Заглавие: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 7/21/2011, 14:09
First topic message reminder :
Както вече споменах, моментът настъпи. Парк Джунг Мин замина днес за Тайван, за да участва в тайванска телевизионна драма. Сценарият на драмата е написан специално за него от Анджи Чай и какъв ще е сюжетът все още е мистерия... Насладете се на прекрасната му усмивка, докато излязат подробности... Мисля, че той е истински щастлив, чака този момент от пролетта...
В тази тема ще се отразява престоq на Мин в Тайван за целия този дълъг период. Вечери, пътувания, предавания, всичко извън драмата и случващо се в Тайван - тук.
photo's credit: onlymin facebook
Teaser ~
Излъчване: От 24.02.2012 всеки петък от 22:00 по CTV, Taiwan
Сюжетна линия ~
Синът на хотелиер, който има всичко, Pu Xi Huan (изигран от Парк Джунг Мин) e 4D палаво момче, което иска да избяга от досадата на фамилния бизнес и да лети свободно. Уморен да слуша бизнез споделянията на баща си, той избягва на 20-та си сляпа среща и случайно среща Mi En, пекарка от Тайван (изиграна от Jian Man Shu). По време на почивката си в Тайван, той е ударен с тиган в главата и губи своята памет. И така започва любовната идилия между 4-ма човека.
Оооо да и за мен е важен края...задължително трябва да е с хепиенд...Предполгам и се надявам драмичката на Мин да има много хубав край...Все пак с тази негова усмивка..няма начин да няма
Надявам се да има хепиенд! Имам си изградена представа как може да свършат нещата за героите и се надявам да стане така...иначе...ще се разочаровам тотално.
ПП-Този шемет Мин пак ли си губи паметта... Какви са тези жени дето се натиска с тях... Ро, аз гледам всеки път превютата, поне това... И в общи линии сюжета го следя там... Не че се разбира нещо, ама си правя общо съчинение по картинки и драмата ми харесва, гледайки ги... Обаче сега това превю за 15 ме хвърли в шаш и паника... Добре че остава един епизод...
Първия път не си губи паметта. Нарочно се преструва, защото Миен не му дава да остане там, а той не иска да се връща в Корея понеже живота на бизнесмен не му харесва. Този път обаче си губи паметта доколкото мога да разбера и не помни Миен, а тя сега му се хвърля така да се каже. Ми нека и е пък...когато той я харесваше тя летеше по брат му, а сега обратното. Тези от магазина за торти се опитват да му помогнат да си спомни, а онези мацки дет му се натискат в дискотеката не ги знам какви са. По думите които казва мисля, че се самоубеждава, че не може да е харесвал момиче като Миен, а харесва онези по-разголените...ама явно в последствие си спомня. Ще има хепиенд. Не може да няма...
Е, то мн секси сценки има в това превю... Хубаво ми е да го видя и такъв - нахан и егоцентричен любител на женска компания... Отива му... Понякога... Не искам да е такъв в живота...
Определено последния епизод ще бъде страхотен съдейки по превю-то...Не искам да свършва...Толкова ми е хубаво. И, да Нуна. И аз го харесвам в такъв образ. Самоуверен и нахакан Обаче е много мила душичка в действителност и виждайки го в друга светлина ми е много интересно ...хаха
Аз в превютата видях, че се бие с някакви... И мисля, че благодарение на тях си губи паметта, както ни разказа Ро.. Обаче повече подробности не зная, защото от превютата толкова се разбира, останалото е въображение...
Така е, Нуна...Заради ония изроди Мин падна и се удари и забрави всичко, което е преживял в Тайван Интересен епизод се очертава...Пускам си го веднага без субки...(няма кой да чака)...Ще правя съчинение по картинка както казва Нуна Предпоследен епизод..Другата седмица свършва
Е, днес вече наистина последен епизод И след това, за да го виждам пак ще трябва да гледам драмата отново и отново Хайде Мин, чакаме те да се появиш от някъде
Не зная какво да правя, Ро... Не ми се иска да гледам последния епизод, преди да съм почнала началото... Искаш ли ти да ми кажеш има ли хепиенд или не...
Дам, ако искаш го сложи в спойлер, да не се разстрои някой, че не обича да знае края... Аз обичам, така че искам да го зная. Предварително благодаря. То като си гледала повечето неща със субки, после вече и без субки си разбираш как стоят нещата... Важното е да влезеш в ритъм...