Автор | Съобщение |
---|
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 8/31/2012, 19:02 | |
| Този сериал ми става все по-интересен като чета така. Значи бързо ще припкам да изгледам поне 11 епизод тази вечер. Знаех си че писането в споменика ще е ключово. Честно и аз мисля, че Ши Уан много харесва Ми Ан и затова не казва къде е на баба си, въпреки че съжалява, че ги наранява с мълчанието си. Поне едно "добре съм" според мен можеше да каже. Колкото до бащата на Ши Уан, освен некадърник и че иска Хан Сянг на поста изпълнителен директор е и глупак. Добре не иска публичност, не че в полицията ще изтече, но... поне детектив ако бе наел щеше сина му да открие и без излишни перипетии. Той ме дразни! Тан Рюу според мен също е изстрадал образ. Той само обичаше Ай Лин и искаше да е с нея. Правеше всичко, което баща й каже и влагаше усилия в компанията, дори търпеше всичките капризи и действия на Ай Лин, както и думите й че не го харесва. А тя е патка ако остави възможността да бъде обичана истински заради някой като Хан Сянг. |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 8/31/2012, 19:28 | |
| И мен ме е яд заради Тан Рюй, но той си отмъщава мн солидно за измяната, за което се радвам. И ако Ми Ан не беше спасила кожата на Хан Сянг тогава, той щеше мн да го закъса... Драмата е мн хубава. Честно казано нямах големи очаквания за нея, но тя се оказа изключително положителна и нежна история... Зарежда те с позитивизъм. Ролята на Мин си е на слънце... |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 8/31/2012, 19:42 | |
| Неговата да, слънце си е. Както казах чист и невинен изглежда. Драмата е интересна и държи под напрежение. Ще изгледам един епизод и ще споделя отново впечатления. |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 9/2/2012, 05:52 | |
| Изгледах епизод 13... До преди известно време защитавах Тан Рюу, но той постъпи гадно крадейки скиците с тортите на Ми Ан. Разбирам го, че иска да нарани и "затрие" Хан Сянг, но по този начин наранява и Ми Ан и компанията на Ай Лин, която толкова обича. Лошо държание, промени ми мнението за него. Хан Сянг дори стигна до подлостта да отвлече и завърже Ши Уан... що за брат е това?! Ши Уан дори не искаше компанията и ако му беше обяснил със сигурност щеше да остави компанията на брат си. Но Хан Сянг го изигра и него. Промени се характера на героят му тотално, чак яд ме хвана. Не вярвах, че бащата на Ши Уан ще го изведе така от кафенето, моментът бе много емоционален. Тогава държанието на Ми Ан ме ядоса, понеже го отхвърли. Вярно, че той излъга, но пък я обича и искаше да е с нея. А тя направо си го изгони от кафенето. След това като не можеше да прави торти си пролича, че и тя го обича истински и повече от Хан Сянг и държи на него вероятно повече от обещанието към баща й. Дори си взе отпуска само и само да се отърси. Интересен развой на събитията през цялото време. Драмата определено държи в напрежение. Сега ми е интересно Ми Ан ли ще прави тортата за мароканската принцеса? Предполагам ще е тя. А, да допълня. Онази дебеланка (с извинение, но не и запомних името), дето беше годеница на Мин, се държа точно глезено... Мин е прав, че ако не получи нещо или не стане на нейната изпада в истерия и започва да се тръшка. Това не е любов, а просто каприз към нещо/някого просто да го притежава. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 9/2/2012, 10:20 | |
| Ди, няма Ми Ан да прави тортата, те си имат сладкари в компаниите... Просто тази торта ще е ключова за отношенията между Ши Уан и Хан Сянг... А иначе и мен ме е яд на Ми Ан, че така го прогони, беше доста тъпо... Изглежда се опитват да покажат, че тя просто не осъзнаваше чувствата си към Ши Уан, защото той така или иначе беше винаги до нея. Само че всички се държат мн тъпо към него после. 14 епизод е гаден епизод. |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 9/2/2012, 17:48 | |
| Сладури, току що приключих драмичката. Наистина невероятна Сравнявай ки ги с Glowing She на Бейби Джун, ще ме извинявате, но тя няма никаква сюжента линия, която да е проследена и добре да са развити историите на геройте. Тази на Джунг Мин, определено ми хареса в пъти повече. Имаше си герои, които претърпяха множество поврати и проблеми. Страхотно развитие на няколко паралелни истории. Сценария също бе приятен и ненатоварващ. За последните 3 епизода... Мин си загуби паметта, частично, но беше интересно как си "връща" за всичко на Ми Ан. Въпреки че отрицаше, че може да я хареса, той отново се влюби в нея и се тревожеше. Притесни се когато тя зачезна с онзи мъж от бара и се втурна да я спаси. През цялото време малко по малко се сещаше за Ми Ан, а накрая като я целуна си спомни всичко - толкова се зарадвах на този момент. А последните минути как само се престори че го боли кръста и падна на колене да предложи брак на Ми Ан. Много ми хареса как го направи, беше мило и приятно, някак романтично, дори и да няма типичната романтична обстановка. Бабата на Ши Уан омекна пред Хан Сянг, това също бе важен момент. Без него и признаването от баща му мисля, че драмата не би имала завършен вид. Страшно много ми хареса и бих я гледала още много пъти. |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 9/2/2012, 22:00 | |
| Ди, аз също мисля така. Драмите на Бебо направо ме разочароваха. Не актьорската му игра, а самите драми. Драмата на Мин е забавна и е приятна за гледане. Спомням си онзи момент в който се целунаха (то не беше веднъж де). Мин е толкова нежен и романтичен. И аз бих повторила драмата... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 9/9/2012, 14:49 | |
| Fondant Garden започва да се излъчва в Хонг Конг на 16.09.2012 по TVB Pay vision 807/808! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 9/18/2012, 20:00 | |
| |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 9/18/2012, 20:49 | |
| Значи вече драмата се излъчва и в Хонг Конг...Супер новина... Това фен арт-че е мноого сладко |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 9/28/2012, 16:33 | |
| Официални снимки ~ |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 10/31/2012, 16:10 | |
| Най-прекрасната целувка в драмата... Е, може би не... Но беше най-чаканата... |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 11/1/2012, 19:09 | |
| Да, тази целувка беше страхотна, но защо ли я бях забравила...Явно трябва отново да изгледам епизодите |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 11/1/2012, 20:09 | |
| Аз целият си го спомням, но не бих отказала едно гледане отново... Тази драма е страхотна... |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 11/1/2012, 20:15 | |
| Нуна, ти знаеш ли къде я има с хубаво качество и английски субтитри? |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 11/1/2012, 20:19 | |
| Хубаво качество няма за жалост. Бях я намерила с огромна резюлюция, обаче един епизод беше по 4,7 ГБ, което е ужасно много... И за жалост субките не бяха пригодни за версията... Така че изобщо не я свалях повече... А за английски субки... При положение, че съм отделила от живота си 2 месеца и половина, за да преведа и редактирам на български.... |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 11/1/2012, 21:38 | |
| Ами да бе, наистина...ти го беше превела...толкова ми е акъла и съм забравила... Мерси, че ми припомни, а и аз мисля да я изгледам наново тази драмичка |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 11/2/2012, 12:30 | |
| Изгледай го. Той не омръзва. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 11/10/2012, 19:13 | |
| Чудя се този момент от къде е... В смисъл... ясно е, че е снимка зад кадър без никаква връзка със сюжета заради шапката, но се вижда, че са на снимачната площадка и снимат сцена... Коя ли е? |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 12/8/2012, 18:15 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 12/21/2012, 18:29 | |
| Помните ли този момент? |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 12/23/2012, 12:24 | |
| Помня го...Мин, не си дава момичето |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 12/29/2012, 13:37 | |
| Никакво даване... Мин беше толкова невинен и прекрасен мъж... Пак ми се гледа драмата... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 1/19/2013, 19:00 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 1/26/2013, 19:40 | |
| И изобщо никой не го разпозна тук.... Изключителна дегизировка |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' | |
| |
|
| |
| [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' | |
|