Заглавие: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 7/21/2011, 14:09
First topic message reminder :
Както вече споменах, моментът настъпи. Парк Джунг Мин замина днес за Тайван, за да участва в тайванска телевизионна драма. Сценарият на драмата е написан специално за него от Анджи Чай и какъв ще е сюжетът все още е мистерия... Насладете се на прекрасната му усмивка, докато излязат подробности... Мисля, че той е истински щастлив, чака този момент от пролетта...
В тази тема ще се отразява престоq на Мин в Тайван за целия този дълъг период. Вечери, пътувания, предавания, всичко извън драмата и случващо се в Тайван - тук.
photo's credit: onlymin facebook
Teaser ~
Излъчване: От 24.02.2012 всеки петък от 22:00 по CTV, Taiwan
Сюжетна линия ~
Синът на хотелиер, който има всичко, Pu Xi Huan (изигран от Парк Джунг Мин) e 4D палаво момче, което иска да избяга от досадата на фамилния бизнес и да лети свободно. Уморен да слуша бизнез споделянията на баща си, той избягва на 20-та си сляпа среща и случайно среща Mi En, пекарка от Тайван (изиграна от Jian Man Shu). По време на почивката си в Тайван, той е ударен с тиган в главата и губи своята памет. И така започва любовната идилия между 4-ма човека.
Не му е мястото тук, но пък на тази страничка от списание са само Мин и Ман Шу и са толкова сладки, че няма как да ги поместя на друго място, освет тук...
Английски субки за моментите зад кадър с Мин... Тези клипчета вече са пускани без субки, но сега вече добиват друг смисъл... Огромни благодарности на kelemama501 за усилието да ги преведе за нас!
Парк Джунг Мин почти се удави, Ман Шу победи в бой с възглавници
Парк Джунг Мин снима сцените в морето на студ. Той и Ман Шу бяха потопени в морето за 5 часа при температура на морската вода около 10 градуса по Целзий, с което сцената стана много реална, а той почти загуби живота си.Понесъл своята слава на плещите си, той се разхождаше бос по плажа, но наранява глезена си в скала, при вида на леещата се кръв, снимачният екип бива много изплашен. Ман Шу е много дребничка, но има много сила. При сцената с бой с възглавници, Джунг Мин е молил за милост. За да има драмата успех, Джунг Мин дава всичко от себе си сцените да са напълно реални. За снимките на драмата те са пътували много надалеч, чак до залива на Hualien, но времето било много студено. Макар и с непромукаеми якета, Парк Джунг Мин и Ман Шу трепереха. А от силните вълни, които с трясък се разбивали в брега, по лицето на Ман Шу се виждаше сянка на безпокойство. Парк Джунг Мин, макар и да не умее да плува, с таланта на актьор, крие сълзите си с усмивка и полага усилия, за да финализират сцената в морето, където за да изплаши любимата си, той трябва да се престори, че се дави. Първоначално екипът си е мислил, че снимките ще минат гладно, но неочаквано голяма вълна се разбива в брега. Малката Ман Шу губи равновесие и пада върху Джунг Мин, вълната ги залива и те падат на брега. Той успява да задържи дъха си, но бива шокиран тъй като се е нагълтал с морска вода. Панически се изправя и изкрещява: "Почти се удавих!" След снимките, Джунг Мин даже тича по брега морето бос, но не вижда скалата пред себе си и си наранява глезена. При потапянето му в морската вода, започва да тече повече кръв, но той, като истински професионалист, не губи усмивката си за пред камерата. След заснемато на сцената, той разбира за раната. Екипът се втурнал да го превързва, всички били изплашени, а Джунг Мин дори не простенал от болка. И макар че снимачния ден беше труден, Парк Джунг Мин и Ман Шу не загубиха своето настроение, той палаво я окичи с водорасли като каза, че това е морската версия на Лейди ГаГа. Остроумието му го направи много горд със себе си. Двамата имат само една година разлика и често се шегуват по време на снимките. Имаше сцена, в която двамата трябва да се бият с възглавници в къщата за гости. Те дори не се нуждаеха да погледнат сценария и двамата се нахвърлиха един на друг с по една възглавница. Може да е дребна, но Ман Шу е много силна. Дори мъж като Парк Джунг Мин, висок 182 см не може да й надвие. След битката, Ман Шу сяда до Парк Джунг Мин, който се преструва, че си оправя ноктите, а Ман Шу дори предлага да направи масаж на краката му.
Source: Yes Entertainment English translation: RoyalPJM
Охх,отново се притесних...но хубавото е,че всичко е минало и Мин е добре и си е Корея Бой с възглавниции....завиждам на Ман Шу...голяма е късметлийка,че си партнира с Мин
Лоли не ме бий не съм гледала Мин..още...ужас..лоша Миа ,лоша Обаче си довършвам започната драма и ще му се радвам на усмивката.Няма как да гледам две драмички на веднъж..ех да имах толкова време.Оправдания ама си е така.Обаче му се радвам на снимките..ааах Минаааа.
Хубава е статията която Лоли е постнала,толкова мило ми стана като прочетох, че въпреки трудностите Мин е сдържал сълзите си и с усмивка се е справял и давал най-добрто от себе си.Браво Мин!
Никол, драмата вече е започнала. Може да започнеш да я гледаш по всяко време, линковете към епизодите ги има в темата. Няма български субки, само английски, но последвайки линковете, ще можеш да я гледаш направо. Миа, аз също не съм я гледала, нямам време. Опитах се да гледам първи епизод, но ме прекъснаха. Но ми се стори адски смешен и забавен филм. Харесва ми много. Това на пръв поглед. В края на месеца ми се очертава много свободно време и мисля да започна първо с неговата драма. Тъкмо ще са се събрали 5 епизода, колкото да ме занимават 2 дена...