|
|
Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Преса 7/29/2013, 22:31 | |
| Baby Jun в турското списание 'Trendy' ~ |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 9/1/2013, 17:35 | |
| Материал от корейската преса ~ |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 9/24/2013, 17:01 | |
| F to F ~ японско списание
credit: KimHyungJun_SexyBoyPeru |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 9/24/2013, 17:07 | |
| Hansute ~ японско списание credit: saooori89 + KimHyungJun_SexyBoyPeru |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 9/25/2013, 17:18 | |
| - Lollipop написа:
Hansute ~ японско списание credit: saooori89 + KimHyungJun_SexyBoyPeru Тази година, феновете на SS501 бяха ни подарили облепен автобус за 8-та годишнина от създаването на групата. Моля те, разкажи ни за чувствата си към феновете, които те подкрепят. Джун: Не е нужно да го казвам отново, те са хората, които са извървели пътя с нас от дебюта, та досега. Има такива, които ни подкрепят от дебюта. Също така има такива, които са ни подкрепяли и отпреди това. Наистина искам да видя колко се може повече от феновете си. Като пример: да застанем пред феновете си на сцената, да ядем нещо вкусно заедно, искам да пея за вас... Но напоследък това не се е случвало. Преди всичко изпитвам съжаление. Ние искаме да имаме възможност да бъдем с вас отново. Сега ние наистина бяхме изненадани от автобуса, също така бяхме много щастливи. Мои познати ми каза: "Видяхме автобуса.", беше го видял в Апгуджонг и Сеул. Бях много горд да им кажа: "Нашите фенове го направиха." Наистина съм благодарен на феновете си.
eng.trans: yuhki07 |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 9/28/2013, 13:10 | |
| - Lollipop написа:
F to F ~ японско списание
credit: KimHyungJun_SexyBoyPeru
'Two of Us' е песента спомен за рождения ми ден. Така че се опитах да създам песен в стила, който харесвам. Обикновено аз пиша музиката и текста, но не съм продуцирал. Исках да го направя. Ако имам възможност, бих искал да се присъединя към продуцирането на албум и на друг артист. Дуетът с Кота беше в добра атмосфера, за което съм много доволен. Силата на експресията се усети в дуета. Мисля, че това беше едно добро решение. Обещах отново да работя с Кота.
Дуетът с Кота беше в добра атмосфера, за което съм много доволен. Силата на експресията се усети в дуета. Мисля, че това беше едно добро решение. Обещах отново да работя с Кота.
Какво мислиш за сцените със самолета? Голям страх!!! Никога няма да го направя отново (смях) Сценарият беше наистина хубав. Също така бях доста безсрамен високо от земята. Но...
Във филмът 'Actors are actors' имам специално участие. Играх роля, която има въздействие. Харесвам драмата. Но мисля, че филмите са наистина готини. Така че искам да играя във филм в бъдеще.eng.trans: yuhki07 + scan: saoopri89 |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 11/2/2013, 20:10 | |
| Hanryu Senpoo ~ vol.15 Джун: Обичам да прекарвам време със семейството ми. Така че мислех да вечерям с тях след партито за рождения ми ден. Но не успяхме, защото времето не беше удобно.
Какво винаги носиш в чантата си? Слушалки!
Какво слушаш непрекъснато? "Always Love You"! Често слушам песните си, защото ми харесват. Също така слушам Trey Songz, Taio Cruz. Харесвам хип-хоп. (смях) Имаш ли момент, който не можеш да забравиш? Дебюта ми. Дебютът на SS501 през 2005. Бях доволен, защото почувствах, че новият ми живот започва.
Каква е очарованието на музиката? Може да се представи само в 3 минути.
Какво е най-важното за теб за твоите песни? Да разбереш песента. Не просто една любовна песен. Как обичаш? Как се влюбваш? Прочитам текста отново и отново.
Какво със сигурност искаш да постигнеш в живота си? Много. Аз съм певец. Искам да изляза на наистина голяма сцена. Чувствам, че нещо не достига. Целта ми е да изляза на голяма сцена в 20-те си години.
На на личността Ким Хьонг Джун, каква е целта в живота? Искам да се оженя в началото на 30-те си години. Искам да ида на концерт с детето си. Цялото семейство. Баща ми, майка ми. Доволен, ако всички се забавляват на моето шоу. Това е целта ми. Моята цел за 30-те. (смях)English trans by @yuhki07 |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 11/4/2013, 20:51 | |
| |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 11/17/2013, 20:49 | |
| Бейби на страниците на списание от Боливия ~
|
| | | direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Преса 12/18/2013, 17:37 | |
| Хьонг Джун е на страниците на вестник 한국경제 в декемврийският брой излязъл на 9-ти. В брой разкриват личността му на модел на Lotte JTB. Credit: @click727 |
| | | direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Преса 1/18/2014, 11:56 | |
| Ким Хьонг Джун в 42 брой на EL LÍDER DE ASIA, излязъл на 14.1.2014 Credit: https://www.facebook.com/asia.aldia |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Преса | |
| |
| | | |
Страница 6 от 6 | Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6 | |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|