Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 1/28/2013, 14:32 | |
| Мн си я харесвам тази снимка... |
|
| |
milkana.angelova
SS Kiddy Брой мнения : 7
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 2/4/2013, 21:24 | |
| Park Jung Min е толкова гримиран,че го помислих за кукла,когато гледах сериала.След това се запознах със SS501 и много ми хареса в песента им "'Love ya |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 2/4/2013, 21:27 | |
| Той и без грим си е като кукла... Е, на мен си ми е слабост... Но както те разбирам след като си гледала 'Fondant Garden' си се запалила по SS501? |
|
| |
milkana.angelova
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 2/5/2013, 19:05 | |
| Първо гледах boys before flower,така се запознах с Ким Хьон Джунг.Веднага след това гледах Fondant Garden,но не направих връзка,че са от една група.Потърсих повече информация за OST-а наBBF,за песента I'm stutid,гледах live изпълнението им и от тогава съм им фен.Най-любимата ми песен е "'Love ya"',всеки ден я слушам по 2 часа нонстоп |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 2/5/2013, 19:19 | |
| Добре дошла сред нас... Винаги сме щастливи да се срещнем с нови фенове... Ако имаш нужда от нещо, винаги може да се обърнеш към мен... Още повече си гледала драмата на Мин, първата му... Мн ми е любима... Та какво е мнението ти за 'Fondant Garden'? Освен че Мин е доста гримиран... Как ти се стори сюжета, актьорската игра, че даже подбора на актьорите... Имаше ли слаби моменти, имаш ли си любим такъв... |
|
| |
milkana.angelova
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 2/5/2013, 19:38 | |
| Трябва да си припомня сериала,но първото което се сещам е когато главната героиня трябваше да прави колекцията с торти , Pu Xi Huan беше неотлъчно до нея.И също така когато се запознаха в Корея,голям смях,как и казваше Мин Ън,Мин Ън,като кученце. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 2/5/2013, 19:45 | |
| Хахах, дам, този момент... 'Ми Ан, Ми Ан, Ми Ан...." Колко беше сърдита милата... Ето едно гифче от мой любим момент... |
|
| |
milkana.angelova
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 2/5/2013, 20:01 | |
| Много странно ми беше това преминаване от тайвански на корейски език.Как се разбираха актьорите-не знам.Тайванците говорят накъсано,а корейците направо си "изпяват" речта. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 2/5/2013, 20:13 | |
| То само Мин говореше китайски... Другите поназнайваха... Мин си го е учил и пак му беше трудно... Ай Лин, която говореше корейски във филма, също говори корейски като цяло. Останалите са си заучавали репликите... Така или иначе продукцията си беше тайванска... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 2/8/2013, 16:16 | |
| Просто да ви подсетя... Защото това се случваше преди една година... ~ |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 2/25/2013, 15:37 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 3/2/2013, 11:27 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 3/10/2013, 12:56 | |
| Хубава снимка, която не помня дали съм ви я качвала, но не исках да рискувам да остава невидяна... |
|
| |
BlessKim
SS501 Team Брой мнения : 41
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 3/12/2013, 21:50 | |
| Драмата беше разкош, плаках на края като някакъв идиот . Според мен, Мин се справи страхотно, не се различаваше по-никакъв начин от професионалните актьори. Ми Ан ми беше ужасно сладка, а тортите..ох, тортите...през цялото време се облизвах. А и драмата беше свежа, нямаше тромави моменти, смях се много. Любимите ми моменти са с родителите на Ай Лин (дано не и бъркам името), бяха пълни идиоти тез хорица. Само адмирации !!!! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 3/16/2013, 13:14 | |
| Хахах, и аз много им се радвах, пълни откачалки бяха... Пак ми се гледа... |
|
| |
Lollipop
| |
| |
Lollipop
| |
| |
Lollipop
| |
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 7/18/2013, 14:23 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' | |
| |
|
| |
| [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' | |
|