща за задника. Започва да си спомня първия път когато тя пак така направи и я хвана за ръката, коленичи, гушна я толкова сладко и силно я притисна ^^ после я целуна (леле трябва да го видиш изглежда добър ) Бая време продължи докато той започна да си спомня всичко от което го заболя силно глава. На другия ден той се събужда и вижда Миен стои до леглото му, говорят си нещо и пак се гушкат и целуват. След време Хан Джи отново е във "Fondant Garden" и с Миен правят сладкиши. Двамата изглеждат наистина щастливи. Хан Джи коленичи и предлага брак на Миен пред всички. Тя се съгласява и се гушкат отново. THE END Ами поне има хепи енд нали...Очаквах и сватба да има ама хайде няма да говорим. И ето, че свърши Невероятено забавен на моменти тъжен сериал, но много добър. Браво на Мин. Гордея се с него, а и ти като негова Нуна ще видиш твоята гордост в невероятна роля.
И аз се радвам на всеки излязал материал... Имам още доста неща за пускане, обаче ви чакам да пишете, за да не се натрупват мои мнения... Обичам тази драма колкото обичам Мин, това е първата му истинска драма и не искам нищо да остане не видяно...
Реклама за предстоящото излъчване на драмата в Япония ~ DATV ~ 10.06.2012
Това кодирано писмо абсолютно нищо не ми говори, та ако ще и в червени кутийки да са ми заградили какво трябва да гледам... Но все пак, това е от пресата в Япония и припомня скорошното стартиране на излъчването на 'Fondant Garden' в Япония!
Ах, на последните няколко снимки изглежда адски зрял... И тая мадама успя да го спечели, а :) Всички дружно да й завиждаме и да се радваме, че е само на филм :)
Уф, наистина искам да го почна, ама ме е страх, че се претоварих с такива истории и ще ми е трудно да не ми е скучно...След някакво време ще я почна задължително :)
Ще бъде един много красив младоженец само ме притеснява избраницата му да се занемее като го види, че да не може да си каже обета. Иначе снимките са невероятни. Дори Япония вече ще го излъчи. В Бг можем ли да доживеем и такъв сериал да видим? С мъки пуснаха 2-3 корейски...
Май само това не са правили досега - младоженката да не може да си каже обета хахаха, трябва да го направят :D Макар че имам някакви мътни спомени за Целувкката....Ама не беше цялото - трябва такова, където тя напълно ги забравя и младоженецът ги казва, а тя само клати глава - ако някоя върла феминистка ме чуе, ше ме издири и застреля :D
Много ми е драго като виждам, че Мин не се притеснява от проявата на скиншип както го казват корейците...Толкова е естествен и отпуснат. Перфектен актьор, който си знае работата. Никога няма да спра да го хваля...Уникален е