Заглавие: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 7/21/2011, 14:09
First topic message reminder :
Както вече споменах, моментът настъпи. Парк Джунг Мин замина днес за Тайван, за да участва в тайванска телевизионна драма. Сценарият на драмата е написан специално за него от Анджи Чай и какъв ще е сюжетът все още е мистерия... Насладете се на прекрасната му усмивка, докато излязат подробности... Мисля, че той е истински щастлив, чака този момент от пролетта...
В тази тема ще се отразява престоq на Мин в Тайван за целия този дълъг период. Вечери, пътувания, предавания, всичко извън драмата и случващо се в Тайван - тук.
photo's credit: onlymin facebook
Teaser ~
Излъчване: От 24.02.2012 всеки петък от 22:00 по CTV, Taiwan
Сюжетна линия ~
Синът на хотелиер, който има всичко, Pu Xi Huan (изигран от Парк Джунг Мин) e 4D палаво момче, което иска да избяга от досадата на фамилния бизнес и да лети свободно. Уморен да слуша бизнез споделянията на баща си, той избягва на 20-та си сляпа среща и случайно среща Mi En, пекарка от Тайван (изиграна от Jian Man Shu). По време на почивката си в Тайван, той е ударен с тиган в главата и губи своята памет. И така започва любовната идилия между 4-ма човека.
Дам, Вери, чудесно казано - това си е истинска пародия! Как се снима филм отново - това да не е детска шега... Бабетката е напълно изкукала... Но тя си е известна като голяма гад в Тайван, той за какво се е затичал към нея... Хайде сега нека снима втори път, а на финал може и още един, а ние драмата ще чакаме на куково лято...
Мисля,че тази жена влиза в критическата и я обливат топли и студени вълни и тя не знае всъщност какво харесва.... 10 млн.... тая как мисли,че се правят 10 млн., да ги даде тя от джоба си + това нали и на новата и на старата актриса трябва да се плати, старата актриса не е виновна,че тази женичка не е харесала нищо... и графика на Мин, тая какво си мисли подяволите......... иска пак да припада и да го виждаме като полужив по снимките ли.....
как с лека ръка е решила всичко Милия Мин много му е трудно първо че целия му график коренно се е променил а и плановете му , второ пак на ново всичко трябва да снима а и не по кое да е време а през най-студеното 10 градуса ужас аз сега замръзвам пък за него не ми се мисли Той няма ли право да си почине.Нямам думи просто
Днес е била пресконференцията на драмата в Корея, има тема за това... Тук ще пусна няколко снимки, засягащи драмата и актьорския състав, както и нашата 'любима' режисьорка...
Снимките на драмата в Инчон приключиха! Снимачният екип ще се връща в Тайван. Джунг Мин този благословен човек! Надви всичките ни! Повечето от екипа са бoлни!
За мен драмата има риск да се провали, предвид действията на Анджи Чай... И се надявам след като е толкова велика да е отчела риска и да се погрижи да го елиминира... Това е Мин, а после той има огромна вяра в нея... Не искам да го предава...
Аз не я харесвам особено... Харесвах предната повече... Но обърнахте ли внимание, че Мин е бос... Няма чорапки... Това момче се нанаучи да си обува чорапки, винаги така си ходи... Хайде това не е проблем, ама като зная колко е било студено и се питам как не е замръзнал... Защото колкото и да са му красиви обувките, той е бос! Глезените му са голи!
Ми той в този ден е сменил три тоалета, три чифта обувки и е бил на три мероприятия... Да не говорим, че след това отново е бил в четвърти чифт дрехи, за да дава интервюта... Така че сигурно му е писнало... Всичките му тоалети могат да се видят в темата за самата пресконференция...
Нали, Ви, и мен тази усмивка, още ме крепи тук... А отдавна плача за леглото си от умора... Хм, това мнение ще си е чист спам, няма какво да сложа по драмата или поне не помня да имам...
Около 0:35 и 2:26 много ми е сладък абе изобщо в цялото клипче е невероятен Мин. Усмивката му никога не слиза от лицето му И аз като теб Лоли умирам от любопитството
По-скоро се пази да не се разболее... Откакто застудя, не е спирал да носи маската, а и това е поредното му пътуване, може би вече е изгубил желание да е красив по летищата... По-скоро иска да му е удобно, топло и да се предпази от настинка... Нямам нищо против, Мин е красив и с маска... В такива моменти забелязвам колко е гладка кожата му и как около очите няма никакви бръчки... Иначе в Корея е казал, че ще има активност през лятото... Това не зная какво значи... Но тази драма се точи все едно снимат 'Дързост и красота' и съответно това 'лято' не зная какво значи за него...
Sponsored content
Заглавие: Re: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden'