|
|
| |
Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: На Горещия стол или... 11/13/2011, 19:27 | |
| First topic message reminder :Играта Горещ стол стартира. В тази тема ще задаваме въпроси на избрания една седмица (от понеделник до понеделник). Всеки понеделник на Горещия стол ще сяда нов човек. Можете да задавате каквито въпроси искате - всичко, което винаги си искал да питаш, или онова, за което все не си намирал повод...
Анкетата за гласуване можете да намерите --->tuk. Дай своя глас, за да изберем кой да седне на Горещия стол идната седмица. Също, ако имаш желание да участваш, може да го направиш, като напишеш мнение в темата с анкетата, за да те включим при следващата.
Искам да подчертая, че както участието в играта не е задължително, така и участниците не са длъжни да отговарят на въпросите на хора, които НЕ желаят да се включат в тази игра. Спокойно може да игнорирате въпроси на такива потребители, защото не е честно само да питат, без да отговарят.
Let's go!
Последната промяна е направена от Lollipop на 8/6/2012, 23:07; мнението е било променяно общо 6 пъти |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
| Заглавие: Re: На Горещия стол или... 8/7/2012, 08:03 | |
| Ухуху, мерси много за въпросчетата :))))) 1. Каква искаше да станеш като малка? - Това е един доста комплексен въпрос, защото сменях желанията си има няма всяка година...Но най-дълго исках да стана зъболекар или моден дизайнер :D Сверите са просто ггениални :) 2. Имаш ли брат/сестра? - Имам брат на 17 почти и полусестричка на почти 4 :) 3. Как се сблъска с Азия и азиатското? - Всъщност като се замисля било е още в ранните ми ученически години, когато всички бяхме зарибени по Покемон. Винаги съм обичала аниметата. После винаги съм се възхищавала на културата и обичайте им...Но положението не беше толкова трагично влюбено до началото на тази година :) 4. Посочи любим актьор/актриса от световното и източното кино - Обичам Колин Фърт - имам проблеми с него и английския му маниер :D. Крисчън Бейл също много харесвам. А от актрисите Натали Портман и Ема Томсън :). От азиатските ми е малко трудно да кажа, защото не съм сигурна, че съм гледала достатъчно неща на един актьор освен Jang Geun Suk, че да кажа, че друг ми е любим :) А на него му изгледах филмографията почти :D 5. Имаш ли други любими групи освен SS501? Кои са те? - Харесвам SHINee последно време. Много - иначе Westlife, Poets of The Fall, Nickelback и тн :) 6. Скачала ли си с бънджи? А би ли скочила? - Не съм скачала, но винаги съм искала, така че някой ден ще се метна със сигурност. 7. За какво мечтаеш сега? - Откровено казано да имам повече мечти. От няколко месеца насам съм в такава дупка, макар че ми се случиха някакви много хубави неща и съм забравила за това... 8. Любима храна? - Мусака, мусака и мусака :D 9. Къде би искала да живееш, в коя държава и защо? - Откровено казано не съм сигурна дали мога да отговоря на този въпрос вече. Винаги съм искала да живея в Англия, защото си я представях като перфектната страна, но след като видях за какво става въпрос, се отказах. Сега искам да живея на много места за по няколко месеца, за да опозная някакви хора и даа разглеждам. Не да се заседявам просто на едно място. 10. Има ли нещо, за което си мрънкала адски много на родителите си и какво е било то? - Принципно нашите знаеха как да ме спрат от мрънкане, а и аз никога не мрънках много, защото ми беше супер неудобно, но баща ми караше камион доста дълго време и имам баба във Варна, та често ходех с него...И постояннно мрънках колко километра остават..:D |
| | | Seren
ThanKYU Fan Club Брой мнения : 81
| Заглавие: Re: На Горещия стол или... 8/8/2012, 20:29 | |
| Трябва да питам баща ти, как те спира да мрънкаш. Не знаех, че толкова обичаш мусака. Ще ти правя по- често, тогава. Какво искаш от живота, Венеуинке? |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: На Горещия стол или... 8/8/2012, 22:40 | |
| Лин, и от мен няколко, преди да се загубя за малко...
1. Суеверна ли си? 2. Има ли зодия, с която не се разбираш? 3. Харесваш ли своята зодия? 4. С какво твоят любим сега те спечели? В смисъл кое го прави толкова специален, че да бъде до теб... 5. Какъв жест или поведение откопира от корейските драми? 6. Какъв е идеалният мъж? 7. Какво искаш да работиш? 8. Каква е идеалната почивка за теб? 9. Какво не бива никога да прави гаджето ти? 10. Кое поведение на звезда е скандално според теб? 11. Ако беше в Корея, какъв фен щеше да бъдеш? 12. Имаш ли девиз? 13. Какво те радва? 14. Как си оправяш настроението? 15. Кой е любимият ти сезон? 16. Защо Сенг избра от групата? 17. Ако не бях фен на SS501, как би ме убедила да ги слушам? 18. Опиши се с анимационен герой... 19. На колко години се чувстваш? 20. Оптимист, песимист или реалист? |
| | | Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
| Заглавие: Re: На Горещия стол или... 8/9/2012, 19:07 | |
| Много, много въпроси ^^ Обичам. Какво искаш от живота, Венеуинке? - Да съм щастлива. Само това. И без това не мога да се боря срещу него. Искам на края на деня, да мога да си лягам с усмивка. 1. Суеверна ли си? - Ми не. Особено не вярвам в нещата за петък 13, черните котки и стълбите.
2. Има ли зодия, с която не се разбираш? - Мисля че овните. Никога не съм ги разбирала, трудно мога и да си намеря приказка с тях. 3. Харесваш ли своята зодия? - Обожавам си я :) Винаги съм била много горда, че съм козирог и че се водя за най-силната зодия в зодиака. Може да имам някакви общо-приети негативни качества от нея, но пак си ги харесвам :). 4. С какво твоят любим сега те спечели? В смисъл кое го прави толкова специален, че да бъде до теб... - Еми дали е до мен, не знам. Но ме спечели с това, че е прекрасно сладък, забавен и от онези хора, които се губят в това, което говорят, супер уверени, че ти разказват най-интересното нещо на света и ти го обесняват и обесняват с едно пламъче в очите, сякаш са доволни от това, че са го научили или прочели. 5. Какъв жест или поведение откопира от корейските драми? - Започнах да ям с клечки, много, всичко. Поведение не знам. Понякога са супер безумни :D 6. Какъв е идеалният мъж? - Не знам откровено казано. Не мисля, че съществува, а и не съм сигурна, че трябва. Всички си имаме странностите, лошите черти, трябва да свикнеш с тях. 7. Какво искаш да работиш? - Сигурно преводач. Не знам откровено казано. 8. Каква е идеалната почивка за теб? - Вкъщи. С много филми. Много храна. Много лежане, чак главата ти да ти натежи. 9. Какво не бива никога да прави гаджето ти? - Да се опитва да се гаври с мен на тема комплекси. Ма т'ва никой не трябва да прави. Щото издивявам и пощурявам. 10. Кое поведение на звезда е скандално според теб? - Не мисля, че има такова нещо. Скандалното се поощрява днешно време, интересно е. Показва желания и неща, които обикновените хора не могат да си позволят да направят. И затова се харесва...Но никога не съм харесвала стилът и поведението на Мадона. Дразни ме просто. 11. Ако беше в Корея, какъв фен щеше да бъдеш? - Сигурно от ненормалните тийнейджърки, които седят и пищят. 12. Имаш ли девиз? - Мисля, че не...Не обичам да се водя по мото, защото всяка ситуация си има различно развитие и трябва да се подходи към нея по различен начин. 13. Какво те радва? - Приятелите ми, ходенето, музиката, когато почна да разбирам чужд език, брат ми. 14. Как си оправяш настроението? С разходка и музика. И с много музика. 15. Кой е любимият ти сезон? - Зимата. Аз съм зимно бебе и си я обичам супер много. 16. Защо Сенг избра от групата? - Защото е най-сладкото същество на света, защото въпреки срамежливостта си, върши нещо много противоречиво на същността си. Защото има най-прекрасният глас. Защото ме правеше щастлива и тъжна едновременно. 17. Ако не бях фен на SS501, как би ме убедила да ги слушам? - Мисля, че както зарибих Яни. С няколко песнички, после може би някое вараяти, няколко секси снимчици и постоянно обесняване колко са готини. И сигурно опит да ти пусна Playful kiss, което винаги работи :) 18. Опиши се с анимационен герой... - Нещо средно между Бел от Красавицата и звярът и досадният Себастиян от Ариел :D 19. На колко години се чувстваш? - Mи на 20. Някои хора ме смятат, че се държа като по-стара, а аз имам чувството, че се държа като по-малка. 20. Оптимист, песимист или реалист? - Страшно много се опитвам да бъда оптимист, който обаче може да вижда нещата реалистично, за да не се заблуди. |
| | | direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| | | | direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: На Горещия стол или... 3/31/2013, 21:32 | |
| 1. Дари, кога се запали по азиатското и по корейското по специално? 2. Кое те впечатли на първо време? 3. Коя е любимата ти драма? 4. Имаш ли домашен любимец? 5. Любим актьор от азиатското кино и любим актьор от Холивуд? 6. Любимо ястие? 7. Кое мразиш у хората, коя черта? 8. Как релаксираш? 9. Хоби? 10. Приемат ли приятелите ти любовта ти към азиатското? |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: На Горещия стол или... 4/1/2013, 18:55 | |
| 1. Как се запали по SS501 - очаквам пълна история... Аз обичам да чета. 2. Защо се спря точно на Хьон Джунг? 3. Някога колебала ли си се дали него обичаш най-много от групата? 4. Какви черти в него харесваш най-много? 5. Има ли нещо, което не харесваш е него? 6. Как си представяш, че бихте могли да се срещнете? 7. Мислиш ли, че като характери си подхождате двамата с него? |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: На Горещия стол или... | |
| |
| | | |
| |
|