Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Преса 8/21/2012, 23:39 | |
| Само като гледам неговата снимка колко е готина, си мечтая по-скоро да излизат сканчета... W Korea ~ септември 2012 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 8/27/2012, 09:25 | |
| Korean Wave ~ vol.50 credit: twitter |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 8/27/2012, 10:50 | |
| 2012-2013 KOREAN ACTORS & ACTRESSES BIOGEAPHY |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 9/11/2012, 15:46 | |
| Asia Pop ~ vol.15 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 9/18/2012, 15:36 | |
| |
|
| |
Lollipop
| |
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 9/24/2012, 17:55 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 9/24/2012, 20:27 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 9/26/2012, 13:32 | |
| Извинявам се, че отново същото списание, в пореден пост, но след като намирам по-качествени сканчета, не мога да не ги споделя с вас... А ако ви е неприятно за бъдеще ще зная да не го правя |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 9/29/2012, 12:10 | |
| Japan Shukan Josei (weekly women) ~ 31.07.2012 credit: ujieel |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 9/30/2012, 09:17 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 10/14/2012, 13:39 | |
| Vogue ~ vol. 10/2012 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 12/24/2012, 17:15 | |
| KNTV Guide ~ vol.1/ 2013 |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Преса 12/27/2012, 21:15 | |
| |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Преса 12/28/2012, 16:51 | |
| |
|
| |
Lollipop
| |
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 1/3/2013, 13:45 | |
| - direndur написа:
Интервю на Хьонг Джун с ASTA MAG Vol.06 No.72 за януари 2013 Credit: @SakuraDream501 Превод на български: Lollipop Превод от тайландски на английски: aor22 Scan: Sakura Dream
Аста: Какво те води в Тайланд този път? Каква е реакцията на феновете ти? Бебо: Този път имам шанса да се присъединя към събитието "Thailand-korea Friendship Festival 2012". За мен е огромна чест да участвам в нещо, което се организира от Тайланд и Корея заедно. Доволен съм да се срещна с феновете си, защото не съм идвал в Тайланд от много време. И въпреки това феновете ми тук следят работата ми и винаги ме посрещат топло. Наистина съм доволен.
Аста: Вече хапна ли си тайландска храна? Бебо: Преди съм опитвал Tom Yum Kung. Много е вкусно. Този път опитах много тайландски ястия като вчера ядох Poo Pad Pong Karee (пържени раци в жълто къри).
Аста: През 2012 ти участва в 2 драми, моля, разкажи ни за героите си в драмите, колко различни бяха те? Бебо: В “Sunshine Girl” изиграх ролята на Канг Мин, който беше арогантна топ звезда. В 'Late Blossom' е почти същият, но е доста по-мълчалив от героя ми в първата драма.
Аста: В “Sunshine Girl” изигра доста гореща сцена, каква беше реакцията на нея? Бебо: Първата реакция беше на семейството ми, те бяха шокирани. Но в първи епизод трябваше да се покажа така (смях). И реакцията на феновете ми беше шок, те за първи път ме виждаха така.
Аста: наскоро издаде албума си 'Escape'. Разкажи ни за концепцията на албума. Бебо: Това е вторият ми албум, има 5 песни, песните са с различни стилове, които исках да включа като танго, денс и балади. Този албум е моето израстване. Впечаления ми останаха от снимането на мини драмата с Канг Джу и Ли Ки У. Бях много развълнуван, защото никога не съм работил с топ актьори преди. Докато снимахме беше лято и имаше една сцената, в която трябваше да тичам близо до един воден канал, но по това време имаше мн комари. Докато тичах комарите влизаха в устата и носа ми.
Аста: Как се чувстваш откакто си соло? Самотен? Бебо: Самотен бях в началото, защото не бях свикнал. Но сега, след вече 3 години соло, как лети времето, съм свикнал и се забавлявам с работата си.
Аста: Подържаш ли връзка с някой друг от групата все още? Бебо: Разбира се. Чуваме се често. Някои хора може би си мислят, че вече не се срещаме, но всъщност ние подържаме връзка и все още си говорим.
Аста: С кого си се чувал най-често? Бебо: С Хьон Джунг, но напоследък той е зает, така че вече не се чуваме често.
Аста: Ким Кю Джонг сега в казармата, скоро и ти ще влезеш, имаш ли някакъв план? Бебo: Малко се тревожа сега, но не съм подготвил нищо специално, тъй като няма какво да правя нещо сериозно. Да отслужиш военната си служба е нещо, което трябва да бъде направено, тя не е краят на живота, а е ново начало на нов начин на живот. Ще се опитам да работя упорито, а когато изляза от казармата ще работя още по-упорито. Сега в бъдеще планиран много неща, така че не се тревожете за мен.
Аста: Какво става с Ки Бум? С какво се занимава той сега? Бебо: Той има дейност в Япония.
Аста: Ако можете да направите дуетен албум заедно, какво концепция ще има? Бебо: Хахахах, може би ще бъде концепцията на братятa. В музикално отношение сигурно ще е R&B и денс, защото и аз и брат ми харесваме денс стила.
Аста: Какво ще правиш през 2013? Бебо: Следващата година може би ще имате възможност да ме видите по-отблизо. Тъй като през тази година имах много дейности в Корея и Япония, така че планирам да разширя дейността си в други страни като Тайланд и др в Азия.
Аста: Имаш ли в спомените си някоя случка за Коледа? Бебо: Когато бях в началното училище, се срещнах с Дядо Коледа наистина. Моят учител се беше облякъл като Дядо Коледа и ми даде една книга, това е моят силен коледен спомен.
Аста: Когато беше дете какво най-много искаше да получиш за Коледа? Бебо: Минало е много време оттогава, не си спомням, но сега това, което искам, го получих вече. Подаръкът, който искам е... семейството ми да е винаги в добро здраве.
Аста: Има слухове, че светът ще свърши на 21.12.2012. Вярваш ли в това? Бебо: Хахаха, не съм някой, който би повярвал в подобни неща. Може би е истина, но не искам да е така. Може би е само слух. Имам много планове, така че не искам светът да свършва.
Аста: Ако на 22.12.2012 светът не е свършил, какво ще правиш? Бебо: Това е добре, може би ще ида на парти с приятелите си.
Аста: Последно, кажи нещо на нашите фенове. Бебо: Благодаря на всички ви, другата година ви обещавам, че ще дойда в Тайланд много пъти и ще имам много дейности, които да споделя с феновете си. Моля ви, продължавайте да следите работата ми. Благодаря ви за интервюто.
Коментар от Аста: Изглежда сякаш интервюто приключи, но все още не беше така. След като получихме неговия автограф и си стиснахме ръцете, ние тръгнахме да излизаме от стаята и неочаквано Хьонг Джун ни пита: "Срещали ли сме се преди? Мисля, че ви познавам." Ох... ОМГ!!!!! За първи път идол ме пита нещо такова (никога идол не ме е питал това преди) Ние му отвърнахме: "Всеки път, когато SS501 са идвали в Тайланд, ние винаги сме се срещали с вас, за да представим новините." След което той се отправи към нас, стисна ни ръцете и каза: "Знаех си! Помнех ви. Благодаря, че ми взехте интервю и този път!"
|
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 1/3/2013, 16:05 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 1/7/2013, 15:15 | |
| Asia plus ~ |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 1/8/2013, 16:55 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 1/8/2013, 16:57 | |
| Chinese Epop ~ vol.394 credit: on tag |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 1/8/2013, 17:02 | |
| Young Generation ~ vol.410 credit jhchan501 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 1/20/2013, 15:18 | |
| Asia Magazine ~ |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 1/22/2013, 18:55 | |
| Trendy ~ vol.1/ 2013Това е промо. Официално списанието ще излезе на 24.01.2013... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 1/23/2013, 14:36 | |
| Hansute ~ vol.7 credit: Takako |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Преса | |
| |
|