Заглавие: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 7/21/2011, 14:09
First topic message reminder :
Както вече споменах, моментът настъпи. Парк Джунг Мин замина днес за Тайван, за да участва в тайванска телевизионна драма. Сценарият на драмата е написан специално за него от Анджи Чай и какъв ще е сюжетът все още е мистерия... Насладете се на прекрасната му усмивка, докато излязат подробности... Мисля, че той е истински щастлив, чака този момент от пролетта...
В тази тема ще се отразява престоq на Мин в Тайван за целия този дълъг период. Вечери, пътувания, предавания, всичко извън драмата и случващо се в Тайван - тук.
photo's credit: onlymin facebook
Teaser ~
Излъчване: От 24.02.2012 всеки петък от 22:00 по CTV, Taiwan
Сюжетна линия ~
Синът на хотелиер, който има всичко, Pu Xi Huan (изигран от Парк Джунг Мин) e 4D палаво момче, което иска да избяга от досадата на фамилния бизнес и да лети свободно. Уморен да слуша бизнез споделянията на баща си, той избягва на 20-та си сляпа среща и случайно среща Mi En, пекарка от Тайван (изиграна от Jian Man Shu). По време на почивката си в Тайван, той е ударен с тиган в главата и губи своята памет. И така започва любовната идилия между 4-ма човека.
Снимката е наистина хубава...а аз тъкмо изгледах епизода. Толкова ми харесва актьорската игра на Мин Толкова е сладък. Превключването на корейски ми е любимо...както си говори и после започва на корейски "айш", "чинча" Не може да устоиш на чара му..
PS-Вече не мога да се ориентирам коя снимка съм пуснала и коя не, моля ви, не се сърдете, ако някоя я виждате за втори път сред новите. Иначе започвам да гледам драмата от идната седмица и вече съм нетърпелива, а това, че имам цели 5 епизода за гледане ме прави още по-спокойна....
хихи Лоли и да се повторят..не се притеснявай За нас е удоволствие да си ги гледаме А драмичката и аз не съм я гледала още,но се надявам скоро време да намеря време
Може би наистина съм единствената. Някои хора те чакат да я преведеш на български. Интересна драма...Лошото е, че само по един епизод пускат и нямам търпение всяка седмица. Бързо се превежда на английски обаче. Сериозен отбор. Няма как да не ти хареса. Джунг Мин през цялото време грее от екрана и носи много настроение с веселия си характер. Като я загледаш ще може да я коментираме по-обстойно
PS-Вече не мога да се ориентирам коя снимка съм пуснала и коя не, моля ви, не се сърдете, ако някоя я виждате за втори път сред новите. .
Намерила Лоли за какво да се извинява. Аз нямам против и да ги потретиш..така му се радвам...ахххх благодаря ти Лоли Аз все още не съм започнала да я гледам драмата(нито тази на Бебо)..ама да си догледам това което съм почнала..да си дам малко почивка..не мога един през друг да ги почвам...та така Минааа чакай меееее.
Може ли някой да ме просветли тази мацка защо е облякла булченска рокля... Хм, нали уж сватбата се провали... Аз гледам превютата, ама то оттам не всичко може да се схване...
Sponsored content
Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden'