Заглавие: [Park Jung Min]Tайванска драма ~ 'Fondant Garden' 7/21/2011, 14:09
First topic message reminder :
Както вече споменах, моментът настъпи. Парк Джунг Мин замина днес за Тайван, за да участва в тайванска телевизионна драма. Сценарият на драмата е написан специално за него от Анджи Чай и какъв ще е сюжетът все още е мистерия... Насладете се на прекрасната му усмивка, докато излязат подробности... Мисля, че той е истински щастлив, чака този момент от пролетта...
В тази тема ще се отразява престоq на Мин в Тайван за целия този дълъг период. Вечери, пътувания, предавания, всичко извън драмата и случващо се в Тайван - тук.
photo's credit: onlymin facebook
Teaser ~
Излъчване: От 24.02.2012 всеки петък от 22:00 по CTV, Taiwan
Сюжетна линия ~
Синът на хотелиер, който има всичко, Pu Xi Huan (изигран от Парк Джунг Мин) e 4D палаво момче, което иска да избяга от досадата на фамилния бизнес и да лети свободно. Уморен да слуша бизнез споделянията на баща си, той избягва на 20-та си сляпа среща и случайно среща Mi En, пекарка от Тайван (изиграна от Jian Man Shu). По време на почивката си в Тайван, той е ударен с тиган в главата и губи своята памет. И така започва любовната идилия между 4-ма човека.
Охххххх Лоли не само че ми пълниш душата ,ами внасяш цвят в сивото ми настроние. А за превюто какво да кажа,ех гледах го със затаен дъх.Толкова е сладък Мин,и не е дублирааааан.Ухууууууу Обаче сцената дето паднаха на леглото накрая...ммм онзи негов поглед..аууу направо изгаря. Ей този Мин.
Корейският идол Парк Джунг Мин и новоизгрялата актриса Jian Shu Man са любовна двойка в драмата 'Fondant Garden'. И двамата са снимали драмата и в Корея, и в Тайван, дори комуникацията им е интернационална. Джунг Мин знае не само японски, но учи и китайски през последната една година. Jian Shu Man също се интересува от корейски и японски и двамата използват и трите езика, за да си говорят. Парк Джунг Мин ще й каже: 'Глупачка' на китайски, тя ще му отвърне: 'Глупак' на корейски. Техните караници са винаги забавни.
Парк 'Златната сянка', обикновен в ежедневието си След като обличат дрехи на Brooks Brothers, Парк Джунг Мин е помолен за прегръдка с партньорката му по време на фотосесията. От фотографския екип казват: "Те се снимат като любовници в драмата, но са и приятели извън екрана." Jian Shu Man признава, че неината виталност е на момче и дoри прегръща Джунг Мин през кръстта (като момче). Тя споделя: "Не взимаме фотосесията на сериозно, знаем как да се шегуваме." Парк Джунг Мин е известен като "Златната сянка" Той винаги обръща внимание на ъгъла на камерата, на светлината и светкавицата. След фотосесията, той преглежда всяка снимка за изгоряло по бузите или сенки под очите му и неодобрява такива снимки: "Стар съм." Той е много заинтересуван от това как ще изглежда на екрана. Но пък е много обикновен в ежедневието си. Веднъж той носил спортен екип на летището в Япония и феновете го видяли, тогава от японската му агенция му казали: "Ако нямаш дрехи, то тогава ние ще ти купим."
ource: Chinatimes English translation: RPJM (royalpjm.wordpress.com)
ПП-Шу Ман се е подстригала като момче. Сладка е така, мн ми харесва. Обаче все пак Анджи Чай, макар и толкова по-стара от тях, продължава да си е моят фаворит.
ПП-Момичета, няма да качвам ютуб версията, защото всички знаем, че клипчетата изчезват. Ако имате въпроси по линкчето - кажете. И моля ви, кажете ми, ако искате да ви сложа епизода без субки за даунлоад. Имам го, но не зная трябва ли ви.
Почуствах успокоение,като видях,че Мин се е прибрал в Корея Но се надявам да се задържи повече време в Корея.... Мм Ди аз знам,че после ще заминава в Япония но дали ще се връща за снимки за сериала не знам.Но до тук ще замълча,че може и да давам грешна информация
Драмата вече е заснета, ако се връща в Тайван, то ще е за някоя фен среща или промоция около нея. Няма какво да снима повече, така че мисля, че дългият му престой там приключи. Сега не е ясно колко ще остане в Корея, но със сигурност скоро заминава за Япония, където ще подготвя албум на японски.
Fondant Garden стартира излъчването си на 24.02.2012, предизвиквайки похвали от зрителите с потенциал за нарстваща зрителска аудитория, миксирането между китайски и корейски от Парк Джунг Мин предизвика интерес от страна на зрителя, а китайския дублаж от Eli Si не предизвика недолство, зрителите усещат адаптирането на гласа му към ролята, която прави дублажа му професионален и да звучи естествено. Парк Джунг Мин и Кингоне са в главните мъжки роли в драмата и зрителите защитават любимеца си като мислят, че Кингоне е красив, а Парк Джунг Мин сладък, а присъствието на Шу Ман е доста освежаващо. Тя работи като професионална сладкарка, а за сцените в Ginseng Chicken Soup, зрителите казват: "Драмата е много изкушаваща, кара хората да огладняват като я гледат." А експресията на Шу Ман е драмата се описва като: "Пълна глупачка" Сцените зад кулисите карат зрителите да падат от смях, Парк Джунг Мин е изключително забавен, защото забравя репликите си. Той признава себе си за: "Негодник", означавайки, че напълно се обърква. Докато са репетирали за драмата, той дори нарича Шу Ман, че е негова приятел (гадже), за което Кингоне коментира: "Ако тя е твоята приятел, значи ти си нейн приятелка?" В драмата, героят на Парк Джунг Мин е момче, което не иска да поеме семейния бизнес, което предизвиква конфликти с баща му. В реалния живот, Джунг Мин наистина е имал проблеми с родителите си, те са били против да работи в шоубизнеса, неговият баща е консервативен човек, който се е надявал да види сина си като офис служител, но Джунг Мин настоявал и не се предавал и е имало конфликт в семейството, тъй като той е бил най-малък и просто е трябвало да се съобразява с желанията на семейството.
Source: 中國時報 / 洪秀瑛/台北報導 Eng Translations: RoyalPJM (royalpjm.wordpress.com)
Тоест Мин зад сцената хихи колко са се забавлява ли с Мин ..:) ахх Колко се радвам,че Мин не се е съгласил с родителите си...То такъв талант как може да остане скрит
Мин е роден да бъде актьор! Прекрасен е а и е адски способен да разсмива хората. От това което чета може да се каже, че ситуацията в драмата малко прилича на истинския му живот. Толкова ми хареса първият епизод и сега с нетърпение чакам следващата седмица.