Заглавие: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 7/21/2011, 14:09
First topic message reminder :
Както вече споменах, моментът настъпи. Парк Джунг Мин замина днес за Тайван, за да участва в тайванска телевизионна драма. Сценарият на драмата е написан специално за него от Анджи Чай и какъв ще е сюжетът все още е мистерия... Насладете се на прекрасната му усмивка, докато излязат подробности... Мисля, че той е истински щастлив, чака този момент от пролетта...
В тази тема ще се отразява престоq на Мин в Тайван за целия този дълъг период. Вечери, пътувания, предавания, всичко извън драмата и случващо се в Тайван - тук.
photo's credit: onlymin facebook
Teaser ~
Излъчване: От 24.02.2012 всеки петък от 22:00 по CTV, Taiwan
Сюжетна линия ~
Синът на хотелиер, който има всичко, Pu Xi Huan (изигран от Парк Джунг Мин) e 4D палаво момче, което иска да избяга от досадата на фамилния бизнес и да лети свободно. Уморен да слуша бизнез споделянията на баща си, той избягва на 20-та си сляпа среща и случайно среща Mi En, пекарка от Тайван (изиграна от Jian Man Shu). По време на почивката си в Тайван, той е ударен с тиган в главата и губи своята памет. И така започва любовната идилия между 4-ма човека.
Доколкото зная те на 19 стават пълнолетни и предполагам тогава имат право и да карат кола... Което означава да върнем Мин години назад, защото той по техния стандарт е на 25... Няма как да не е имал връзка никога в живота си и трябва да я ориентираме в някакъв период от около 6 години от тогава до сега, но пък сега е сам, той сам си го е казал... А силно разчитам драмата да има успех, защото самата аз съм малко скептична... Но не познавам тайванското кино и се надявам да направи фурор...
Дата: 19.02.2012 Час: 13:30 Място: Southern Harbour Chongyang RoadTaipei,1/f, 118th Артисти: Park Jung Min, Jian Man Shu, Li Xiang Lin План: 30 фена от тълпата ще бъдат избрани да участват във фен срещата на сцената. Феновете, участващи във фен срещата на сцената, ще имат шанса да се докоснат до любимците си. Феновете, участващи във фен срещата на сцената, ще получат постер лимитирано издание и възможност да спечелят красиво скъпо колие.
Ако досега не сте разбрали, то време е... Това е най-красивият мъж! Няма по-красив от него на този свят. Като гледам тези снимки и свят ми се завива... Вижте очите му, вижте кожата и чертите... Просто няма...
Парк Джунг Мин се радвал на свободата си в денонощен магазин, говори на китайски с феновете си
Парк Джунг Мин дойде в Тайван, за да снима идол драмата 'Fondant Garden'заедно с Jian Shu Man, Lia Lee и Kingone Wang. Дългият му престой в Тайван се е отразил благотворно на неговия китайски. Той използва през цялото време китайски на фен срещата. По време на интервютата, той отговаряше на почти всички въпроси на китайски и беше похвален, че се справя добре. Той отвръща: "Не, искам да кажа много неща, но не мога да изразя и това ме натъжава." По време на фен срещата, той прави захаросани плодове заедно с феновете и Парк Джунг Мин каза: "Преди 3 дни отидох до денонощен магзин. Ядох по това време и останах изненадан." Преводачък веднага добави, че е ходил до денонощния преди 3 дни, за да опита тайванските снаксове. Парк Джунг Мин си бил сложил шапка и маска, за да излезе спокойно. Никой фен не го разпознал и той щастливо се радвал на своята инкогнитост. Той опитал пържено мляко, крем, захаросани агоди и др. Имал достатъчно апетит за такова предизвикателство. Парк Джунг Мин отговаря: "Свикнах с живота в Тайван." Jian Shu Man сподели, че той се е научил да говори китайски и често разсмивал снимачния екип. Помолен да демонстрира на живо как го прави, Джунг Мин отвръща: "Има много неща, но не мога да си спомня нищо." Премиерата на драмата е на 24.02.2012. Помолиха ги да прогнозират рейтинга. Jian Shu Man смята, че ще е 8%, Lia Lee - 9%. Последен Джунг Мин отговаря с: "1%. Така че като обединим отговорите на всички се получават 18%. Надявам се да достигнем този рейтинг." Той също така помоли феновете за подкрепа, което няма да бъде проблем. След като прекара половин година в Тайван, Джунг Мин ще се завърне в Корея. Той очаква с нетърпение записите на японския му албум. След интервюто, той каза на репортерите, че ако дойдат с него в Корея, ще ги почерпи с храна. Нищо чудно, че той разтуптява женското сърце, когато е толкова сладък и чаровен.
Source: YES Entertainment English translation: RPJM (royalpjm.wordpress.com)
Излязъл е дегизиран и си е хапнал сладко. Чудесно. Добре, че фенките не са го 'надушили' и е успял да се порадва на свободното си време. Превюто определено е интересно. Мин ли е ще е дяволът, който ще изкушава главната героиня? Дай Боже такъв дявол всекиму! Нямам търпение драмата да започне, да пуснат английските субки и Лоли да я преведе за нас.
Определено няма да е някоя скучна драма...Страхотен дявол бих казала и както Роуз се изрази, дай Боже всекиму ...израдва ме оная част "Госпожице дайте ми една усмивка" Мин е толкова прекрасен и лъчезарен както винаги... Нямам търпение вече Още 2 дни остават
Охххххх Лоли не само че ми пълниш душата ,ами внасяш цвят в сивото ми настроние. А за превюто какво да кажа,ех гледах го със затаен дъх.Толкова е сладък Мин,и не е дублирааааан.Ухууууууу Обаче сцената дето паднаха на леглото накрая...ммм онзи негов поглед..аууу направо изгаря. Ей този Мин.
Корейският идол Парк Джунг Мин и новоизгрялата актриса Jian Shu Man са любовна двойка в драмата 'Fondant Garden'. И двамата са снимали драмата и в Корея, и в Тайван, дори комуникацията им е интернационална. Джунг Мин знае не само японски, но учи и китайски през последната една година. Jian Shu Man също се интересува от корейски и японски и двамата използват и трите езика, за да си говорят. Парк Джунг Мин ще й каже: 'Глупачка' на китайски, тя ще му отвърне: 'Глупак' на корейски. Техните караници са винаги забавни.
Парк 'Златната сянка', обикновен в ежедневието си След като обличат дрехи на Brooks Brothers, Парк Джунг Мин е помолен за прегръдка с партньорката му по време на фотосесията. От фотографския екип казват: "Те се снимат като любовници в драмата, но са и приятели извън екрана." Jian Shu Man признава, че неината виталност е на момче и дoри прегръща Джунг Мин през кръстта (като момче). Тя споделя: "Не взимаме фотосесията на сериозно, знаем как да се шегуваме." Парк Джунг Мин е известен като "Златната сянка" Той винаги обръща внимание на ъгъла на камерата, на светлината и светкавицата. След фотосесията, той преглежда всяка снимка за изгоряло по бузите или сенки под очите му и неодобрява такива снимки: "Стар съм." Той е много заинтересуван от това как ще изглежда на екрана. Но пък е много обикновен в ежедневието си. Веднъж той носил спортен екип на летището в Япония и феновете го видяли, тогава от японската му агенция му казали: "Ако нямаш дрехи, то тогава ние ще ти купим."
ource: Chinatimes English translation: RPJM (royalpjm.wordpress.com)
ПП-Шу Ман се е подстригала като момче. Сладка е така, мн ми харесва. Обаче все пак Анджи Чай, макар и толкова по-стара от тях, продължава да си е моят фаворит.
Sponsored content
Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden'